Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Konzervatívoknak...

#778291 tozsdenyul Előzmény: #778288

már leírtam, fordulj útmutatásért azokhoz a keresztény konzervatívokhoz, akik tiltakoztak

Felsoroltam neked néhányat

Amúgy magánvéleményként, ha te nem találsz semmilyen mimimumot sem, ami alapján tiltakozhatsz, akkor te kurva nagy megvilágosodás elött állsz még

tényleg nem normálisak..

#778290 Illuzio Előzmény: #778285

Neokomcsi paraszt, a Te fajtádat baszkodtuk szájba régebben, csak sajnos kezdünk kiöregedni ebböl a müfajból, de ne keseredj el, télre-tavasz, nyárra-ősz jön.Van más módszer.Nem mindig a toll ereje a legjobb megoldás.!

Konzervatívoknak...

#778288 prospero Előzmény: #778209

okíts már arról, hogy mi az a keresztény minimum szerinted ami alapján tiltakoznom kellett volna Bayer kitüntetésével kapcsolatban?

sajnos

#778286 Spade Előzmény: #778281

Az is Sajnos h Soros a malterosok táskahordójává vált, nem csak a migráncs EU importálás tervével ami egy agybaj, hanem civil szervezetek támogatásán keresztül durván beavatkozik EU országok belügyeibe (mondjuk az amcsikéba is Clinton néni támogatásával), és nagyban keveri ott a szart. Egy tehetséges és jószándékú ember tünik el így a sülyesztőben aki valszeg az egyik leggyűlöltebb személy lesz az EU-ban nem csak Angliában, főleg a migráncs terve után ami szinte 100% h kisiklik majd

itt lehet olvasgatni dokumentumokat:

http://soros.dcleaks.com/

tényleg nem normálisak..

#778285 prospero Előzmény: #778279

"popsinyalónak nem tetszett a reakcióm"...itt konkrétan milyen sértésre gondolsz irányodba? Hogyan nem tetszett? Mitől érezted felhatalmazva magad arra hogy anyázzál? Mesélj már nyuszifül hogy mi az a szó ami kétségtelelenül szerény egódat oly mértékben megérintette, hogy már csak az anyázás volt ezzel egyenértékű sértés? Mellesleg lerángatva saját anyádat a legalja szintre, meg úgy általában az anyaságot. Gratulálok! Új színfoltot hoztál a fórum életébe...mindez azért mert a romános példád követő liberálnáci kirohanásodnál (mindössze azért mert nem volt igazad) nem lettél jól szájba baszva általam. Én szóltam. :-)!

Mondtam, hogy gyűlöletkeltésben senki nem veszi fel a versenyt a libernácikokkal.

Persze lehet közben szemforgató módon sírnod, hogy milyen szörnyű lett a közbeszéd színvonala...:-)

Sivalkodj! :-)!

tényleg nem normálisak..

#778284 Koffein Előzmény: #778274

#778184 -es hsz: Bayer számomra érdektelen...egyéb munkásságáért is kapta a díjat..amit én nem ismerek... nem kedvelem a pacekját..nincs róla véleményem.. egy műsorát szoktam nézni de Bogár és a volt pénzügyes miatt (aki marha jókat mond de amikor miniszter volt teljesen jellegtelen volt)..

már tgm is visszaadta..miért nem egyszerre..mi ez riadólánc?

#778282 Illuzio Előzmény: #778278

Kérdeznék valamit?Amennyiben kapnál egy kitüntetést a munkád elirmeréseként, ami neked erkölcsi elismerés,dicsőséggel-büszkeséggel tölt el, ezt meg kapja pár évvel késöbb egy általad f@sznak tartott személy, egy lapon említenek vele, Neked ez nem lenne megalázó? Mit kezdenél a kialakult helyzettel? Miképpen cselekednél? Hogyan tíltakoznál?

sajnos

#778281 Spade

Sajnos aki azt gondolja h a muszlimok majd integrálódnak az EU-ba (különösen a németo-ba) az egy idióta barom. Ez simán levezethető a mémek harca alapján is, de filózás helyett Itt egy kis vizuális ízelítő mennyire is az:

Bármennyire is a fidesz malmára is hajtja a vizet az októberi szavazás, sajnos el kell menni és nemmel kell szavazni ha nem akarunk hasónlót látni Mo-n is

#778280 Illuzio Előzmény: #778278

Öreg róka(túró)rudi, mit számít ki mit ír bemutatkozásként.A beírások alapján formálsz véleményt, ezáltal ítélsz.Te egy neo komonista vagy, ezt hozta ki belőled a nyúl. Most kezdhetsz makizni !!

tényleg nem normálisak..

#778279 tozsdenyul Előzmény: #778267

ebben a fórumban kb semmit nem lehet a keresövel megtalálni, 9000 találatot ad többnyire, és a legrégebbitöl...használhatatlan.

de kicsit ravaszabb keresöszóval próbálkozva már csak 40 találatot lapoztam végig, és egy ilyet találtam, ha akarod te megkeresed a többit hozzá

"Gyerekek, itt valami nagyon félrement.

