Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

kép beillesztése

#777315 matgab Előzmény: #777160

na helyes, most már van "ne léptessen ki " box...

Lesz itt minden csak kérni kell, mint a falusi búcsúban! :-)

mi az a prémium tagság?a…

#777313 Sumér harcos

mi az a prémium tagság?aszongyátok nem rendelkezem vele...

egyelőre nem léptem bele.

kép beillesztése

#777160 matgab Előzmény: #777055

Herceg , mennyit fizessünk neked azért, hogy ne kelljen negyed óra után újra bejelentkezni?????????

Sőt, ha nem állítod vissza azonnal, akkor elkezdek vásárolni a részvényeidből!!

üzenetjelző

#777045 Ibiza

Herceg..kitörölhetnéd mert zavar..4 új üzenetet ír....nem tűnik el.. kaptam egy újat így lett 5..

saját topikban azért leh…

#777026 Ibiza

saját topikban azért lehessen törölni mások hozzászólásait.. a trollokat gyomlálni kell.

kép beillesztése

#776947 matgab Előzmény: #776846

Herceg, csak nekem tűnk úgy, hogy mióta ez az új formátum van sokkal kevesebb a hozzászólás?

Vagy csak az uborkaszezonra fogod?
Néha az az érzésem, hogy csak én vagyok már itt, meg néhány fizetett politikai troll! :-) Na meg a Csusza, bár őt sem látom mostanában...

kép beillesztése

#776839 Stef

Az normális, hogy egy képfeltötés-es linket berakok, amire a rendszer ahelyett, hogy a linket berakná a teljes képet beemeli?

Példa: egyszer csak elkezd..... fórum.

Ez így rendben van? Ez volt a terv?

az is kéne

#776717 matgab

ja és ne dobjon már ki az oldalról 15 percenként. Hadd állíthassam be már azt, hogy ha akarom 1 teljes hétig ne dobjon ki, vagy amíg másik gépről be nem jelentkezek, mert ez is kva jól működött a régi oldalon...

az is kéne

#776715 matgab

na alakul ez , mint púpos a prés alatt.

Végre visszajöttek a kedvenc témák.

Jön természetesen az építő jellegű kritika:

1) Azokat is látom, ahol nem volt hozzászólás - így elveszi a képernyő teljes jobb oldalát. (a régi rendszerben sokkal jobb volt, hogy azokat lehetett csak látni, ahol volt a kedvenc témámban új hozzászólás.

2) Hiába írja azt, hogy mondjuk 94 hozzászólás van, ha rákattintok akkor nem az utoljára látott post-hoz irányít át az oldal, hanem a topik tetejére. Ez mondjuk egy szabadságról visszatérve nehézzé teszi azt, hogy megkeresse az ember, hogy mit olvasott utoljára... Ezt jó lenne visszatenni, ha már a régi rendszerben ilyen szépen működött...

Jó lesz ez az új oldal ha egyszer elkészül, addig meg használjuk a mostani Béta (Gamma?) verziót... :-)

az is kéne

#776673 Ibiza

Az is kéne lehessen egy topikban emberre keresni.....soxor kellene a saját vagy más hozzászólását visszaolvasni.

A legfontosabb nekem a látható hozzászólás..ha írok neki akkor is meg ha már beírt valaki akkor olvasható legyen.

32 kedvenc témám van :) …

#776670 Ibiza

32 kedvenc témám van :) kb ennyi fedi le a témákat ami érdekel

eddig az volt a gond alu…

#776669 Ibiza

eddig az volt a gond alul vannak a fórumok..

ebben is van ráció..az ember azt sem tudja mennyi kedvence van..a személyes oldalban sem látszik..szerk: aze ABC sorrendbe rendezhetné..vagy idősorrendbe..

MI az a prémium tagság..bejelölhetem elfogadom a feltételt de az sehol.

Az előző verzió (kedvenc…

#776668 Koffein

Az előző verzió (kedvenc témáid) jobb volt, hogyha új hsz született, akkor megjelent, de ez a formátum is szokható. Legalább lehet látni, hogy hány új hsz született. Egy hátránya, hogy még lentebb került a friss fórum témák...

na..alakul ez..szerk: de…

#776663 Ibiza

na..alakul ez..

szerk: de nem látszik mire van a válasz csak ha rákattintasz.. és nem látszik a hozzászólás száma ami épp ott van.
van áthúzott ez jó!!

szerk: de a mire van a válasz az nagyon kéne.
bazz csak kontroll enterrel megy a beírás alá a f..oommm.

Szerintem lehetne úgy tárhelyet spórolni olyan topik amibe 1 évnél régebben nem szóltak hozzá az törlődjön...vagy egy felhőbe egy archivált fájlba tömörítve lenne egy évig..akinek.. kell töltse le.
Most feljött az összes kedvencem ebben még vannak bux 1112es és hasonló topikok...feleslegesen foglalják a tárhelyet.

:)))).....valójában brazil focista....4 betű...: Kaka

#776401 Euroman

ugyan....a kritika szabad....a kritikus sem csinál saját pénzen másik színielőadást, se a színészt nem instruálja....az a rendező dolga....amúgy nem értek az internetes honlapok szerkesztéséhez..német fordításhoz értek, régi munkahelyemen ingyen fordítottam a kollégák magán leveleit, osztrák örökösödési papírjaikat stb. .... gondoltam jó pont, ha a főnökség fülébe jut, hogy a szabadidőmben is segítek a kollégáknak, akik megkérnek....meg is hálálták phaszán egy jó izmos kirúgással...úgyhogy jóságos Euroman bácsi ingyen boltja a családon kívül mindenkinek bezárt...