Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ez a magyar lány!!

#778833 banyaiz Előzmény: #778812

Nyuszizás? Nem szoktam vagy nem emlékszem, sztem Tőzsdenyúllal beszélt valaki.

Te egyébként pszichológus vagy?

Nem lehet ugye mindig kisregényt írni minden szemszögből lehet nyersen hangzott amit kijelentettem a szakmáról. Ha most lennék 18 éves lehet erre a pszicho vonalra mennék . Egyrészt érdekel, hogy hol tart ez a tudomány, másrészt meg eléggé megfoghatatlan szakma. Maga az eredmény vagy eredménytelenség is eléggé meghatározhatatlannak tűnik . Elmegy Jóska Pista pszichológushoz teljesen őrült volt, mire véget ér a terápia akkor mi az állapota, eléggé ködösnek tűnik a számomra, de lehet, hogy nem így van. :)

Nagyjából azt gondolom a felszínt lehet karcolgatni súlyos esetnél, vagy akár kevésbé súlyos esetnél. De azt nem tudom elképzelni van egy komolyan terhelt személyiség és terápiával helyre rakják .

Pl valahol olvastam huszonéves lány eutanáziát engedélyeztek pszichés problémák miatt, mert úgy ítélték meg menthetetlen. Nem is tudom már pontosan mi volt a szitu, de nemi erőszak és még egyéb halmozott dolgok.

Ez a magyar lány!!

#778832 Boby. Előzmény: #778827

Mit számít ki,micsoda?!A fontos,hogy mit mond.AL-ról elhitte valaki,hogy kozánkovács?!

Ez a magyar lány!!

#778827 KawaBazsy Előzmény: #778812

Már csak azt nem értem, h ha télleg orvos, akkor miért nem említi meg ő? Ha meg titkolózni kell, akkor ott már vmi nem stimmel..

Ez a magyar lány!!

#778812 phiona Előzmény: #778743

Gondolom rám -is- céloztok Nyuszival. Sok a tévedés.

Persze a névtelen fórumok sokat elárulnak a néplélekről, de ez inkább szociológia. Aki gyógyszerez meg a pszichiáter. Az egyéni attribútumokkal valóban nehéz szembemenni, a genetika és az életből hozott cucc eléggé determinál. 1 kor után szinte esélytelen bármi, annyira berögzült már, gyerekkorban és minél előbb még lehet hatni. Utóbb ált csak a javulás látszata van, a felnőtt kliens ált elég tapasztalt már a hárításhoz, kommunikációjához – és visszaesik, mert az élete a terápiától se lesz jobb, még ha a szemléletmódja változhat is. A világa, környezete ugyanis nem változik ettől, ha vált is ideiglenesen, ugyanoda jut tipikusan vissza mint közegébe…sajnos nem lehet másokat megváltani.

Ami a politikát illeti: már azt hisszük, a gödör alján vagyunk a szutyokkal, de nem, majd ha kivégeztet Viktor király… alig várja sztem, mi meg birkamód és tétlenül nézzük a folyamatot, ahogy fokról fokra visz a mélybe… lassan az ajtó is becsukódik és aki itt marad, csak áldozat lehet. Minimum abban h a nyuggerek és eltartandók miatt még inkább sápolják – de erkölcsileg is gyalázat h a történelmi hősök után ilyen satnya lett ez a nemzet, és semmi épkézláb válasz, ellenreakció az ország ellopására sincs.

Ami Nyuszit illeti: én tudom h orvos és orvosként dolgozik felelősen, nem kéne alázni, még ha a gondolatait nem is érti mindenki: minőség kéne ehhez… Oks, nyilvános fórumon bármely pszichopata beszólhat és hiheti h okosabb :-)

Nagyon komoly, hogy nem …

#778810 banyaiz Előzmény: #778754

Nagyon komoly, hogy nem akadt össze a sok markoló egymás mellett dolgoznak. Cölöpverő gép vagy micsoda tetszett még.

Szüleimnél van egy kis közúti híd patakon megy át kb 2 éve le van zárva az egyik sáv mert készül beomlani. Azóta vagy ott várni míg zöldet kapsz , 20-as tábla kirakva rendőrök szeretnek ott méricskélni , vagy kerülő.

