Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Migránsok és bevándorlók

en meg igy utolag olvasv…

#780688 rbbj11 Előzmény: #780676

en meg igy utolag olvasva, meg a leginkäbb velük értek egyet az összes pärt közül, ha mär muszäj lenne välasztani

LMP-nek mi volt az älläspontja?

csak azért mert írtad, h…

#780686 prospero Előzmény: #780684

csak azért mert írtad, hogy nem vagy egyedül és a kétfarkúakra utaltál, hogy azzal a csoporttal szavaztál együtt.

Komolyan magyaräznom kel…

#780685 rbbj11 Előzmény: #780675

Komolyan magyaräznom kell h miert gond egy demokräciäban az apätia? Vagy eltanultad a szarkazmust a ketfarkuaktol? :)

Meg se värtad a välaszom…

#780684 rbbj11 Előzmény: #780675

Meg se värtad a välaszom, de märis vmi skatulyäba kellett gyorsan szoritsäl, igaz? :))

E skatulyäk nelkül tul szines lenne a viläg, összezavarodnäl? :)

akkor miért szavaztál ér…

#780683 prospero Előzmény: #780680

akkor miért szavaztál érvénytelenül, ha egyébként egyetértettél Orbánnal migráns ügyben nagy vonalakban?

és van olyan szint, amik…

#780681 prospero Előzmény: #780661

és van olyan szint, amikor azt mondanád, hogy ki kell lépni Euból? Pl. Muszlimok elérik a 30%-ot és saria bevezetését a zászlajukra tűzve hozzák is a 30%-ot pártként a választáson, amivel már ugye verik az összes szocdem ill. Cdus ill afd-s legutóbbi szavazati arányt? Mondjuk azt mondják eleinte, hogy kisebbségként azért harcolnak, hogy ez a muszlimokra legyen érvényes jog, mivel pedig kisebbségi jog felkarolásáról van szó, a ballib mindezt támogatja. Főleg azért is mert másként már úgysem lehet kordában tartani őket. Szóval ha eu egységesítése az iszlám alatt történik, akkor sem szabad kilépni euból?

nem, nem is tudtam a kam…

#780680 rbbj11 Előzmény: #780674

nem, nem is tudtam a kampányukról

most kezdtem el olvasgatni róla, h a forumtärsak felhoztäk, h egyáltalán mi ez :)

Es legaläbb jokat röhögök :D

Viccpárt? Igen, annak in…

#780676 Csusza Előzmény: #780671

Viccpárt? Igen, annak indult. Talán. És mi lett belőle. Kikkel is borulnak össze? (Vagy kiknek engedik, hogy rájuk boruljanak?)
Csak remélni tudom, hogy közük nem lesz soha a parlamenthez, de nem is miattuk, hanem a rájuk tapadó élősködők miatt.

Mindemellett amit most csináltak, az ízléstelen és a nemzetre nézve kártékony volt. Én megutáltam őket.

már miért lenne borzaszt…

#780675 prospero Előzmény: #780672

már miért lenne borzasztó, veszélyes és aggasztó a távolmaradás? Az a borzasztó, veszélyes és aggasztó ha támogatod a min.elnököt egy olyan politikában az euval szemben, amivel úgy egyébként nagy vonalakban egyetértesz. A kétfarkúak meggyőztek, hogy ne tedd: lehet szüretelni majd a gyümölcseit! Öröm boldogság! :-)!

Egyébként ezek az alacso…

#780672 rbbj11

Egyébként ezek az alacsony részvételi arányok akärmilyen szavazäson önmagäban hatalmas problémára utalnak a modern demokráciákban. Akärmilyen idiota is volt a kérdés, én annak örülnék a legjobban, ha minden szavazäson min. a választók 90%-a megjelenne. Ez az érdektelenség és kiábrändultsäg borzasztó, veszélyes és aggasztó.

Sok az érvénytelen. Ú…

#780671 banyaiz Előzmény: #780669

Sok az érvénytelen. Úgy látszik kétfarkúak kampánya működött. Volt benne fantázia vsz. Családból volt aki szintén ehhez csatlakozott. :)

Még a végén 18-ban bekerülnek ezzel most nagyot fogtak népszerűségben.

Valahol ez az egész ellenzéknek is a csődje, hogy egy viccpárt kampánya talál be. Ők voltak azok beleálltak először , hogy röhej a dolog, és ezt végigvitték. Ügyesen csinálták , ha nem is kerülnek be köv választáson de mérhető szintet elérnek már az nagy lépés.

Ahogy az várható volt, b…

#780670 rbbj11 Előzmény: #780669

Ahogy az várható volt, bár érvénytelen a népszavazás, a fideszes Gulyás Gergely és Semjén Zsolt (kiket főnökeik kizavartak 19.07-kor a sajtó elé) „elsöprő győzelemnek” minősítik a népszavazási eredményt; Gulyás a részvételt 45 százalékra teszi, az érvényes voksokét 95, az érvényteleneket 5 százalékra saccolja.

Ahogy Gulyás fogalmazott: „elsöprő siker ez mindazok számára, akik elutasítják a felső korlát nélküli betelepítés, elsöprő győzelem azoknak, akik hisznek a demokráciában”.
Gulyás szerint a kormány „mindenkinek köszönettel tartozik, aki részt vett a szavazáson, és külön köszönet a nem kormánypártiaknak”. Sőt, Gulyás úgy véli, „a rendszerváltás óta alig volt példa ekkora összefogásra”.

„A tények a következők: magas részvétel és elsöprő támogatása a nemeknek, tehát a kormány álláspontjának támogatása” – ezek már Semjén Zsolt szavai. A miniszterelnök-helyettes úgy véli, „a kormány megkapta a felhatalmazást, hogy megvédje Magyarországot a kötelező kvótájú betelepítéstől.” Értsd: coki a migránsoknak.

Illetve: „természetesen van szívünk”, így „az ország erején felül járulunk hozzá, hogy saját hazájukban vagy táborokban emberi életet éljenek”. Mi több: „Reméljük, hogy a nyugati országok is hasonlóan fognak cselekedni.”

nem vagyok egyedül:"Visz…

#780669 rbbj11 Előzmény: #780668

nem vagyok egyedül:

"Viszonylag egyszerű leszűrni, ki szavazott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kampánya alapján, mert ők voltak az egyetlen politikai párt, amely az érvénytelen szavazásra buzdított.

85 százalékos feldolgozottságnál 6,13 százalék az érvénytelen szavazatok aránya.

Mindezt körülbelül hárommillió szavazatból"