Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Re: Pepe Európa bajnoka !!!

#775548 banyaiz Előzmény: #775546

Izlandnak is egy köszönetet küldhetnek mert ha utsó percben nem verik az osztrákokat , akkor portugálok mennek a nehezebb ágra. Ott szerintem nem bírták volna a döntőbe verekedni magukat. Angol, francia, német meccsen. 3 ilyen meccs betett volna nekik.

De amúgy nagyon jól éltek a lehetőséggel , nekem tetszett a focijuk.

#775547 banyaiz Előzmény: #775546

Megérdemelték a portugálok. Nem számítva az ellenünk vívott 3-3 sör virsli meccset összesen 2 gólt kaptak az Eb-n.

Másodvonalbeli edző Fernando Santos elég jól kitalálta a csapatra a taktikát. :) Még Ronaldo hiányát is elbírták. M4-en néztem , szakértőket hagyjuk most, sok közük nem volt ahhoz mi folyik a pályán. Nagyon össze volt rakva ez a portugál csapat, kis szerencséjük is volt a könnyebb ággal.

#775546 Kissherceg Előzmény: #775544

portugálok rendesek, mert a magyarokat akarják reklámozni még évekig, hiszen a 3-3 volt a legfontosabb meccsük :))

Pepe Európa bajnoka !!!

#775544 TrendMan

Örülök a portugálok győzelmének!

Nálam Pepe Európa bajnoka!

Ronaldo tetszix, nem tetszix, igy is úgy is pózokat vesz fel valahol, a pályán, a kispadon, a partvonal mellett vagy a fürdőszobában.

Ronaldo ilyen.

Viszont Ronaldo körül épült egy csapat, amely stabil, összeszedett és kiegyensúlyozott volt.

Abból meg végtelenül elegem van, hogy a franciák csak hazai pályán tudnak nyerni.

Vagy a játékvezető rejtélyesen segíti őket vagy alattomosan lerúgják az ellenfél legjobbját.

Ennek most vége!

Gratulálok Portugáliának!

Azt hiszem mégis megnéze…

#775533 Kiss Zoltán

Azt hiszem mégis megnézem,a melegben úgy sem tudok elaludni!Van egy nézhetetlen portugál válogatott,meg egy szerencsés francia.De a grizzlyman a franciáknál legalább szimpatikus!Nem szeretném este 11 körül azt lesegetni ahogyan a CR,mint egy giccses görög szobor különféle pózokat vesz fel!Úgyhogy akkor már inkább a franciák,nagyapai ágon még vér is van bennünk belőlük!

színes, magyar dokume…

#775517 Sumér harcos

színes, magyar dokumentumfilm, 2016

A Magyar Labdarúgó-szövetség filmet készített a válogatottról. A kamerák az elmúlt négy évben rögzítették a mieink minden pillanatát. A nézők betekintést nyerhetnek a nemzeti együttes hétköznapjaiba, többek közt abba, hogyan utaztak a játékosok a mérkőzésekre. És legfőképpen abba, hogy miként ünnepelték a franciaországi Európa-bajnokságra jutást.

Re: 11-es párbaj utáni sorozatos továbbjutás kiküszöbölése

#775486 TrendMan Előzmény: #775481

Mintha anno a hazai vb-n a brazilok ellen is ez lett volna a helyzet az elődöntőben - még Zidane-nal.

Ki is estek a brazilok.

#775483 banyaiz Előzmény: #775480

Egyetértek. Csak ő ezt úgy élhette meg nem kapta meg a bizalmat elég ideig. Gondolom az már Cs -nak is sok volt beszélni se tud , foci sincsen kettő együtt már túlzás. :)

Mondjuk ezek az északírek is így utólag többi meccsük és eb szereplésük alapján nem voltak olyan könnyű ellenfelek. Mindig szidtam őket , de azért helytálltak eb-n is csoportból továbbmentek. Ennyi mentségére felhozható.

#775482 banyaiz Előzmény: #775477

Kár, hogy nem szerepelt a filmben megnéztem volna egy taktikai értekezletet mit ad elő. :) Ha kamerák előtt így akkor ott mi lehet.