Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Ez a magyar lány!!

#778673 Sumér harcos Előzmény: #778666

Portás a délpesti korházban:)

Igazából még nem láttuk a diplomáját:)még az is lehet plagizált:)

lehet diatetikus,dubajozó főnőver:)

Ez a magyar lány!!

#778664 Boby. Előzmény: #778631

:-):-):-)!!!Orvosként nem találkoztál még skizofrénnel?!:-)Ne bántsd,gyógyítsd!:-)

kellően dokumentálva..

#778660 banyaiz Előzmény: #778657

Röpköd már mindenféle kitüntetés. Úgy tudom a lovagkereszt amit Bayer kapott nem jár pénzzel. Visszaküldött cuccokban van már Kambodzsából előkerült vietkong emlékérem, és az egyetlen állami kitüntetés amit Brezsnyev nem kapott meg a Szovjetunió hős űrhajósa vagy vmi ilyesmi. :) Szóval van minden abban lehet van olyan is ami lóvés volt .

kellően dokumentálva..

#778657 Sumér harcos Előzmény: #778642

ez most nem igazán néztem utána melyik keresztről van szó,mert ugye több fokozat is van,vagy fokozattól függetlenül dobálózik itt már mindenki a kitüntetésével.

ez mennyi pénzzel járt?havi vagy egyszeri juttatás volt vele,mert ahogyan néztem,mintha pénzes lett volna?

mert akkor tessék a pénzt is visszadobni,illetve szétosztani rászorulók között,ha ennyire nem kell.

mert pénzdobálásról vhogy nem hallok.

lassan Bayer is bedobálja a Dunába már.

mi megy már itt...kicsit kezd ez a lépcsőre vágom is visszatetsző lenni...

Ez a magyar lány!!

#778638 Ibiza Előzmény: #778636

az szdsz és lmp egy tőröl fakad..azonos fanklub...lmp az főnixskarabeusz..ami az szdsz hamvaiból száll fel. A balliberálisok mszmp-be tömörültek.."rendszerváltáskor" ébredtek öntudatra.

Ez a magyar lány!!

#778636 Ibiza Előzmény: #778631

szóval akkor csak te vagy elfajzott :) szenilis vagy..és eléggé keversz dolgokat...persze az elvárható sárdobálással..sokat sejtetéssel kádárszerű összekacsintással...hiányos a dossziéd? nem csak ruszki anekdotázás volt.. Volt a kék és a piros útlevél. szocreálban utazhattál pirossal emennyit akartál.. 88ban lett a "világútlevél" meg valutakeret..de hát ferdítesz maszatolsz ahogy szoktatok.Én a kéket soha nem kaptam meg. Amúgy meg a munkahelyem intézte a ruszki utakat, kiküldetés volt. Kollégáim nagyobb része nem volt komcsi, de egy jó képességű csapat voltunk...mindenki jó volt egy-egy területen. Tavarisik mentek volna de nem tudták megcsinálni a melót, ezért egy-két darabot ráraktak a nyakunkra ezekből. Utána már okoskodtak, mondtam két dolog van elhúz barkácsgépet búvárszivattyút venni a gúmba.. vagy azt csinálom amit mond és utána magyarázza miért nem megy a téma. Jut eszembe tavarisi fosott a repülőtől mondta vonattal megyünk moszkvába..mondtam lehet ő vonatozik 2napig.. én repülővel...persze kevert kavart..izmozott..mondtam én vonattal nem megyek.. a vége az lett ahogy mondtam..de mondták menjünk ki érte a pályaudvarra mert semmilyen nyelvet nem beszél.. mondtam ok.. egy órát ráhúztam a gyökérre..hagy főljön a levében..

Este meg el akart jönni velem, kérdezte merre mész mondtam ellenkezőleg :DD.. na elég.. akkor és ott abban a relációban jó volt.
Nem etettek kaviárral hanem én vettem én szereztem. Egy vacsi érkezéskor egy vacsi búcsúzáskor, ennyi volt a helyiek repikerete, többször az üzemi étkezőben, pár helyen a banyaba (szauna) hívtak meg minket az ott kajálós dolog.. Akikkel szorosabb kapcsolatba kerültünk a munka során ők hívtak meg magukhoz. Kellemetlen volt mert tudtam mennyit kerestek, de jó szívvel tették..magyaros vendégszeretettel, finoman igyekeztünk kompenzálni őket ne legyenek megbántva. Voltak olyan boltok ahol csak külföldiek vásárolhattak ott vettünk nekik amit kértek.

Nem gondolom a csúcspont volt életemben de kellett ez is..mint ahogy a többi is.

Ezekről a plakátokról St…

#778635 banyaiz Előzmény: #778604

Ezekről a plakátokról Stirlitz vicc jut eszembe Stirlitz meglátta stoppoló Bormannt .Elhajtott mellette majd ismét meglátta . Ez még háromszor megismétlődött. Stirlitz gyanút fogott. A tizenötödik alkalom után fény gyúlt az agyában: Ez egy körforgalom.

Van másik is Stirlitz Müller és Kaltenbrunner bevetésre indulnak. Belopóznak egy elhagyatottnak tűnő házba . Stirlitz kinyit egy ajtót fény gyullad Stirlitz kétszer belő aztán lassan becsukódik az ajtó .Az eset még megismétlődik párszor Stirlitz és Müller lőszere elfogy Különös gondolja Stirlitz , furcsa gondolja Müller , hűtőszekrény gondolja Kaltenbrunner. :)

Érdekes ez a Budaházy üg…

#778634 banyaiz

Érdekes ez a Budaházy ügy. Nem ástam bele magam túl mélyen csak amit furcsállok amatőr jogászként , valaki ellen terrormerénylet elkövetésének megalapozott gyanúja van és házi őrizetben , vagy lakhely elhagyási tilalom mellett védekezik.

