Várjá, csak negatív típusokról írtál. Mi van a (számodra) pozitív viselkedésű olvtársakkal? Olyan nincs is? :-)
Várjá, csak negatív típusokról írtál. Mi van a (számodra) pozitív viselkedésű olvtársakkal? Olyan nincs is? :-)
"sok a frusztrál ember...bárhova bármit beír valaki kb 200 negatív postot kap.. A való élet nem jött be ezért marad a virtuális.."
Hozzászólások száma :
Phiona - 311
Tozsdenyul - 2438
Ibiza - 25265
:D
Asszem Nyúl most nagyon egyetértek ezzel az írásoddal...
Pont így gondolom én is...
Annyit hozzá tennék, hogy azért ez a mostani csőcselék azért minimálisan jobb mint a Fleto féle gitt egylet, de még bőven az ingerküszöböm felett vannak... És teljesen egyetértek veled, hogy ezeknek egy igazán keservesen nagyot kell bukniuk és nem úgy, hogy a többi hasonlóan korrupt mocsok pártocska összeáll hanem jön valami új aki elsöpri ezeket a földről még a parlament környékéről is és nem bratyizik velük az ülések után kéz kezet mos alapon, hanem új erkölcsi alapokat hozva ezeket gond nélkül elszámoltatja és példát statuálnak... És végre olyan emberek kerülnek a parlamentünkbe akik egészen más szellemi és spirituális szinten vannak. Egyébként engem igazán az se zavarna ha itthon nem demokrácia lenne hanem egy diktatúra, csak a diktátor legyen egy kimagasló tudású empatikus emberi lény akivel ha mindenben nem is értenék egyet ,de tudnám, hogy a döntéseit nem egyéni érdekek hanem a közösség szolgálata vezérli... Mert jelenleg nem is tudom hogy van-e az általam leírtakhoz kicsit is hasonló képviselő, legalábbis én még nem találkoztam ilyennel...
sok a frusztrál ember.... lehet látni fórumokon is..bárhova bármit beír valaki kb 200 negatív postot kap..
A való élet nem jött be ezért marad a virtuális.. ahol olyan lehet egy darabig amilyen lenni szeretne..
Itt is van nagytudású doktorok doktora..de reggeltől estig itt lóg.. nem..semmi sem nem..a nem sem nem dalt dudorássza..olyan mint undok kismalac.. egy durcás kisfiú.. haragszik a világra mert nem emelte trónra..vacak orbánok vannak ott ahol már rég neki kellene lennie..néha meghúzza denszeszes üvegét.
Van olyan leány aki angyalnak képzeli magát..aki néha leszáll közénk és mint gyöngyöt szórja kincset érő gondolatait.. jól konvertálható tudását (a kifejezést Ibizától csórta persze) külföldön kamatoztatja.. Gondolom dubajozik.. vagy kínaizik itthol..
persze jönnek a trollok a kevés képességűek..akik hordákba tömörülnek..a pártok propagandistái..a szófosók..aki a közepén már nem tudják mit írtak az alején...a szimbólisták..akik kádárosan mondanak kulcsszavakat..majd kacsintgatás..
vannak akik próbálják saját gondolataikat megosztani..mintegy kollektív bölcsességnek - eredeti érlelmében- használni a fórumot.. de reménytelen.. már már majdnem megértenek valamit..kigyúl az értelem a felismerés szikrájaaaa..de nem.. másnapra kialusszák.. megy minden a régiben..
A sors érdekes..mindenkinek kínál lehetőségeket..vagy felismerjük vagy sem...a döntésünktől függ a folytatás..
hát bakker, köszönöm a bizalmat ;)
Nem olvasom vissza, mit írtam popsiról, de szerintem nem sok kérdöjel volt a mondatok végén :)
Osztom rendesen, amikor errejárok, oszt szerinted nálam valami kérdéses?
A tigrincs is nála keresi az ösvényt a kormány kannához, szóval nem kell sok ész összetenni a dolgokat, még egy majomnak is menne :)
Na de a fidesz...
Tökéletesen egyetértek veled. Éppen ezért.Minden a kezünkben van, így aztán kicsit nem elég bukniuk. Mi lesz szerinted, ha az összevakart ellenzék (mégis ki itt az alternatíva amúgy?) 54-46-ra gyöz? Képzeljük már el egy kicsit.
És képzeljük el, hogy 2019-20-ban marha nagy válság lesz. Az összevakart, fideszországgal küzdö alig többségi kormánnyal. Ök viszik el a fidesz sarát, mehet minden elölröl.
