Regisztráció Elfelejtett jelszó

Egyszer csak elkezd emelkedni az olajár

SDRL

#778772 banyaiz Előzmény: #778764

Akkor nézegesd pf-edet ha 100 körül lesz az olaj. Mert lesz annyi , csak hát előtte ne menjenek csődbe a cégek amiket megvettél. Ha már ekkorát kockáztatsz nagy profitra menj rá. :)

Mondom én aki lezárja az olajat idő előtt. :) Fel fog menni az szinte biztos, el fog jönni az az időszak mikor széttépik, csak még előtte öntenék le vagy 30 alá.

SDRL

#778770 banyaiz Előzmény: #778764

Még mindig nem szeretem nézegetni az olajat, annyira bánt, hogy 30-40 között félúton lezártam a longokat.

Azóta nem volt semmi pozim benne. Nagyon idegbeteg. Esik 27- onnan 50 fölé, 40 alá majdnem 50-ig és most megint esik.

Nem tudom hol kellene beszállni de csak long részemről . Olyasmibe gondolkodtam jön egy tőzsdei parával összekapcsolt esése akkor megvenni. Most utoljára mikor 40 alá esett részvényparának nyomát nem láttam. Nem is vettem meg sajnos.

Általános parában hátha jól lenyomják. De erre lehet várhatunk soha napjáig kb. Ősszel talán valami összejön. Azért amcsi kamatemelés, ez a Clinton Trump magas színvonalú elnökválasztás, Brexit bejelentése , október. Hátha.

SDRL

#777157 Koffein Előzmény: #777151

lehet hülyeség, de az olaj chartba belelátok egy fej váll alakzatot... ha így lesz, akkor a maci felállás, új aljjal nagyon is reális elképzelés lehet a sdrl-be... :-/

SDRL

#777151 Stef Előzmény: #777121

Tényleg közeledik. Szépen hozza az általam elvártat.

Amennyiben a Long scenárió fut, akkor a $2.00-2.07-es sávból kellene fordulnia. A legutóbbi alj pedig kítünő stop helyszín lehet, de ne szaladjunk előre, setup kell hozzá :)

Bear scenáriónál pedig új low jön... nem is merek számokat írni, mi jön ki LOG charton a végére...

SDRL

#777128 joepappa Előzmény: #777122

Hetek óta most néztem rá az olajosokra megint jó minuszba vagyok megint. :(

Majd jövőre, most úgysem érek rá trédelgetni. :)

SDRL

#776837 Stef Előzmény: #776790

Csak hogy pontosak legyünk $1.57 volt az alja, nekem $1.96-on adta be a long jelzést. Csak azért nem léptem be longba, mert nem volt dollárom és én balga nem is váltottam.

Most azt mondanám, hogy $2 alá kellene benéznie hogy újra $7 fölé keveredjen. Amennyiben ez a scenárió bejön, akkor jó darabig szerintem nem fog $7 alá menni utána, de ez már nagyon kristálygömb szitu...

SDRL

#776786 Koffein

Gondoltam ránézek, jól rátapadt a 3$.ra. Ami pozitív jel, hisz nem esik tovább... az élet apró örömei :-))

Re: Default spreading...

#774117 joepappa Előzmény: #774115

jól megkúrták reggelre az oilt de már vissza is kezdik húzni, usa nyitásra minusz egy kettőre visszatolják a minusz 5 ből szvsz. :)

Re: Default spreading...

#774115 joepappa Előzmény: #771411

tegnap rosz topikba írtam:

ECR eladva 2,5-4,28USD ez kb 70% :) kezdenek beéregetni az olajosaim. :)