Csak nálam van tableten az, hogy minden betű aprócska -bűvészkedni kell, hogy azt ujjazzam, amit kell-, viszont a hsz-ek szövege meg túl nagy ló méretű betűkkel jelenik meg?
Valahogy nem aránylanak egymáshoz.
Csak nálam van tableten az, hogy minden betű aprócska -bűvészkedni kell, hogy azt ujjazzam, amit kell-, viszont a hsz-ek szövege meg túl nagy ló méretű betűkkel jelenik meg?
Valahogy nem aránylanak egymáshoz.
megjavult..jól van..ma már nem kell kódfejtőnek lenni.
most a Magyarország topikra is a gondolkodási struktúrák jön be.. és még mindig ott a 4db új üzenetjelzés ami nincs is..
rákattintok a kedvenc támáimra amire friss hozzászólás érkezett ott van otp-s topik bejön a gondolkodási struktúrák
migránsokra kattintok akkor az autó motor..
Az óra még mindig rosszul van beállítva. :-/
(Most 9:09 van.)
bosszantásodra :)
ezzel a süti elfogadással lehetne valamit kezdeni? 1000 rendbenezés után is megjelenik, elég volna egyszer elfogadni... :)
arról ne is beszéljünk, hogy a további infó alatt semmi infó nincs :-P
Az előzménynél csak a hozzászólás sorszáma látszik, a hozzászóló nem. A hozzászólásoknál viszont sorszám nincs, kénytelen vagyok rákattintani az előzmény sorszámára, hogy megtudjám, kinek válaszolt a hozzászóló. Ez nagyon zavaró, bár lehet az a cél, hogy több kattintás legyen :-).
Általában én mobilról és tabletről netezek, ahol ez a kattintás nehézkesebb. És mivel lusta vagyok, ezért már meg sem nézem, hogy ki mire reagál.
adott topik jobb felső sarkába
nekem már megfelel...jó ez.. csak a kibb..ott "új" üzenetek tünnének el :DD miközben egy olvasatlan sincs.
hol tudom beállítani a "
vagy törölni?
Végre, ez nagyon kellett, őrjítő volt a kiléptetés.
Meg az előzmény is működik, alakul ez!