Mi lesz a belpolitikában?
Szóval csak óvatosan.
Elöször is, a 2 millió agymosottnak rá kell jönnie, hogy kiket támogatnak. különben sosem lesz igazi váltás, olyan ahol ki lehet pucolni a 2/3-os maffia államot.
Ehhez a falnak kell csapódni, azaz bizony hogy pont ki kell várni, hogy Eu pénzek ne fedjék el ami lett itt.
Másrészt kell egy alternatíva, aki még nincs. Majd a válságban, a bukásban kel életre, addig nem is tud, mert hogyan, a maffiaállam alatt nem nö semmi, csak ha már elindul a hullás.
2017-ben lesz az EU-ban komoly válság, de politikai. Francia, német választások, népszavazás exitröl itt-ott.
Ha az elvezet minket a falhoz, akkor amit írok, tárgytalan lesz, idejétmúlt. De ha nem, akkor basszus, nehogy már a 16-párti összefogás nyerjen 54-46-ra, mert nincs még egy húszévnyi türelmem :)
Ha forr a hangulat, akkor kell még a fedöt egy kicsit a levesen tartani. Hogy legyen elegendö nyomás.
Ha leemelgeted idönként, akkor szépen lassan megfö a leves...
Van itt olyan, aki szerint a propaganda felelőst érvekkel le lehet győzni? Szinte biztos, h anyagi haszon miatt csinálja, ezért nem valószínű olyan, h belátja h tévedett, s visszavonul.. Ha etetitek, azzal inkább maradásra buzdítjátok.
Én kórházban vagyok, ügyelek és éjjel van és épp nyugi és EU időszámítás... Te meg nyomod gyökérből amit kell, előzmények olvasása nélkül. Lemaradtál bro, csak nehogy kapj ezért :-) amúgy emberileg roppant vállalhatatlan is vagy, milyen volt tükörbe nézni mostanság? Nem értem 3 lánygyerek apja hogy süllyedhet így le... ha OV-ddal bezárod a kapukat, ők is itt fognak megpunnyadni a nyuggererek és cigók között. De nem, te leszel az első h kijátszd őket nyugatra ugye? Lesz pénz... szégyelld magad azért amit itt teszel. Ha a lányaid érdekében is: aljas.
Abban ugye egyetérthetünk, hogy népszabadság szempontjából az is tragédia, ha nem vették meg a lapot a médiaworkstől, a többit pedig igen, meg az is ha megvették - ha feltesszük, hogy valóban fideszközeli a vásárló. Utóbbi azért, mert esetleg olyan valaki tulajdonába került tegnap, akiről tegnapelőtt még tényfeltáró cikkeket irogattak. Ez utóbbi opció a ballibnek ugyanúgy a sajtószabadság felszámolását jelenti, mint a lap bezárása.
Én azt valószínűsítem, hogy nem vették meg. Erre utal, hogy a tulaj átszervezésre hivatkozik, illetve nem zárkózott el a szerkesztőséggel való tárgyalástól. Ezek után kérdés, hogyha nem vették meg, és eladható, akkor a megegyezés része-e, hogy a népszabadságot be kell zárni, vagy Pecina gazdasági döntése áll a felfüggesztés mögött.
Gazdasági döntés mellett szóló érvek a 40 ezres példányszám, ami a legmagasabb a lapok között, de azért messze van a fénykortól, a továbbiakban nincsenek megyei lapok, aminek nyeresége kompenzálja a népszabadság veszteségét, - tehát minden egyes nap veszteséget termel a cég, értéke pedig sem a baloldalnak (eladta), sem a jobboldal számára nincs (nem vette meg). Ergo csak olyan érdeklődő számára lehetne érdekes akinek drága hobbija a veszteségek finanszírozása, ha látna benne fantáziát. Szakmai befektetőnek lehet tekinteni a szerkesztőséget, akinek viszont az a problémájuk, hogy szakmaiságuk van, pénzük viszont nincs. Tegyük fel, hogy Pecina a megyei lapok eladásával pénzénél van, a népszabadság maradt meg neki csak. Akarnám-e a pénzemet évente 500 millióval csökkenteni, ha úgy látom, hogy a továbbiakban nincs pénzes érdeklődő a lapra. (Gondolom, azért megszondáztatta a dolgot)
Kérdés, hogy egy ilyen felállásban kell-e külön feltételt szabni, a népszabadság megszüntetésére, vagy a tulaj megszünteti magától is. Ugyanis nem hallom a médiában a megmentő versenyajánlatokat a népszabiért.
