Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

olyan érzésem van, minth…

#785971 matgab Előzmény: #783909

olyan érzésem van, mintha alig irogatnánk ide néhányan -oké a színtiszta politikai topikokat ritkán látogatom...

De kicsit azt igazolja az érdemi hozzászólások csökkenése, hogy kár volt a fórumot "eldugni". Ennek az oldalnak az éltető eleme az igényes és szakmai fórum volt. Ha valaki idegen erre járna, ha a fórum nem kirakatban van-mint régen- akkor mivel se a cikkek nem frissek, az RSS-t meg ember nincs aki így nézegesse, az ellapoz az oldalról...

ezzel a gudgeonrama spam…

#783889 Koffein

ezzel a gudgeonrama spammerrel lehetne valami kezdeni? vagy csak engem zavar? :)

privát üzeneteim között …

#783210 Sumér harcos

privát üzeneteim között a fogadottakban megjelent olyan ami 2012 dátumozásu,feladó nincs-üres,de tisztán emléxem kivel irtam oda-vissza akkor,politika,miegymás,ugy emléxem több leveles vita volt. Még az előző régi stocky oldalon töröltem 4-5éve,hogy a francban jelent ez meg nekem oldal ujitás után,ma vettem észre? ma is töröltem,ugyanugy mint 4éve, vki trükközik itt nekem vhogyan az oldalamon,nevem alatt?:)

dicséret

#780777 Ibiza Előzmény: #780776

igen ez gond.. elősegíti a hazugokat.. mert nehéz visszakeresni a hozzászólásukat..ráadásul utólag módosíthatják is..

egyszerűbb meoldás is volt beírtam a stocklandyard ibiza és a kulcsszót a gúgliba..ott elég jól megtalálta..de most azt írja nem elérhető..

dicséret

#780776 matgab Előzmény: #780580

egy javaslat.

Keresőfunkció esetén tudtam, hogy egy adott hozzászólásom mikor írtam be kb.

Rákerestem arra a szóra, hogy "céges"

Kiadott rengeteg találatot, mert

1) nem lehet adott személy hozzászólásaira szűkíteni,

2) nem lehet adott topikra

3) nem lehet adott időszakra szűkíteni a keresést.

Másrészt a kiadott eredményeket időrendi sorrendben hozta 2009-től. nem lehetett a találatok lapszámát csak egyesével léptetni. Aztánmikor már eljutottam 2011-g, akkor láttam felül, hogy page 10.. És rájöttem, hogy manuálisan beütöttem a page-re hogy 50, hátha eljutok 2016-ig egyből.

De nem mert annyi oldalni találat nem volt (de azt sehol nem jelzi, hogy hány oldalnyi találat van... Tehát az iteráció módszerét alkalmaztam, amivel végülis eredményre jutottam, de azt kell mondjam, ez így működésképtelen...
Kérjük a javítást

(lehessen adott személyre, időszakra, topikra szűrni, ha akarunk (de ne kötelezően) és lehessen látni , hogy hány oldalniy találat van és ott ne csak egyesével lehessen lapozgatni...

Problem 2:

Ja, ha már megtaláltam az adott hozzászólást, akkor nem tudtam arra a hozzászólásra Válaszolni, mert nincs ott olyan gomb. Megtudom nézni a topikot , a dátumot és kezdődhet a manuális keresés az adott topikon belül..

Na ez így már tényleg hasznavehetetlen...

dicséret

#780580 Ibiza
heh..milyen jól lehet képet beilleszteni a fórumba.... eddig csak linkelni lehetett super.. sima lépmetszővel kimetszettem és beillesztés..

ilyenkor valaki törli a …

#779002 Koffein Előzmény: #779001

ilyenkor valaki törli a saját hsz.ét, a topik eltűnik, de ha visszakeresed kedvencek, vagy legutóbbi hozzászólásoknál megtalálod és egy hsz-el visszakerül az oldalra. valami bug lehet...

van olyan,már többször i…

#779001 Sumér harcos

van olyan,már többször is tapasztalható volt,hogy egyszer csak eltűnik 1topik akár 1 napra is.

vagy törölni akarjátok,vagy gőzöm sincs.

azután 1 nap 2,és ujra van.

ilyenkor mi történik?

Hétvégén vagy multhéten vki a MO topikot kereste....tényleg nem volt.....később visszajött.....

Nálam még mindig nem eng…

#778734 walex

Nálam még mindig nem enged mobilról a hozzászólás mezőbe írni, a címbe viszont igen.

na még egy apró észrevét…

#778540 matgab Előzmény: #778405

na még egy apró észrevétel.

Ha rákeresek valamire a Hozzászólásokban , akkor a megjelenő hozzászólásokra nem lehet "Válasz" -olni Igy viszont nagyon macerás egy régi szövegre válaszolni... Jó lenne, ha ott lenne a válsz gomb itt is.

a kereső elég vacak..jó …

#778405 Ibiza

a kereső elég vacak..jó lenne a topikon belül nickre keresni.. meg annyira nem szimpi csak a száma látszik annak amire válaszoltak..a név nem..

de a többi a részemről rendben.. megvéve :)

ingyé van oszt még a pofánk is jár :DD

na, most már kezdenek mű…

#778390 matgab Előzmény: #777951

na, most már kezdenek működni azok a funkciók, amik miatt szeretjük az oldalt.

2 javaslat lenne:

1) a linkelt cikkek neve teljes terjedelmében látható legyen, hogy el tudjam dönteni, hogy kattintsak-e vagy ne. Mert egy csomószor kattintok, aztán látom, hogy ha láttam volna a cikk címét, akkor oda se kattintottam volna, a másik eset, amikor kevésbé érek rá, akkor meg azokra nem kattintok, amik érdeklenének...

2) tök jó, hogy itt vannak a kedvenc topikjaim a jobb oldalon, de azt lehetne, hogy csak azok legyenek itt a kiemelt részen, ahol volt új hozzászólás? Mert így egyáltalán nem szoktam legörgetni és a nem kedvenc vagy új topikokat gyakorlatilag nem látom soha.

2+1)

Ha rákattintok a kedvenc témáknál az új hozzászólásokra, akkor nem az első új hozzászólást látom a lap tetején, hanem a már utolsó elolvasottat. Így egyből pörgethetem feljebb a topikot. (arról meg már volt szó, hogy az új elrendezés miatt mennyivel többet kell amúgy is pörgetni...)

most már nagyjából működ…

#777951 matgab Előzmény: #777892

most már nagyjából működik az a funkció, hogy ahhoz a bejegyzéshez ugrik amit utoljára olvastam, de ha más gépről lépek be, akkor a már egyszer olvasott hozzászólásokat is újnak mutatja.

most már nagyjából működ…

#777950 matgab Előzmény: #777892

most már nagyjából működik az a funkció, hogy ahhoz a bejegyzéshez ugrik amit utoljára olvastam, de ha más gépről lépek be, akkor a már egyszer olvasott hozzászólásokat is újnak mutatja.