Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

itt is látszik az ügyeskedése a nyúlféléknek

#778186 tozsdenyul Előzmény: #778184

"nem vagyok meggyőződve nem utólag írtad át a kérdést..neked belefér...."

Te vagy a hülye, de én vagyok hazugozva, ez tipikus 'valódi liberális', emberszeretö ibiza :)

"nincs róla véleményem"

Ez király, láttad tölem, hogy ez a jó válasz, vagy hogy? tölem félkövéren kiemelted, memorizáltad, vagy csak jelölted, hogy na ezt tényleg nem tudod felfogni?

Jaj, nem tudom én még teljes valójában kivel találkoztam én, de lassan ábrázolod minden fantasztikus vonásodat :)

Szóval sunnyogó cicamica, miért nem kedveled te ezt a bayer pacekot , várom :)

#778184 Ibiza Előzmény: #778183

nem vagyok meggyőződve nem utólag írtad át a kérdést..neked belefér....mikor beraktam akkor már nem figyeltem..általában jó a szövegértésem...ha tényleg ilyen volt akkor félreolvastam.

Bayer számomra érdektelen...egyéb munkásságáért is kapta a díjat..amit én nem ismerek... nem kedvelem a pacekját..nincs róla véleményem.. egy műsorát szoktam nézni de Bogár és a volt pénzügyes miatt (aki marha jókat mond de amikor miniszter volt teljesen jellegtelen volt)..

Akkor te jössz mi tetszik és mi nem bayeren..

de kímélj meg a bullshit válaszaidtól..

#778183 tozsdenyul Előzmény: #778182

"mi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan? :)

Hm..nyuszifül..rakd be légyszi az idézetet ahol bayer nekem tetszik.

Vagy ez csak duális agyad kivetülése?"

...

Nem, ez nem a nyúlfélék ügyeskedése, ez a fantasztikus ibiza nagyszerü képességeinek megjelenése, amikor amúgyis korlátolt kognitív funkcióidat ismét legyözi a paranoiád. Ugyanis azt kérdeztem, miért 'nem' tetszik.

Na, most hogy 5-ikre sikerül esetleg a maga valójában megérteni a kérdést, mégis mi nem tetszik neked rajta?

(ne felejtsd el, van ott egy másik szó, 'konkrétan')

#778182 Ibiza Előzmény: #778134

Kérdése:

mi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan? :)

Hm..nyuszifül..rakd be légyszi az idézetet ahol bayer nekem tetszik.

Vagy ez csak duális agyad kivetülése?

Valljáá színt nyúl

#778181 Ibiza Előzmény: #778150

azért ezt érdemes egyben berakni:

Ibiza kérdései:

Ideje már nem csak pofázni.

Írd le a világképed...a jó tulajdonságaidat.

Mit gondolsz a zsidókról?

Mit gondolsz israelről?

Mit gondolsz a cigányokról?

melyik magyar politikai erőben látod a jövőt?

Mit gondolsz a migráns ügyben?

Támogatod vagy sem a migránsok MO-i betelepítését?

ne gyáváskodj valjáá szinet.

Szerk: mi a véleményed az LMP-ről és milyen funkciót töltesz be?!?

okosnyúl válasza: csakhogy lássuk kik ezek..

Migránsokról? Írtam már, legyen legalább noteszed...

mit gondolok a malájokról?

Indiáról, Thaiföldröl?

Ugyanazt, amit a zsidókról, izraelröl...

Kb semmit.

Konkrét dolgokról igen, általánosságban nem érdekel, véleményem sincs.

Ezt te, vagy a hasonló antiszemita, aki mindig azt linkeli a napi hírfolyamból, ami éppen zsidó, és éppen negatív, nem is képes megérteni. Én magamtól észre sem veszem a 'zsidó' híreket, a szereplökröl nem tudom, hogy zsidók, hettiták, mongol zen papok...

Ezt te, vagy a hozzád hasonló, általánosító, kollektivizáló gyenge elme, aki nem képes rólam egyes szám elsö személyben gondolkodni, csak csoportban, többesszámban, nem tudja belátni. Ilyen az agyad, ennyire futja...

Te, az antiszemita, paranoid, másban mindig valami összeesküvést keresö, hátsó szándékot feltételezö kiscica, ne sompolyogj,

Valljáá színt nyúl

#778178 tozsdenyul Előzmény: #778144

Migránsokról? Írtam már, legyen legalább noteszed...

mit gondolok a malájokról?

Indiáról, Thaiföldröl?

Ugyanazt, amit a zsidókról, izraelröl...

Kb semmit.

Konkrét dolgokról igen, általánosságban nem érdekel, véleményem sincs.

Ezt te, vagy a hasonló antiszemita, aki mindig azt linkeli a napi hírfolyamból, ami éppen zsidó, és éppen negatív, nem is képes megérteni. Én magamtól észre sem veszem a 'zsidó' híreket, a szereplökröl nem tudom, hogy zsidók, hettiták, mongol zen papok...