Nem tudom mit lehet vele csinálni gondolom újat kell építeni de az egész egy akkora patakon megy át átugrassz a túlpartra. Kíváncsi vagyok hány évig fog még tartani a megoldás.

kidobott 7,5 milliárd

#778759 Ibiza

http://nol.hu/belfold/sorstalansag-haza-1617717

szellemváros.. esztétikai környezetszennyezés...

Csak megjegyzem itt épült volna a szétszedett vidámpark.. kiegészítve egy nyitott sportterülettel....de neeem..a tényfeltáró nagy leleplező médiaának ilyenkor elviszi a cica a nyelvét..

Sokat tanulhatna a világ…

#778754 walex

Sokat tanulhatna a világ a Duna Aszfalttól útfelújítás terén.
53-as és 54-es főút közös (kb. 2 km-es) szakaszát április óta újítják fel, hasonlóan az 53-as Bócsa-Soltvadkert és Soltvadkert-KKhalas közötti szakaszához.
Tegnap eljutottak odáig 5 hónap után, hogy rákerült a 2. réteg aszfalt az 53-54-es közös szakaszára.
De messze még az átadási határidő (november 2.), fel is kell ám festeni addig még az aszfaltra majd a felezővonalakat. Az se lesz kis munka. Reméljük, hogy a 2 hónap elég lesz rá.
Bezzeg azok a hollandok miket nem csinálnak egy hétvége alatt.

rádió

#778753 walex Előzmény: #778752

Remélem, a Class helyén is csinálnak még egy állami rádiót (mint a Neo helyett a Dankót, amire biztos marha nagy igény van, hogy a mulatós sz@rt országos frekin kell adni), nehogy legyen versenytárs, így tuti a profit és az állam ural minden országos frekit. Lehet nyomni a propagandát, ami a csövön kifér.
Lehetne mondjuk Opera Rádió.
Hallod prospero? Szólj a főnöködnek, vannak még lehetőségek! Erre is biztos nagy igény lenne, mint a Dankóra. Max. csináltok pár statisztikát. Például, hogy a teljes lakosság élete folyamán átlagosan legalább egyszer volt operában, tehát ORSZÁGOS IGÉNY VAN AZ OPERÁRA! Ennyi elég is lenne indoknak és már indulhatna is.

Már idén is ment a zenei kínálat a gagyi felé, de június 1-től nagyon gáz lett. Nulla műsorvezetők, minden egyes megszólalást úgy kezdenek, hogy "petőfirádióéletedritmusa", blablabla. Erőltetett szar az egész.
Egyedül Péczeli Dóra alatt hallgatható hétvégén délelőtt, ő maradt a régiek közül, nincs gagyizás, meg tud szólalni anélkül is, hogy mindig mondaná a szlogent, van önálló gondolata.

Volt a Petőfi DJ.
https://www.facebook.com/petofidj/
Megszüntették. Lett este valami rontombontom nevű borzalom, lett új rezidens dj is, valami peter shark vagy sharp vagy ki a bánat. Ha ez egy buliban is így nyomja a zenét, ilyen zenéket rak fel, akkor szerintem az a buli megdöglött. De ő rádió rezidens dj, sokkal nagyobb név, mint a "nevesincs" Budai, Newl vagy a többiek, akiket partvonalra tettek. :)

A rádió szétqrása jó példa arra, hogy amibe az állam belenyúl a saját céljai elérése érdekében, abból sz@r lesz.

Petőfi Rádió

#778752 Koffein Előzmény: #778733

nyugi októberben vezetni fognak :-P

amúgy, én akkor fejeztem be a petőfi hallgatását, amikor lovász lacit, meg azt a csajszit kibaszták... addig még tudták hozni az est fm-es arculatot, ezután elindultak a lejtőn, az én szememben...

levinek meg jó a beszélőkéje, anno rádió1en hallgattam egy pár műsorát, amikor még balázsékkal ment a verseny a néhai deejayn + béres zooval a roxyn, oszt akkor sem jött át a stílusa... most sem, de hát, akinek bejön, az követi... habár akkora fancsoportja nem lehet, mint a néhai béres zoonak, vagy akár balázsnak... túlságosan középszerű, túlságosan akarja a sztárolást, a sikert, elismerést, és ez öli meg a műsort, hisz nem természetes az amit csinál...