Ha ez a helyzet van, mármint, hogy politikai oldalról nincs direkt feltétel a megszüntetésre, a látszat miatt akkor is okkal lehet vaddisznózni, pókozni.
"Nem tudom mi a célja a média területén. Meddig terjeszkedne a tervek szerint."
Én sem tudom, de én az ő helyében arra törekednék, hogy kiegyensúlyozott legyen az elérés, és annál tovább nem mennék, azaz valódi médiaegyensúly legyen. Tehát mondjuk, addig, amíg egy most már inkább ellenzékinek tekinthető rtlklub, hírtv, atv nézettséget el nem érek a "kormánypárti" médiában, ugyanez interneten, és a nyomtatott sajtóban.
Ugyanis szerintem nem a médiumok száma számít, hanem az, hogy mennyi embert érsz el vele.
Illetve: a likvid pénzünk abból van amit az államkötvényekkel eladunk (hitel) - és majd az utódaink kamatostul visszafizetik, de sokan keresnek rajta most, Rogánka és a többi, biztos erre lettek megszavazva. Amúgy lóg ki a seggünk a gatyából, h ne látszódjon a KSH is megszüntetett rovatokat. Gazdaságunk? néhány idetelepített bérmunka, mert itt még ki lehet a munkavállalókat zsákmányolni. Hurrá. És a hungarikumaink? Mi lett kiaknázva ebből? semmi. Magyar föld magyar értékei gazdátlanok, a miniszter csak virítatni meg parádézni tud.
És Nyuszi, a legmegalkuvóbb, legalávalóbb hozzáállásnak tartanám ’18-ban a fideszre szavazni. Mindezek után? te is csak gondolatokkal játszol sztem. De ezt a cinikus részvétlen fosztogató úrizáló rabló bandát támogatni? akik lenyúltak mindent? ezért h hatalom és tényleg? Van még idő, ki kell nőnie egy új pártolható hatalomnak, különben az ország kb elveszett. Igazságtétel és számonkérés kell, akik jogtalanul loptak: adják vissza, a pol bűnözők börtönökbe kerüljenek. Sokan akasztásért kiáltanak, ez is érthető, akkora gyalázatok történtek itt: üres az államkassza, minden privát zsebekben van, a magánnyugdíjtól kezdve az EU-s pénzekig. Borul hamar, ha az EU nem pumpál utánpótlást, majd mi adózók leszünk megint megbaszva mert valamiből élni kell és az étvágy is óriási. Sokan lámpavasat szeretnének, forr már a hangulat a „tetszettek volna forradalmat”-hoz. Lehet, még az is lehet mert nem ismernek mértéket. Most még tán nem, feudálisan szocializált a nép, de fogy a muníció… Nem lenne jó nagy botrány de benne van a képben pláne h likvid pénz se lesz a rendszerben…
Jajj Nyuszi, doktor kolléga :-) Diagnózis könyörgöm: Prospero nem kérdés h agit propos, 3 kisgyerekes apa így tolná munka és család mellett 0-24-ben? Ébredj :-) Hazudik mert nyilván pénzt kap ezért v előléptetést v reményt… h már azt is védi ami védhetetlen, szegény gyerek. Ilyen fajta meggyőződéses elhivatottság pláne szájbaadott mondatokkal ép elméjű embertől érdek nélkül, és ha nem ez a munkája: nincs. Tipikusan pénzt kapnak amúgy, neki is meg kell élnie. Van ismim akit beszerveztek erre, tudom hogy megy, a nickesek ált a pénzesek, a pol karrierre törők a FB-n saját nevük alatt írnak. Ami a jó hír ebben főleg Hercegnek h a H-médiának ez a fórum is kiemelt terepe, ami a vicces meg h így benézték (ezt is). 1 Prospero majd karban tart, trendet fordít, aha. Baromi bénán vitatkozik és nem a lényegre koncentrál, jah ezt is a mi pénzünkből. Van már itt 1 posztkomcsi fideszbőrbe bújt tigrincs aki szétbasz minden értelmet, kár a lóvéért Prosperónak, de hadd küzdjön, mókás :-) mondjuk valszeg annyit nem ér mint amennyibe kerül nekünk. Kék szemű babaarccal indított, emlékszel? Kis drága. Mostan már a kapitalizmus van.