Folyik ellene egy per terrorizmus miatt és lakhely elhagyási tilalom mellett szabadon kószált egészen elsőfokig, most kemény házi őrizetre szigorították. :)

Ez bevett gyakorlat terroristák házi őrizetben várják az ítéletet és a rendőrjárőr naponta 2x elkanyarodik a ház felé, hogy ott van e? :)

A vádak és kényszerintézkedés vhogy nincs összhangban szerintem.

Van egy tragikomikus jellege az ügynek.

Ez a magyar lány!!

#778631 tozsdenyul Előzmény: #778629

az én családomnak hónapokig tartó huzavona volt, átvilágítás, kisfaszom, még 1987-ben is, hogy a kisujját átdugja a határon. Nem hogy kéttucatszor vigadjon moszkvában.

Nem üzletet kaptak az elvtársaktól, hanem államosítást.

Igaz, tanult, iskolázott emberek voltak, meg hazafiak, már a nagyszüleim is mindkét ágon, akik a hadifogolytáborban ismerkedtek a ruszkikkal, nem a moszkvai lebujokban vezették öket körbe nagy szeretettel.

Ök olyan életreszóló vendéglátást kaptak, hogy késöbb a szobában sem maradtak meg, ha mondjuk a szovjet válogatott ment a Tv-ben.

Nem anekdotáznak, nem életük csúcspontja volt Moszkva, mint neked.

Komi cimborákról delirálsz te, akit kaviárral etettek moszkvában?

Legalább azt döntsd el, hogy LMP vagyunk én, vagy szdsz vagyunk én, vagy mszp vagyunk én mindahányan :)

Amúgy már megint a családomnál kötöttél ki, pedig te állítólag soha nem.

Jó elvtárs lehettél, minden szükséges vonással rendelkezel, hazug is vagy, hülye is vagy, tapló is vagy, a kaviárt is bírod...

Magyarázzál még a szörnyü komcsikról, akik 25-ször láttak téged vendégül moszkvában, pedig te úgy, de úgy küzdöttél...a kaviárral :)

A világon nincs még egy ilyen kretén, mint te :)

Ez a magyar lány!!

#778629 Ibiza Előzmény: #778596

keversz a családoddal füles..akiknek a szovjetek felszabadítók voltak..

szdszes korotokban is megmondtátok mszp az szdsz természetes szövetségese.. ugye akkor is hazudtatok hiszen a választások előtt azt mondtátok mszp-vel soha nem álltok össze..erre kaptátok a szavazatokat..persze véretekben a takonyság..

igen egyre nyomibb vagy.

Nyomikám én 31 Ft-os napidíjért jártam vidékre.. oroszoknál napi 21 rubel volt.. az üzleti érzékemmel kerestem 10x ennyit..:)..persze szaros kis komi cimboráid próbáltak bemószerolni..akik 2 farmerben mentek át a határon..csak ennyire futotta.. mi az, hogy 12 órát dolgozik csajozik pezsgőzik kaviározik minden nap..és könyékig jár a valutában..rendőrök katonák hozzák neki az italokat..örmény és grúz konyakokat.. gyezsúrnaja árulja a cuccait..és a váza alá teszik a pénzt. :)..

tehát ez a véretekben van..igazgatómban volt annyi azt mondta a szarzsákoknak..megcsinálja a munkáját? szégyent hoz a cégre? ha nem akkor a többi az ő dolga.

nektek ennyi jutott..így jártatok.

Komik voltatok most próbáljátok másra ragasztani megtaláltátok az új identitásotokat..persze más a hibás mert gyáván nem mertétek felvállalni.... szánalmas..és egyben jellemző.

családi biznisz

#778628 Koffein Előzmény: #778626

a franchise miatt shit a cba, amit a főnökség, meg a cba központ üzemeltet, ott rend van... az más kérdés, hogy miért nem akarják megkövetelni, az egyforma minőséget...

Ez a magyar lány!!

#778627 prospero Előzmény: #778612

az alapján a honlap alapján nem is értem, hogy miért nem azt hozta le a 444.hu, hogy Orbán bigámista és vérfertőző kapcsolatot létesített a lányával, hiszen a bahreini közlemény Orbán feleségeként szerepelteti Ráhelt nem pedig a lányaként. +1: sehol nem szerepel, a bahreini honlapon sem, hogy Orbán Ráhel a magyar kormány küldötteként ! konkrét energiapolitikai témákat beszélt volna meg Magyarországot képviselve.

Szóval a 444.hu hazudott. Szokásos ballibsi tempo.

Linkelném Ákos Helyreigazítás c. Számát ha tudnám, de elég idézni:

"Mi csak tájékoztatunk Téged,

Így lesznek a véleményekből tények"

családi biznisz

#778626 tozsdenyul Előzmény: #778616

épp a két "világ" összehasonlítása a cba vs Lidl

Állítólag nem jött a multikkal innováció porspro szerint, a NER -rel meg nem menekül, pedig valamitöl azért csak jobb a Lidl mint a Cba, és ezek "csak" élelmiszerláncok

Szóval szerintem a bullshit helyett meg kell nézni egy NER csúcsmunkát, mint pl a CBA...