Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

nem, nem is tudtam a kam…

#780680 rbbj11 Előzmény: #780674

nem, nem is tudtam a kampányukról

most kezdtem el olvasgatni róla, h a forumtärsak felhoztäk, h egyáltalán mi ez :)

Es legaläbb jokat röhögök :D

Viccpárt? Igen, annak in…

#780676 Csusza Előzmény: #780671

Viccpárt? Igen, annak indult. Talán. És mi lett belőle. Kikkel is borulnak össze? (Vagy kiknek engedik, hogy rájuk boruljanak?)
Csak remélni tudom, hogy közük nem lesz soha a parlamenthez, de nem is miattuk, hanem a rájuk tapadó élősködők miatt.

Mindemellett amit most csináltak, az ízléstelen és a nemzetre nézve kártékony volt. Én megutáltam őket.

már miért lenne borzaszt…

#780675 prospero Előzmény: #780672

már miért lenne borzasztó, veszélyes és aggasztó a távolmaradás? Az a borzasztó, veszélyes és aggasztó ha támogatod a min.elnököt egy olyan politikában az euval szemben, amivel úgy egyébként nagy vonalakban egyetértesz. A kétfarkúak meggyőztek, hogy ne tedd: lehet szüretelni majd a gyümölcseit! Öröm boldogság! :-)!

Egyébként ezek az alacso…

#780672 rbbj11

Egyébként ezek az alacsony részvételi arányok akärmilyen szavazäson önmagäban hatalmas problémára utalnak a modern demokráciákban. Akärmilyen idiota is volt a kérdés, én annak örülnék a legjobban, ha minden szavazäson min. a választók 90%-a megjelenne. Ez az érdektelenség és kiábrändultsäg borzasztó, veszélyes és aggasztó.

Sok az érvénytelen. Ú…

#780671 banyaiz Előzmény: #780669

Sok az érvénytelen. Úgy látszik kétfarkúak kampánya működött. Volt benne fantázia vsz. Családból volt aki szintén ehhez csatlakozott. :)

Még a végén 18-ban bekerülnek ezzel most nagyot fogtak népszerűségben.

Valahol ez az egész ellenzéknek is a csődje, hogy egy viccpárt kampánya talál be. Ők voltak azok beleálltak először , hogy röhej a dolog, és ezt végigvitték. Ügyesen csinálták , ha nem is kerülnek be köv választáson de mérhető szintet elérnek már az nagy lépés.

Ahogy az várható volt, b…

#780670 rbbj11 Előzmény: #780669

Ahogy az várható volt, bár érvénytelen a népszavazás, a fideszes Gulyás Gergely és Semjén Zsolt (kiket főnökeik kizavartak 19.07-kor a sajtó elé) „elsöprő győzelemnek” minősítik a népszavazási eredményt; Gulyás a részvételt 45 százalékra teszi, az érvényes voksokét 95, az érvényteleneket 5 százalékra saccolja.

Ahogy Gulyás fogalmazott: „elsöprő siker ez mindazok számára, akik elutasítják a felső korlát nélküli betelepítés, elsöprő győzelem azoknak, akik hisznek a demokráciában”.
Gulyás szerint a kormány „mindenkinek köszönettel tartozik, aki részt vett a szavazáson, és külön köszönet a nem kormánypártiaknak”. Sőt, Gulyás úgy véli, „a rendszerváltás óta alig volt példa ekkora összefogásra”.

„A tények a következők: magas részvétel és elsöprő támogatása a nemeknek, tehát a kormány álláspontjának támogatása” – ezek már Semjén Zsolt szavai. A miniszterelnök-helyettes úgy véli, „a kormány megkapta a felhatalmazást, hogy megvédje Magyarországot a kötelező kvótájú betelepítéstől.” Értsd: coki a migránsoknak.

Illetve: „természetesen van szívünk”, így „az ország erején felül járulunk hozzá, hogy saját hazájukban vagy táborokban emberi életet éljenek”. Mi több: „Reméljük, hogy a nyugati országok is hasonlóan fognak cselekedni.”

nem vagyok egyedül:"Visz…

#780669 rbbj11 Előzmény: #780668

nem vagyok egyedül:

"Viszonylag egyszerű leszűrni, ki szavazott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kampánya alapján, mert ők voltak az egyetlen politikai párt, amely az érvénytelen szavazásra buzdított.

85 százalékos feldolgozottságnál 6,13 százalék az érvénytelen szavazatok aránya.

Mindezt körülbelül hárommillió szavazatból"

a részvételi aräny alapj…

#780667 rbbj11

a részvételi aräny alapjän jol lätszik, h kik és miert szavaztak. Nälunk a nyugati hatärszélen a munkäsok ugy lätjäk, h a migränsok ellen szavazva majd nem kell hajnalban a hatäron ällniuk. Pedig megfontolando, h epp a migränsok EU-s elosztäsänak akadälyozäsa fog vezetni ahhoz, hogy oszträkok végleg lezärjäk a hatärt.

Na de ezek szerint emberek többsége, aki sajät börén érzi a hatärok ätjärhatosägänak megszünését, ugy gondolta, ez a népszavazäs erre lehet gyógyír.

Budapest, ahol az értelmiségiek zöme él, messze a legalacsonyabb részvételi arännyal büszkélkedik.