A népszabi ügy nem arról szól h egy ’56-ban létrejött komcsi újságot most végre megszüntetnek gazdasági okokból. Hanem arról szól h a legerősebb nyomtatott és netes felületű ellenzéki sajtóterméket bedarálják és sóval behintik mert kellemetlen h megírja a gyalázatokat. Mindezt úgy h a munkatársakat költözéssel hitegetik aztán stop: de ki se rúgják őket h máshova se tudjanak írni. Pénz nem számít… gazdasági döntés: hát hogyne, a gazdasági hatalmuk feltétele a népbutítás, majd nyomja a Magyar idők, a 888, a TV2, az Mtv 1-végtelen és a többi. Pénz van dögivel a miénkből, csak 3-as metróra meg eü-re meg oktatásra nincs. Arra h vmi stróman kölcsönből vásároljon állami v közeli banktól: van. Osztrák pofa meg majd átadja a tisztított portfoliót a 13 megyei lappal és egyebekkel.
Pici még az ellenállás és a szolidaritás, a 13 megyei lap emberei is igazodnak – háhhogyne, egzisztenciális kérdés. De sunyulnak, aztán majd mikor írástudatlan csinovnyikok veszik át a helyüket: sírnak – de már késő lesz. Ostobán gyávák. Pedig Viktor a kereteket feszegeti – ha lenne akkora csimbumm cirkusz mint pl az internetadónál volt, hátrálna, félti azért a tetves kis életét és a népharag kezd fékezhetetlenné válni…
Nem a népszabi miatt, dehogy. Hanem mert a nép töke kivan. A 3,2 milla kvótaellenes szavazó nem Viktor fan, dehogy. A jobbikosok is benne vannak, meg franc akar migráncsot, ezt lovagolták meg. De ez volt a max amiben OV létszámot maga mellé állíthatott, nem véletlen h a vasárnapi zárvatartós népszavazást nem vállalták be (és helyette hirtelen ötletként h beelőzzenek jött a kvótás, hogy majd csinálunk vele valamit). Tök felesleges volt ugyebár, alkotmánymódosítás így is úgy is.
De rossz a közérzet az országban. Szar a hangulat. Állandóan harcban állunk, nem csak a külfölddel, EU-val, egymás ellen is hergelnek minket. Közben csúszik le a lakosság, nő a szegénység, eü oktatás lerágott csont, de olvasom 380e Ft tartozásért fogja egy agydaganattal műtött fiú és családja házát árvereztetni a bank, mert elvitte az összes pénzüket a kezelés. (Aki segítene: http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/agydaganattal-mutottek-norbit-elment-ra-minden-penze-a-csaladnak/nfq2veg, http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/ket-eve-nincs-karacsonya-a-csaladnak-a-kamaszfiu-ritka-daganata-miatt-643449 ) Más ugye annak aki a saját lábán áll meg a luxuspubik élete is más. Érdekes, ők sose adnak, mindig az úm „plebs” dobja össze, ha, válsághelyzetekben. Pedig az adónkból erre (is) kellene telni, van ilyen h szociális hozzájárulási adó amit a munkáltató fizet pl abból – de ezek mindent nyúlnak. A fidesz szavazók vajon arra adtak felhatalmazást h Zitát meg Cilit luxusoltassák Tóth Norbi élete és szerény lakhatása ellenében? Nem hiszem. Nem a civil lakosság dolga lenne segíteni, erre volna az adó, de mit tegyünk, ha nem akarjuk utcán látni őket? adakozunk, miközben ők vígan ibizáznak jachtoznak pénzt szórnak a miénkből, a megoldandó feladatokat meg ránk hagyják. Szégyen! A magánorvoslás is, járna a járulékok után a korrekt ellátás.
Szeretnék olyan országban élni, ahol a vezetőknek van erkölcsisége. Idealizmus, tudom. De legalább egy kicsi… hogy ha már így meglopták magukat, ne kelljen az utolsó morzsa is. De kell. Hogy ha már mindent elvettek, ne röhögjenek a képünkbe cinikusan: h ti lúzerek… de a képünkbe röhögnek, erőből mindent megtesznek. Most. Még. A történelem azt mutatja h előbb-utóbb minden hasonlónak vége, a kérdés a mikor és a hogyan. Saját pszichózisába zárt érdekszövetségről beszélünk, kifelé erőt mutat de roppant félős és törékeny. A baj h nincs váltóerő, ennyire gyenge ez a nemzet? A civil társadalomban van erő, de talán nem elég aljas a politikához.
