én nm jegyzek, megvan már a tervezett darabszám. esetleg kisebb mennyiséget veszek még a piacon.
én nm jegyzek, megvan már a tervezett darabszám. esetleg kisebb mennyiséget veszek még a piacon.
Van itt olyan, aki jegyezne a héten?
Azt írta Soós Csaba, hogy reményei szerint 1-2 héten belül bekerül a kereskedési rendszerbe!
Úgy tűnik, egyelőre nem nagyon húzza le a jegyzési árfolyam.
Ha valaki most jegyez, mikor tud vele legkorábban kereskedni?
2750-ért lehet jegyezni mától szerdáig, ill. max péntekig.
Lassan elkezdődik a mocorgás, kíváncsian várom, hogy mi lesz!
Úgy gondolom, hogy a jó húzás az lenne részükről, ha előtte a piacit felhúznák 3200-3300-ra, és úgy lenne a kibocsátás mondjuk 2900-3000-ren, hogy OTP se sértődjön meg, és nagyobb érdeklődés legyen kisbefektetők részéről is!
Ha 2700 körül lenne a piaci, és akörül a jegyzési nem lenne olyan átütő a siker szerintem.
Az OTP-vel meg biztos tárgyaltak párszor mielőtt megvette a 200k-t, akkor nem vette volna meg annyiért, ha sejtené, hogy alatta lesz a jegyzés...
Bár ki tudja, ez csak az én gondolatmenetem.
sztem otiéknál lecsapná a biztosítékot, ha 750 alatt lenne a kibocsájtás. lesz intézményi bef dögivel.
Sztem is, hisz a cégnek a lényeg most a PÉNZ!!!!!
Egy ilyen hitelszűke világban, ez mentőöv lehet a terjeszkedésekre.
Mivel elég jól áll terjeszkedésügyileg, ezt valamiből finanszírozni kell.
Egyébként meg sem érezte volna a válságot ennyire, ha lett volna elég tőkéje.
Többek között a fáklya projektet is ezért mondta vissza.
Szóval 2700-as ár sztem teljesen rendben van
Én is erre gondoltam. De talán megelégszenek 2700-al is.
Az előzőt 2750-en sikerült megejteni.
De a sávhatár 2500-3000 ezért én nem vennék már itt spekire, csakis ha tartani akarom 1-2 évig.
A kérdésedre válaszolva sztem közelebb lesz a 2500hoz a jegyzés, mint 3k-hoz
És ebből mire lehet következtetni?
Hogy inkább 2500 körüli jegyzésre lehet számítani majd, mint 3000-re?
Mindenesetre, összességében van a cégben fantázia, mivel kicsi a közkéz így mozgástér is.
Békeidőkben jól hoz, most kivárás részemről, ha esik akkor 2500 alatt sávosan gyűjtöm.
:-) most vettem észre itt én vagyok a Góré !!
Csak okosan :-P
kicsit azért magasabbra számitottam de ahogy nézem a piac is