Ez a magyar lány!!

#778743 banyaiz Előzmény: #778678

Pszichológusoknak ez a világ Kánaán. :) Nemcsak az internet a fórum, vagy bármilyen fórum.

Freud , hogy is fogalmazta az emberi civilizáció alapja az ösztönök elfojtása vagy mi a búbánat. Ebből következően neurózisra épül a civilizáció. Hát lehet , hogy sok igazság van ebben .

Csak azt nem tudom ezen a mi a fenét tudna kezelni egy pszichológus? Valaki totál zakkant azt max begyógyszerezni tudja vsz.

Pl ott volt Hemingway család mint híres példa. Súlyos tragédiák súlyosan terhelt egyének. Öngyilkos szülő, családon belüli erőszak stb. Mi történt? öngyilkosság hegyek. Ezen mit tud segíteni valaki ott okoskodik, hogy nézze a pozitívumokat vagy fel a fejjel az élet jó. Eleve eldöntött sors kb.

Na ha már ennyien olvasnak itt ebből a szakmából hátha hozzászólnak. :)

vicccc

#778713 Ibiza Előzmény: #778712

tegnap híradóban látom a megbolondult bokros és pártja összeállt két másik kétfarkú kutyapártszerű mókus örssel.. fröcsög a nyáluk.. ömlik belőle a szar..gyűlöletkeltés.. de ugyanebben a mondatban mondja a kormánynak a megbékélésen és a társadalmi összefogáson kellene munkálkodnia.. :)) szarzsákok ezek mind.

Én sem pontosan értem, az emberekben ott van a kormányváltási szándék.."a zorbánékat azt nem".. de ott van a másik.."de ezt a bolond libsibalos csürhét semmiképpen..akkor már inkább a zorbánék."

szerk:

szerintem stratégia akar lenni.. az israeli szakértők javasolta nekik..minél rosszabb annál jobb.. de a messziről jött ember hüjeséget beszél..

B verzió az is lehet azok akiket a libsibalosok képviselnek azoknak megfelel az orbán kormány.. nem akarják leváltani.. kezdek erre gyanakodni.

c variáns..hogy alakul valami a háttérben egy új párt..és annak ágyaznak meg...ennek kisebb lehetőségét látom

családi biznisz

#778711 Ibiza Előzmény: #778701

ha befolyásos ember vagy akkor átkerülsz egy másik dimenzióba..nem csak te a családtagjaid is. Tetszik nem a miniszterelnökök miniszterek védett személyek, a családtagjaik is, ezért be kell jelenteniük merre járnak (nem mintha amúgy nem tudnák orbán fiát a tekesek hozták haza afrikából..gondolom lepattant és nem szólt..ott meg nem tudták szavatolni biztonságát ) és az adott ország szakembereit is értesítik .ha nem is értesítik az adott országba belépéskor egyből megtudják ki lépett be...de minimum értesítik a helyi konzult, (persze hacsak nem menekültnek álcázott migráns..mert akkor mehet árkon bokron keresztül) aki magától szervez valami találkozót.. vagy a helyi vezetőség magától tesz egy gesztust. Valamelyik maki megjegyzést tett a kislány ruhájára, pontosan ebből látszik nem hivatalos a látogatás..annak kötött ruházata van. Ez is egy jelzés..csak érteni kell. Ezt még simán a híradóban is láthatod.. pulóverben mellényben ingujjban nyilatkoznak a befolyásos emberek..jelezve mint magánszemély nyilatkoznak..vagy mutatják saját otthonukban is dolgoznak..ők is emberek.. nem MO. hivatalos véleménye hanem saját vélemény...stb stb. Usában mindennaposak ezek a jelzések obamaki kapcsán..

Rákay Philip könyve

#778702 Tapasz

Remélem nem lesz idén már kötelező olvasmány ez a hazugsághalmaz.

De legalább neki is jutott egy kis zseton a jópár évi nyalásért. Undorító!!!