Ezt a részét én értem, csak az a magyarázat sántít, hogy itt szimpla piaci folyamatokról van szó. Nyilván azonnal kibogozom a rejtvényt, nem túl bonyolult a vaddisznó nyomokat még kezdő nyomkereső is felismerné ahogy a konda átkelt a dagonyán, nem egy nagy feladat. :)
Jelenleg így néz ki a piaci alapokon működő média Mo-n. Vonhatjuk le a következtetést. Illetve vonhattuk már le sokkal korábban is.
Megint mint már sokszor abban kell bízni nem tolja túl Viktor mikor ilyen lendületbe kerül mindig abban kell reménykedni a józan ész felülkerekedik rajta , valahogy sikerül kordába szorítania magát. Ez nem túl megnyugtató látva a személyiségjegyeit, és stílusát. Nem tudom mi a célja a média területén. Meddig terjeszkedne a tervek szerint.
Egy pénzügyi befektetőről beszélgetünk, nem a jóságos Teréz anyáról. Mivel nyílt titok volt, hogy el akarja adni, baloldalnak nem volt célja vele, mert ha lett volna, nyilván van az a pénz, amiért nem a jelenlegi tulajnak adja el.
Baloldalnak annyi célja volt, hogyha meglépik a lap felfüggesztését, vagy eladását a jobboldalnak, akkor meg kell próbálni a sajtószabadság halálából politikai tőkét kovácsolni.
Persze, hogy gazdasági döntést hozott. Jól megfizették érte így döntsön. :) Népszabadság bezárása felsőbb érdek és csak akkor van üzlet ha ezt kivitelezi. Kiszámolta ezen mennyit bukik beszorozta 2-vel és hozzáadta a végösszeghez. Aztán a főnök rábólintott. :) Kb ennyi lehetett a sztori.
Nem jelenthetjük ki így történt, de minimum gyanús a dolog. Körülmények nagyon erre utalnak a számomra.
attól, hogy Habony nem fizet neked, még agitpropos vagy
A másik jelzö? Melyik, hogy hülye vagy, vagy hogy hazug? Mondtam, hogy mindkettöt illusztráltad egyetlen hozzászólásban.
Amikor leírtam a következö választásokról a véleményemet, azt is leírtam elöre, hogy nem fogod érteni.
Így aztán fel is tünt nekem az is, hogy kétszer leírtam neked, és nem is reagáltál rá. Mert nem tudod értelmezni. Vagy nem volt hozzá agitpropos értelmezési utasítás.
Harmadik alkalommal reagáltál, azt hiszed valamit felfogtál belöle.
Elmagyaráztam, kifejtettem, és egyedül te nem érted még mindig.
Na, hagylak tobzódni az új játékoddal, még sokszor kell leírnod ma, hogy gyülölet, gyülölet, gyülölet.
Egyetértek. Népszabadság fénykorában nyomtatásban 900 ezer embert ért el, ami kb. a háztartások fele-harmada. Jelenleg nyomtatásban 35-40 ezer példányt ért el. A legnépszerűbb (?) ballibsi lap!
Ezért Pecina gazdasági döntést hozott, a vásárló meg gazdaságit és politikait.
Másik része az összes papíralapú lapnál ez a probléma vagy aktuális, vagy az lesz .
Nem hiszem , hogy mondjuk 2026-ban még sok újság lesz papíralapon. A világ legnagyobb lapjainál is jelentkezik ez a probléma átállás az internetes mókára.
Megyei lapoknál is ez a probléma jelentkezik vsz, lehet , hogy ma még papíralapon is nyereséget tud hozni de következő 10 évben is? Apám is mindig megvette a helyi népújságot megyei lapot évtizedeken keresztül, most 1-2 éve már ő is inkább leül a net elé és ott böngészget pedig nem egy nagy számítógépes . Ez egy tendencia az összes újságnak egy kihívás. Nem hiszem ez a tulajnak 2016-ban ütött szöget a fejébe. :) Gondolom már amikor elkezdte felvásárolni a lapot akkor ismert volt a számára . :)
A befektető úgy gondolta, egyszer még valakinek sokat fognak érni ezek a lapok. (Szerk. ilyen szempontból jól mérte fel a terepet.) Ha ez a vásárló a ballib oldalról érkezik, akkor ugye minden rendben van, nem számít a politikai motiváció. Ha jobboldalról érkezik, akkor meg pókok és vaddisznók vannak a történetben és számít a politikai motiváció.
kb mintha egy jujmigránsos kék plakáttal vitatkoznál