Alapjaiban ott ment félre h Tigrincske megmondóember lehetett – h királlyá nőtt itt és nem lett orrbabaszva közben. En szóltam :-) de nem vettétek komolyan, olyan szórakoztatóan hülye v nemtom, liberség hadd mondja, meg az is baj h töketlen faxok lettetek mind…

Ibiza meg az önismétlő köldöknéző papagájkirály tarol és a legmélyére süllyed h Tőzsdenyúl családja alázásával jön, kedélyesen fedve a szennyet."

Megkeresi aki akarja, konkrétan milyen szavú fos jött ki belöled éppen, ami sok volt már, az elmúlt három nap alatt volt még hozzá tucat, mert folyamatosan jön belöled.

Én még le se anyáztalak úgy igazán rendesen, csak a tényszerü dolgokat soroltam, hülye, paranoid, antiszemita - ha egyszer ilyen vagy, nevezzük nevén a dolgokat, tudnám mindet tényszerüen is alátámasztani, ha lenne müködö keresö. De nincs.

Neked meg annyira futja, hogy baromarcú, sunnyogó, miután a te részedröl 3 napja egy szimpla kérdés a neten kifog a rettentö bátorságodon.

De ha erre van igény, no problem. Akkor ez lesz. töketlen faxok :)

Amúgy csak onnantól vagyok alpári veled meg a popsinyalóval, amióta anyáztál, popsinyalónak meg nem tetszett a reakcióm, de a te indító alpári futamoddal nem volt gondja. Ja, ha ezt így elfogadjátok, ti keresztény konzervatív nyelvápolók (nem, amúgy ha ö kapja, azt érzékeny lelke mindjárt nem szereti)

Ha adjátok, akkor viseljétek csendes kussban ha kapjátok, ne picsogjatok mint valami szopós malac.

Milyen szégyen már ez, vazze.

#778278 Ibiza Előzmény: #778277

Lásd a bemutatkozóinkat: ez a tiéd:

"Üdvözlök mindenkit.Magamrol csak annyit az olvasás már nagyon megy az írás és a kereskedés nem annyira"

Ez az enyém:..Öreg róka, lelke fiatal, sokminden lakik benne rajtad múlik mit hozol ki belőle.

Ez a nyúlé: (tozsdenyul nem adott meg bemutatkozó szöveget)

kb ez..

#778277 Illuzio Előzmény: #778270

Miért nem lehet vissza adni? Ez nem a Thhai király ajándék elefántja.Amugy szerintem Te egyre zazásabb kezdesz lenni.A régi énedet vissza kereshetnéd a PF-en.Az azért szimpatikusabb volt! Ez az Ibiza már eléggé lestrapált személyiség.

tényleg nem normálisak..

#778276 tozsdenyul Előzmény: #778266

'baromarc' ja te nem vagy sértegetös, oké

De legalább nem kell Bazsynak sem sokat keresgélnie...

Na, figyelj és lassan olvass, hátha 26-ikra megérted.

Ezt írod:"nem kedvelem a pacekját"

Világos, értettem 3 napja is, és akkor nézzük a kérdést amit 3 napja kerülsz:

mi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan?

tényleg nem normálisak..

#778274 tozsdenyul Előzmény: #778262

nyugodtan szólj be :)

A fórum keresési lehetösége nulla sajnos, visszalapozni meg kinek van kedve, de a te linked sem oda mutat ahova szerintem kellene

Ha becopyzod mire gondolsz, megköszönöm.

Elöre is :)

tényleg nem normálisak..

#778268 Ibiza Előzmény: #778260

mit szeretsz az lmp-ben?

szerk: azééé elég szánalmas csak Ibiza utánzására fussa..semmi saját retorika..ravasz szófordulat..pajkos de szellemes riposzt? hát nem..marad a copy :DD

tényleg nem normálisak..

#778267 Ibiza Előzmény: #778224

"Aki anyámat szidja, engem sérteget alaptalan dolgokkal,

.."

ki az, rakd be az idézetet...ne a szád sírjon..(na ez sem rossz)

tényleg nem normálisak..

#778266 Ibiza Előzmény: #778260

"menj az anyádba"..én válaszoltam...(egész jó..olyan frappáns,)

"Bayer számomra érdektelen...egyéb munkásságáért is kapta a díjat..amit én nem ismerek... nem kedvelem a pacekját..nincs róla véleményem..

:" itt a válasz baromarc..

ez meg te vagy

Ibiza kérdései:

Ideje már nem csak pofázni.

Írd le a világképed...a jó tulajdonságaidat.

Mit gondolsz a zsidókról?

Mit gondolsz israelről?

Mit gondolsz a cigányokról?

melyik magyar politikai erőben látod a jövőt?

Mit gondolsz a migráns ügyben?

Támogatod vagy sem a migránsok MO-i betelepítését?

ne gyáváskodj valjáá szinet.

Szerk: mi a véleményed az LMP-ről és milyen funkciót töltesz be?!?

okosnyúl válasza: csakhogy lássuk kik ezek..

Migránsokról? Írtam már, legyen legalább noteszed...

mit gondolok a malájokról?

Indiáról, Thaiföldröl?

Ugyanazt, amit a zsidókról, izraelröl...

Kb semmit.

Konkrét dolgokról igen, általánosságban nem érdekel, véleményem sincs.