Ezt te, vagy a hozzád hasonló, általánosító, kollektivizáló gyenge elme, aki nem képes rólam egyes szám elsö személyben gondolkodni, csak csoportban, többesszámban, nem tudja belátni. Ilyen az agyad, ennyire futja...

Te, az antiszemita, paranoid, másban mindig valami összeesküvést keresö, hátsó szándékot feltételezö kiscica, ne sompolyogj,

Ugyan áruld már el mi nem tetszik neked bayeren? :)

LMP propagandista nyúl.

#778177 Illuzio Előzmény: #778176

Ezt nekem írod? Konzum? Az mi? Cselgáncsos, összetévesztesz valakivel.! Ebböl látszik Te sem vagy tévedhetetlen.

LMP propagandista nyúl.

#778176 Ibiza Előzmény: #778175

:) Konzum!!! besz@rtál mi? :DD (jókat mosolygok a kispapírhuszárokon..3db forgalom mellett megy 20%ot..oszt olvadozás van) melyik beírásodra vagy a legbüszkébb? linkeld be légyszi.

LMP propagandista nyúl.

#778173 Ibiza

Ravasz ez a nyúl..mindent kihasznál ügyeskedik..próbálkozik.. néha elfelejtkezik magáról és kilógnak a patái.

Ő egy lmp-s agitpropos.

Nemrégen amikor többen méltattuk - így magam is- Shiffert.. a propagandista nyúlunk egyből be akarta rakni a tudatalattiba "megállapíthatjuk az lmp az egyetlen elfogadható párt" :DDD mondta sunyin miután a cimborái kipiszkálták a pártjukból az egyetlen elfogadható embert..háát ez elég szánalmas volt de meg kellett próbálni.

"megállapíthatjuk az lmp az egyetlen elfogadható párt" rakta volna belénk a horgonyt amit utána evidenciának vettünk volna.. ja tapsi.. biztosan..
Többször ravaszkodik velem akarja kimondatni azt ami neki megfelel..(vagy valami kis csapdába akar csalni..én belesétálok utána megoldom..mááár máár majdnem..de aztán nem :)) mert a pici agyveleje hátsó milliméterében tudja egyforma mércével mérek.. ami sz@r az nálam sz@r.. látom szegényt ahogy kínlódik mint malac a jégen.. kicsit sajnálom de hát így járt..nem tudja kivel találkozott. :DD

Mi nem tetszik?

#778168 Ibiza Előzmény: #778152

szerintem a mutarodra gondolsz.. megszoktad vele beszélsz így de vedd be szépen a bonyikat és nyugoggyá legfele.. gondolom szegény muter ráhagyja kis hüjegyerekére.. de ezzel csak rosszat tesz neki..besegítek szegénynek a gyp-s gyerekének a nevelésbe.

valljál szinet makinyúl.

Valljáá színt nyúl

#778167 Ibiza Előzmény: #778150

írd be.. ne lappíts..sompolyogj..elég egyzserű kérdések voltak.

Augusztus 20-i tűzijáték

#778166 prospero

http://www.mediaklikk.hu/2016/08/21/itt-nezheti-vi...

Aki esetleg nem látta. Mióta eszemet tudom szerintem ez volt a legszebb tűzijáték augusztus 20-án. Zene, koncepció, látvány - minden a helyén, soha nem tapasztaltam tűzijátékkal kapcsolatban ilyet, - de még tv-n keresztül is hat az érzés: Szép Magyarország, édes hazánk!

Mi nem tetszik?

#778152 tozsdenyul Előzmény: #778137

tudom késö, de leírom,

Attól, hogy van kivétel a számodra, cigányban, zsidóban, nem jelenti hogy nem vagy rasszista, ez egy általános téveszme a rasszistáknál, mert nincsenek tisztában a fogalmakkal, jelentésekkel.

Tehát amit itt írtál, semmit nem mond a rasszizmusodról (egyáltalán van-e vagy nincs) csak annyit mond rólad, hogy nem tudod mit jelent, ami ellen tiltakozol...

Attól viszont, hogy demonstrálod, hogy hülye vagy, lehetsz még rasszista is

Valljáá színt nyúl

#778150 tozsdenyul Előzmény: #778144

mindezekre volt már válasz

szóval,

Mi nem tetszik neked bayeren, de konkrétan? :))

(re: címkézés, kollektivizálás: neked is feltünik, hogy a nekem címzett hozzászólásokban nem rólam írsz, hanem rólunk?)

Valljáá színt nyúl

#778144 Ibiza Előzmény: #778142

Ideje már nem csak pofázni.

Írd le a világképed...a jó tulajdonságaidat.

Mit gondolsz a zsidókról?

Mit gondolsz israelről?

Mit gondolsz a cigányokról?

melyik magyar politikai erőben látod a jövőt?

Mit gondolsz a migráns ügyben?

Támogatod vagy sem a migránsok MO-i betelepítését?

ne gyáváskodj valjáá szinet.

Szerk: mi a véleményed az LMP-ről és milyen funkciót töltesz be?!?