Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Vkinek ötlet, h ez milye…

#798196 KawaBazsy

Vkinek ötlet, h ez milyen csóka lehet? Beköltöztek a tető alá, s itt repkednek.. :-) (a másik főleg fekete)




office 2010 kulcs

#788278 Ibiza

Abban segíthetnétek ha valakinek van esetleg office 2010 (365) kulcsa..

az is volt legálisan a gépen de az elment..

végül is újra kellett ra…

#788277 Ibiza Előzmény: #787651

végül is újra kellett rakni a win10-et..

mivel legális win7re ingyenesen lett rátöltve a win10..ezért érdekes módon felismerte a gépet és legalizálta..nem kellett azonosító, ami érdekes kérdéseket vet fel..mennyi mindent tart rólad nyilván a win..meg a cimborái..


kib@sz..tt Win10

#787639 Ibiza

letöltött frissítéseket és két asus Laptopot hazavágott.. nem indulnak el a win10-ek.. egyiket nagy nehezen 90%-osan vissza lehetett hozni iszonyat trükkökkel.... a másiknak vége..korábbi verzióba sem engedi visszamenni..legális win7re lettek rátöltve a win10-ek...amikor "ingyenes" volt.. gondolhattam volna nincs ezeknél ingyen semmi..

Önkényesen elindítja 2-3órás frissítést.. csak pörgött órákig..mondván feltölti a frissítéseket.. kiírta 100% kész.. majd órákig pörgés majd tiszta sötétség..

ha tudtok priviben jöhet egy win 10-es kód, előre is kösz..



airbnb Ingatlannal kapcsolatosan sokfurcsabetűnek

#784884 Ibiza

ne keverj.. mindent az ideálishoz kell mérni..

társadalomban élünk..a közösen használt szolgáltatásokért működési rendszerekért jövedelemarányosan kell fizetni.. ez az adó.. ebből és az állam által működtetett közös vagyon hasznából vannak egészségügy..úthálózatok.. tömegközlekedés.. amit ezekért pluszban fizetsz az az üzemeltetési költségre van..

Milyen mértékű és mire költik az adót és az egyéb jövedelmeket azt a többség által megválasztott kormány és a többieket képviselő képviselők jobbító szándékú munkája dönti el.

Azt a társadalomnak kell kikövetelnie olyanok képviseljék akik a jó gazda módjára úgy költenek mintha saját pénzüket költenék, nem pedig mintha a saját pénzük lenne ellopják.

"Arra nem gondoltal, h az uber, rbnb stb csak tünetek?
ha jószándékú vagyok akkor igen, és abból indul ki vannak a társadalomban kapacitások eszközök amik nincsenek jó hatásfokkal kihasználva kocsik kerékpárok.. lakások..
De ennek lennének extrém formái..amíg nem vagy otthol használom a konyhádat..fürdőszobádat..a rezsi hozzájárulást meg a konyhaasztalra teszem..(nem kifizetve a beruházási és amortizációs k.idet).esetleg kölcsönveszem a porszivódat.. fogkefédet..amúgy is újliberalizmus van ki kell nyitni a határt és be kell engedni ellenőrzés nélkül mindenkit..akkor a lakások miért lennének körbekeritve ajtók bezárva..stb stb..

visszatérve

mivel nem nonprofit szervezetek uber, rbnb..hanem profitorientáltak, ezért nekem inkább paraziták..rákapaszkodnak egy kialakult rendszerre.. ráadásul nem egy MO-on bejelentett adózó cég hanem egy ismeretlen hátterű gazdasági szervezet.
És ez függetlenül attól hogy működnek a taxitársaságok és milyenek a taxisok...mert az nem ezzel függ össze..

:-) Mondjuk ott nem vagy…

#783146 Csusza Előzmény: #783145

:-) Mondjuk ott nem vagyok járatos, de hasonló kölcsönzőkbe benézek akkor. :-)

Minecraft játékot szeret…

#783144 Csusza

Minecraft játékot szeretne a fiam PC-re. Én tök hülye vagyok ehhez, vajon honnan kell letölteni? Számomra teljesen zavaros ez az egész minecraft téma... :-)

Előre is köszönöm a tanácsokat!

két dolog

#781179 Ibiza Előzmény: #781123

1. védett pdf-ek is szerkeszthetőek..megfelelő program kell hozzá.. másolatot csinálsz belőle é..súgy.

2. nekem védettet kell átírnom.. illetve másolnom belőle..a legtöbb program alapból védettem küldi el a mentéseket.. (csak olvasható) Volt egy progim de már nem működik.. a másikok meg amikor menteni kellene akkor pénzt kér.. de ezt az elején nem közli..


szerinted mihez kell ilyen program? Mire használnám? :)

két dolog

#781172 Boby. Előzmény: #781170

A linuxos indítás ahhoz is közelebb vinne,hogy software-es v. hardware-es hibával állsz szemben.

két dolog

#781170 Boby. Előzmény: #781115

Egy linuxos live cd-vel v. pendrive-val kellene elindítani a gépet,amin van egy víruskergető is, és így lefuttatni egy vírus keresést.