Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Hercegnek

#776381 Koffein

majdnem :) amúgy ezt te bütykölöd félre a motortérben, vagy fizetsz is ezért? :))

Hercegnek

#776379 Kissherceg

az volt a kommunikáció, hogy ha linkeltek az új oldalban nyíljon, ne a stocky helyén, hát végülis majdnem :)

Semmi gond nem volt a re…

#776372 Csusza

Semmi gond nem volt a reklámokkal, nem voltak zavaróak.
Én amúgy is klikkelgettem rájuk, amikor eszembe jutott, kis támogatásként az oldalnak. :-)

Elfogadom az érvet. …

#776365 banyaiz

Elfogadom az érvet. Akkor reklámok nélküli régi a csúcs. De reklámokkal se volt sok bajom, szolidan voltak elhelyezve.

:)))).....valójában brazil focista....4 betű...: Kaka

#776357 Ibiza

csinálj jobbat saját pénzen..vagy ajánld fel ingyen a tudásodat a fejlesztéshez..

annyi önkontroll elvárha…

#776355 Ibiza

annyi önkontroll elvárható.. ha utólag szerkesztesz tartalmilag akkor beírod szerk. és utána amit akarsz

Ha meg egy válasz után tartalmilag változtatsz mert neked nem előnyos akkor az hernyóság..

Nem jó a korlátlan szerk…

#776346 Csusza

Nem jó a korlátlan szerkeszthetőség. Egy más témájú fórumon ebből volt hatalmas vita. A dolgot úgy intézték el -szerintem legjobban-, hogy addig szerkeszthető, amíg nem jött újabb hsz, de nem volt időkorlát, csak hogy az legyen az utolsó hsz.

Ez is igaz. Ha valaki …

#776340 banyaiz

Ez is igaz. Ha valaki totál átírja akkor teljesen értelmetlen lesz egy egy vita, vagy beszélgetés. Igazad van. :)

Régivel jártam úgy módosítani akartam és közben valaki hozzászólt aztán game over.

Szerintem ez pont rossz.…

#776339 Tapasz

Szerintem ez pont rossz. Ha vitatkozol valakivel, és utólag megváltoztathatod a véleményed az milyen már ..

Herceg nekem egy dolo…

#776338 banyaiz

Herceg nekem egy dolog tetszik az új verzióban egy hsz-t lehet később is módosítani.

Minden másban a régi jobb volt.

Nem tudom mi a cél, kisebb helyet foglal így? Reklámokat se látok, jó azokat nem hiányolom akkor ez már 2 pozitívum.

Visszaállítani a régit azzal a kiegészítéssel hsz-eket korlátlan ideig lehessen módosítani + reklám nélkül. Ez lenne a tökéletes.

:)))).....valójában braz…

#776336 Euroman

:)))).....valójában brazil focista....4 betű...: Kaka

Szokásos szavazás? Elége…

#776333 Csusza

Szokásos szavazás?

Elégedett vagy az új oldallal?

1. Teljesen elégedett vagyok, jobbat el sem tudok képzelni.

2. Tökéletes, olyan, amire mindig is vágytam.

Hercegnek

#776332 Csusza

Hubasszus, tényleg, hol a rangom, amiért úgy megdolgoztam??? :-)

Kéne egy szavazás az új …

#776326 Tapasz

Kéne egy szavazás az új oldalról :-)

Hercegnek

#776320 Koffein

lehet 2 perces meló, de ezeket a dolgokat nem kéne betesztelni? majd azután élesbe is kirakni, ha nincsenek égbekiáltó rendelleneségek? :-))

arról nem is beszélek, hogy a rangjaink is eltűntek brűhűhűhű :-))

Hercegnek

#776309 Csusza
Tényleg érdekes, nekem néha vagy tíz új lap gyűlik össze. :-)
Szerintem nem szándékos dolog, csak egy rossz "target" beállítás, html-ben egy perc alatt átírható.

Az előzmény mutatása a válasz hsz-eknél továbbra is nagyon hiányzik... :-/

Hercegnek

#776304 Koffein

Nem tudom, hogy csak engem zavar-e, hogyha válaszra kattintok, akkor Új lapon jelenik meg válaszüzenet írás... lenne is értelme, ha a Hozzászólás elküldésére kattintva eltűnne, de nem tűnik el. Minek még egy ablak? Kattintás generálás folyik, vagy mi a manó?

Hercegnek

#776291 matgab

szerintem kevesebb is a beírás jelentősen amióta az új oldal van.

A kattintás lehet, hogy több, mert én is állandóan visszakattintok a fórumtémákra, hogy lássam, hogy melyik van felül, hogy írt -e be egyáltalán valaki.

Ez egy kifejezetten közösségi oldal, amit Herceg üzemeltet. Ha szétveri, szétveri- akkor sajnáljuk. Ha változtat azt megszokjuk, vagy megszökünk. Itt sztem minden hozzászóló abban érdekelt, hogy azok a funkciók ami miatt ideszoktunk azok megmaradjanak és pozitív építő jellegű kritikát írunk. Aztán vagy meghallgattatnak vagy nem.

Hercegnek

#776278 phiona

Huhh, benézve aszittem eltévedtem…

Szemre csinos, de teljes katyvasz – Herceg, ez most nem sikerült. Átláthatatlan, funkciótlan, félrevezető az előrehozott cikkekkel, mintha ebben lenne informatív pedig a lényege, magmája mindig is a fórum volt ennek az oldalnak.

Én értem h az előzőt újítani kellett, modernebb dizájn kell meg főleg: a látogatottság miatt ami leült – de nem az előző forma volt ennek az oka… És ha a userek nem tudják az újat kezelni, megszokni, még inkább leül, sőt: vége lesz. Nagy az éhség a piacon, bármikor jöhet más aki teremt felületet és viszi a felhasználókat. A helyedben visszaállítanám a régit és ezt javítanám teszt üzemmódban paralel, használhatóra. Nem csinálnék egó kérdést belőle, megpróbáltad és figyelembe vetted a reakciókat. Azt is értem h el akarod adni, de csilivili üzletet se vesznek meg úgy h nincs látogató. A látogató adja az üzleted értékét, nem a kirakatod… a kattintások, ehhez meg tartalom kellene, igényes beírások mint rég. Édesgesd vissza a régi nagyokat, és a meglevőket se riaszd el ezzel a kezelhetetlenséggel, sztem, hiszen köztük is számos értékes van, sokuk emelte az oldal fényét. Crowdfundingban amúgy nem gondolkodtál még? És persze asszem mondanom sem kell, h nem rosszból, hanem érted írom.

ki van kiért.....a szemt…

#776246 Euroman

ki van kiért.....a szemtelenség ma világdivat....