Spade én annyira rettege…

#780666 banyaiz Előzmény: #780593

Spade én annyira rettegek Orbán előhúzza az EU kilépés kártyát , hogy azt nehéz szavakba önteni. :)

Kb mikor az mnyp-k kapcsán azzal fenyegetőzött aki marad az elveszíti az állami nyugdíj jogosultságát akkor beáraztam a polgártársat a helyére.

Középszerű pávatáncos maffiózó beütéssel. Viszont nem lennék most a beosztottjai helyében mert szerintem felelősök keresése megindul. Ekkora fesztivállal sikerült elvinni szavazni 4x%-ot abból is van érvénytelen. Ha nem csinál semmi kampányt lehet több lett volna aki elmegy. :) Kontraproduktív hatása volt már vsz ennek a kampánynak. Hozzáteszem egy résztvevőt is soknak tartok.

Na jó a plakátkészítők legalább jól jártak, meg a média reklámblokkok miatt.

Spade-nak es Ibizának

#780664 rbbj11 Előzmény: #780656

sajnos nem engedték lefényképezni, räm rontottak a szavazóbiztosok :)

Az ügyes kezem a bal , e…

#780663 banyaiz Előzmény: #780581

Az ügyes kezem a bal , ezt tudom eddig megvagyok feladatban. Most már csak írni kell megtanulnom, X még megy valahogy csak hová azt kibogozni. :)

Eszembe jutott erről egy tetoválás "NEM" ez volt most nem érdekes hol és kin. De nem a migrációs válság volt a kiváltó oka, pontosabban a kvóta , nem mert akkor még ilyen ördögi dolgokról nem is álmodtunk. :)

Amilyen heves érzelmek dúltak most népszavazás ügyben. Lehet voltak akik kedvet kaptak. Több jelentése is lehet később ha esetleg már kínosnak érzi . Ezért is jó.

azt már nyaggatásnak hív…

#780662 Spade Előzmény: #780648

azt már nyaggatásnak hívják ha olyanokat kérdezel amiket kis agyhasználat után meg tudsz magad is válaszolni. És a büdös életben sem lehet meggyőzni úgyse mert utálod orbánt,. csak az időt húzod a kérdésekkel de értelme semmi. Csak néhyány irány azért, a népszavazás azt mutathatja meg h mekkora erő áll egy obstrukció mögött, nem mind1 h az összes taxis útelzár vagy csak 100 vagy csak csak kettő. Mi van ha a szírt megfosztották állampolgárságától vagy lebombázták az anyakönyvi nyilvántartásokat vagy a szir hatóságok a kérvény után 5 év múlva se adnak a gyereknek útlevelet ? Megszívta ? Nem.

És tényleg ennyi, kis guglizás kis gondolkozás és fog ez menni-

Kóstolgat valamit a cikk…

#780661 banyaiz Előzmény: #780576

Kóstolgat valamit a cikk. Azzal a részével egyetértek EU rendszerszintű probléma az, hogy együtt is és közben külön is. Ezt nem tudom elbírja e így , recseg , ropog. Első válság máris olyan gazd problémákat hozott elő , mellette reakcióidős problémákat , amik rendszer alapjaiban vannak kódolva.

Azokkal a fejtegetésekkel, hogy Viktor a dolgaival valami EU-n kívüliséget próbálgatna , nem értek egyet.

Játszadozik, de ez túl nagy játék neki. Az a szintje belpolitikailag kever kavar aztán próbál ebből kihozni valamit.

EU kilépés akkor alternatíva vsz Mo számára ha az EU széthullik. Ami sajnos előfordulhat.

Nyilván most brit kilépés után nagyon érzékeny téma bármilyen vita, és lehet vele játszogatni. De EU-ból kilépés az akkora tét, hogy szapora fosás rájönne kb az emlegetésétől is. :) Nemhogy azt komolyan gondolná.

Ilyen dolgokkal játszadozni mint ez a mai népszavazás ez a szintje kb.

Majd ha G8 találkozót G9-re módosítják Hungary mint új tag akkor ábrándozgathat ilyen szintű játékokról. :) Komoly téttel, nem olyannal amiről messziről lejön , hogy blöff, és még annak is óvatos. :)

Reálisabb problémának tűnik az, hogy EU nehogy széthullás felé tartson. Mint kényszerpálya akkor nekünk is. Ez vsz sokkal nagyobb veszély mint Viktor EU kilépés kapcsán mit gondol.

amire nem jön válasz, a …

#780659 tozsdenyul Előzmény: #780651

amire nem jön válasz, a legérdekesebb kérdés általában

Prospi sem válaszol, hogy konkrétan mit is akadályoz meg a népszavazás

A belpolitikai vonatkozásról sem hajlandó tudomást venni

Ha egy egyébként (mármint, hogy muszlimok, migránsok ne jöjjenek) ennyire erös téma (pl én sem akarom, hogy jöjjenek) ennyire sikertelen

1. A kérdés szar, vagy másról szól, amit a kiíró kiírt, esetleg a kampány volt elkúrva

2. A belpolitikai protest jóval nagyobb a kiíró felé - ezen prospi még sokat fog görcsölni :)

3. Sokkal nehezebbé teszi a vélelmezett kérdés (muszlimok, migránsok ne jöjjenek) mentén a további ellenállást, kontraproduktív elkúrás külpolitikailag