Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

szánalmas lbibsibalosok

#779972 Koffein Előzmény: #779971

Schiffer volt az alternatív, de a többiek... háááát nem is tudom... hirtelen nem is tudnék megnevezni senkit, aki betudná tölteni az űrt... :)

szánalmas lbibsibalosok

#779971 tozsdenyul Előzmény: #779970

látod, elszólod magad idövel

"shiffert méltattuk páran akkor szúrtad be az lmp-t mint alternatívát."

Pontosan ez történt, mivel a hozzászólók számára mindnek alternatíva volt, ezért mondtam, ha tenni akarnak, (pártalapítás ugye nem lött itt a fórumozókból) akár létezö pártban is aktívkodhatnak, ha felállnak a fotelböl.

Fszért hazudozol azóta is, kis geci, miközben pontosan tudod, miröl volt szó.

De ez vagy te, hazudozás, pedig legszívesebben nyomod, az ezekkel soha nem lehet, meg kell öket bszni szöveget.

szánalmas lbibsibalosok

#779970 Ibiza Előzmény: #779967

ne hazudj.. shiffert méltattuk páran akkor szúrtad be az lmp-t mint alternatívát.. rá is ugrottam..most rugtátok ki shiffert..

mit veszel be az a te dolgod..pedig nem bonyi amit írok

szeretnéd azt hinni a ti meg a "mi" oldalunk között oszlott meg az ország.. de nem..

Kis magyar robbantástörténelem

#779968 Spade Előzmény: #779963

A kawabazsi által linkelt cikk sajnos pont az én feltételezésemet támasztja alá, mert az minden ott felvetett problémára választ ad (lásd Ansbach eset). A két rendőr meg valszeg sok életet mentett meg. De nem akarnak sem pánikot sem agyonbaszni az idegenforgalmat, amíg nem 100%

szánalmas lbibsibalosok

#779967 tozsdenyul Előzmény: #779964

a kettészakadt az ország jelentése nálad, dehogy a fele? OK, nem veszem be, nem baj ugye?

Konkrétan is leírtad, a libsik, a baloldal, és a zsidók.. Ki a komplementere ennek? Én csak a jobboldalt látom (fidesz, jobbik) aki ebbe nem tartozna bele.

Soha nem jöttem az lmp-vel, mint számomra választás, söt leírtam a TE kérdésedre válaszul, neked, hogy fidesz gyözelmet szeretnék 2018-ban.

Azóta sem tudod értelmezni ezt a majomagyaddal, alapértelmezett tevékenység ilyenkor nálad a sértés és hazudozás.

Ezzel lezártam magam részéröl az LMP hazugságaidat, várom a további "értéket" amit a fórumhoz hozzáteszel :)

Kis magyar robbantástörténelem

#779965 Ibiza Előzmény: #779963

kis pukkantásokra gondolsz...kókák mondták..mi ez.. én már szart sem érek..engem már fel sem akarnak robbantani? én is akarok..vagy a maffiás leszámolásokra?..

Igazi robbantás kevés volt..ilyen volt a zsidó busz elleni.. az aranykéz utcai.. a cib bankos.. meg a mostani..

szánalmas lbibsibalosok

#779964 Ibiza Előzmény: #779962

dehogy fele.. egy békétlen szaros tömeg..aki próbál tétel lenni... tudatra ébredt anyag..akik egy része másokon kéri számon gyávaságát..

Akik nem szeretik orbánt azok titeket is pont annyira nem szeretnek.. mint ahogy az embereteket gyurcsótit vagy a hasonló békétlenkedőket sem.

orbán osztja meg az országot..mint anno gyurcsóti..

Az emberek azt akarják látni jól mennek a dolgok..magyar ember vezeti az országot. jó gazda módjára költik a pénzeket ..épül szépül az ország.. ők normálisan megélnek..megvannak a cifra nyomorúság eszközei..a gyerek jó suliba járhat.. ezért képesek megszakadni..és békében halni..

erre nincs alternatíva (ne gyere nekem lmp-vel mert megharaplak)

felkapaszkodott parasztgyerekek..megélhetési szarok..színváltó kaméleonok..elvtelen g..ik vannak a parlamentben..

szánalmas lbibsibalosok

#779962 tozsdenyul Előzmény: #779951

jól van, már tudjuk, itt van írásba adva...

...

