Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

SDRL

#784596 matgab Előzmény: #784584

köszi... Most nézem, hogy a Rig.us vagy a Denbury milyen durván felülteljesítette a seadrill-t. Emlékszem, amikor 2-3 Denbury volt egy SDRL, most meg 1,5 SDRL egy DNR, a RIG meg gyakorlatilag 20%-ot vesztett az értékéből, míg a SDRL negyedelődött.

SDRL

#784593 Koffein Előzmény: #784584

a nap végére jól belevettek a spekik :-/ remélem holnap csalódni fognak és öntenek rám egy adagot :)

segitsegkeres

#784461 rbbj11 Előzmény: #784457

igen, ez lätszik tözsdei mozgäsokon is, az is ezt a véleményt reprezentälja

Szerintem Clinton nem jätszott volna ällamadossäggal, Trump fog. NEkem ennyi a véleményem közép távú hatäsról.

segitsegkeres

#784460 rbbj11 Előzmény: #784451

sztem teljesen kizärt

Ha nem is Trumpot, akkor egy harmadikat välasztanänak, semmiképp sem Clintont.

segitsegkeres

#784457 Ddavid Előzmény: #784451

Voltak itt amcsi directorok a cegnel es kajalasnal kicsit bepolitizaltunk. Ugy nez ki gazdasagilag biznak benne, hogy viragzas lesz es nem stagnalas. Ami szivas az a globalis felmelegedes, mert Trumpot nem erdekli... Ezek iskolazott emberek voltak es Hilerit a fegyver lobby, globalis szarkavaras miatt nem preferaltak.(naluk korrupt kepmutatonak tartjak)

segitsegkeres

#784451 Bendeguz Előzmény: #784388

jó az LCI, idáig csak nyertem vele, viszont alapjaiban látszanak változások, ami nem tudom mit hoz a jövőre nézve...

Amcsiknál szerinted elképzelhető, hogy az elektorok végül Hillaryt választják meg? Példa nélküli volna, de sok minden történt már 2016-ban, ami még sose.

segitsegkeres

#784375 Bendeguz Előzmény: #783919

fú, LCI nagyon ingoványos terep lett: valami fő kutató arc visszavonult, aztán jött a kartell gyanús nyomozás ellenük. Trump megválasztása tolt egy kisebb rallyt, de már megint esik. Totál rángatózás, az ilyet nem szeretem és az eső trendet nem törte, szóval kivárás. MUX-ot akartam venni, de az is értelmezhetetlen technikailag.

vettem viszont MMM, UA és ADI részvényeket, szépen araszolnak felfelé. VEEV volt még célkeresztben, 35-ön akartam venni, de addig nem jött le értem.

segitsegkeres

#783919 rbbj11

LCI-t ujra elö lehetne venni!

Mäs: nem emlékszik vki a cég nevére, ami USA egyik legnagyobb padlógyärtója volt, és vmi rákkeltö anyag kipärolgása miatt szétütötték? Sehol nem talälom, és nem ugrik be a neve!

Staples

#783036 rbbj11 Előzmény: #783029

ez sose gond, ahogy a vinyo gyärtoknak se lett gond, h kevesebb asztali gep kellett....

iroszer helyett mär most is irodabutorok es egyeb felszerélesek a dominäloak ;) Csak a forgalmazott termékeket kell modernizälni, egy jo managementnek ez nem gond

Staples

#783029 matgab Előzmény: #783023

4. út, hogy digitalizálódnak az irodák és sokkal kevesebb írószerre lesz szükség...