Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

Ejj, de szar ez így, hog…

#776197 Csusza

Ejj, de szar ez így, hogy nem látszik az előzmény, amire válaszolok! :-/ Az egész egy nagy katyvasz, látszólag értelmetlen beírások, bábeli zűrzavar.

Időben rendbe kellene tenni az oldalt, mielőtt elszoknak a népek. Szerintem...

Henci

#776102 Láma

Egy nagy formátumú politikusunk szavaival élve: Nem kicsit, nagyon :)

Én egy kicsit kisérletez…

#776093 TrendMan

Én egy kicsit kisérleteznék eltérő színekkel, hátterekkel, grafikus elemekkel - esetleg betüméretekkel.

A struktúra nekem egyébként ok.

örülök a hozzászólásokna…

#776090 Kissherceg

örülök a hozzászólásoknak, a régi oldal nem áll vissza. Ami észrevételek vannak szépen beleépítjük a megvalósíthatókat. Azért nincsenek friss cikkek, mert a régieket ha feltöltöttem észre se vettétek. Örülök, hogy már várjátok a friss tartalmat. Előjáróban annyit, hogy sokat tervezek nyaralni, de lesz tartalom :)

re: csuszaHát ez néha fé…

#776060 Fornit

re: csusza

Hát ez néha félreértésekre adhat okot, pl ha valaki 8 hozzászólással előbb végre lezárta a 3200-as ótépéjét, és erre írnád, hogy "na, hát ez remek, még sok ilyet kívánok" az előtted hozzászóló viszont épp arról írt, hogy nem elég, hogy kistoppolták, még ki is rugták mert rajtakapták, hogy munkaidőben kereskedett és fórumozott ráadásul a kocsiját széjjelzúzta egy kamion a parkolóban, így mehetett haza gyalog, mikor is egy fán űlő varjú kenterbefosta amikor elment alatta és így minden ember rajta röhögött az utcán.

Baszki, tényleg nem láts…

#776051 Csusza

Baszki, tényleg nem látszik, hogy mire válaszoltam?
Ez így tök értelmetlen.

(Egyébként Matgab hsz-ére írtam.)

Weblap újítás

#776048 Koffein

értem én... nézd milyen kecses és izmos lába van ennek a barnának... meg a nézése is olyan huncut...

:-D

Weblap újítás

#776042 TrendMan

Mindig mindenből új design-t hoznak ki, ez a kapitalizmus motorja.

Nem tetszik, ahogy berreg? :-)

Weblap újítás

#776040 Tapasz

Sosem értettem, hogy ha van egy jól megszokott honlap (nem csak erre az oldalra vonatkozóan), amit megszoktam, megszerettem, azt megváltoztatják úgy, hogy semmi hasznos újítás nincs, csak a design változik. Mi értelme van ennek?

Az egyik régi, jó kis oldal (tozsdeforum.hu) is az újítás áldozatává vált.

Demarkácia

#776030 matgab

köszi Főni, nagyon jó lett az oldal!!

(sztem a többieket is meg lehet győzni még ennél kisebb összeggel is, hogy elfogadják az újdonságokat!)