"ezekkel" nem lehet semmit kezdeni,

Na meg a zsidók is odatartoznak,

szabadságharc van elvtársak

Ezekkel soha nem lehet

Meg kell bszni öket

...

Az ország feléröl beszélsz, ember!

To Koffein: ezért kell öket beszéltetni

Van még kérdésed?

Itt a haza nem lehet ellenzékben, azt meg ök mondják meg, melyik 2 millió tartozik a hazába...

Mint mondtam, idehaza a nacionalista /republikánus harc érik, mint a spanyol volt kb olyasmi vonalon

szánalmas lbibsibalosok

#779958 Koffein Előzmény: #779951

nem jó az orosz modell, nem jó a nyugati modell, akkor mi a jó modell? :)

szánalmas lbibsibalosok

#779951 Ibiza Előzmény: #779926

nem ismered Budapestet.. itt élet van..állandóan pezseg..péntektől vasárnapig meg mennek a bulik..főleg azon a területen..

Kettészakadt az ország és igaza van orbánnak ezekkel nem lehet semmit kezdeni..libsibalos csürhe.. mellé jön/benne van a városi zsidó értelmiség(forrás Német Miklós)..nemzetközi a hátterük..ezekkel soha nem lehet.. antagonisztikus az ellentét.. szabadságharc van..harc a kollaboránsok és a gyarmatosítók ellen.

nincs párbeszéd... meg kell b..ni őket (orosz) abból értenek.

egy probléma elemzése női logikával?

#779946 TrendMan

Érdekes ez a cikk.

Az ember elsőre azt gondolja, hogy na itt majd jól a lényegre tapintanak.

Aztán nem történik más, mint szószaporitás és a probléma ismételgetése:

http://www.vg.hu/velemeny/az-informatikushiany-es-...

Aztán az ember megnézi, ki irta és rájön, hogy egy nő.

Hja, már értem!

szánalmas lbibsibalosok

#779941 Spade Előzmény: #779926

"Az azért erős lenne felrobbantani egy utcát és meghal 1000 ember mint

paráztatás. De szolid kis pukkanás, 2 rendőr megsérül. Lehet

rajta rugózni , cikkezni, terror gyanú stb. Pont 1 hetes téma. "

Te Zoli elmebeteg vagy bazz. A helyzet nagyon durva sztem.

Szombaton egész nap az Operánál szabadtéri rendezvény volt az Andrássy út a kiskörút és a nagykörút között le volt zárva, a földalatti se állt meg az operánál. Én este a kikörúti részén jártam, sokan voltak az útcán és tele volt rendőrrel a könyék, valszeg a nagykörútnál is ez lehetett. Nemtom mi volt ami robbant, de azt tippelném h beijjedt a sok rendőrtől és lerakta és amikor felfedezték felrobbantotta. Éppen h nem paráztatnak.

sz@rzsákok

#779935 tozsdenyul Előzmény: #779932

nem csak terrortámadás hajtja a fidesz malmára a vizet, bármilyen katasztrófahelyzet, vagy "pukkanás" kedvez többnyire, 1-2%-ot hoz minimum.

Örült elkövetö is teljesen jó.

sz@rzsákok

#779932 Koffein Előzmény: #779929

terrorgyanúról nem olvastam, ti szajkózzátok a terrortámadást, ami a fidesz malmára hajtja a vizet...

sz@rzsákok

#779929 banyaiz Előzmény: #779928

Gyurcsány nem viccel, durr bele a közepébe, nem mondhatni körülírta a dolgot. :)

Azért ez a sajtótájékoztató is elég drámaira sikerült. Rendőr segélyhívásával kezdésként. Jó, hogy nem halt meg akkor a halálhörgésével indítottak volna gondolom. Aztán hasonló drámai folytatás egy ilyen felütés után. Véreső és könnyfolyó.

Jól felkészült erők csapnak össze. Magas színvonalon. Az értékalapú politizálás jegyében. :)

Az tetszik a dologban mennyire direkt semmi finomkodás, semmi összetett fogalmazás nehogy valaki belezavarodjon mire is gondolt a szerző. Durr bele minden kacifántos dolog nélkül, minek mindenféle sallang. Szép nagyon, és jellemző az állapotokra.

sz@rzsákok

#779928 Ibiza

"A Demokratikus Koalíció egyik elnökségi tagja arra szólította fel a Fideszt és a kormányt, hogy "ne szimuláljon terrortámadást és végképp ne hajtson végre semmiféle merényletet".