Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Re: 11-es párbaj utáni sorozatos továbbjutás kiküszöbölése

#775481 matgab Előzmény: #775480

más , tegnap ez a Rizzoli nagyon részrehajlóan vezette a meccset épp csak kék mezt nem kapott...

Az elején lehetett látni, hogy folyamatosan rúgatta a franciákkal a jobbnál jobb helyzetekből járó szabadrúgásokat, ugyanezeket az eseteket a németeknek nem fújta be, állandóan továbbot intett.

pl. itt sem fújt semmit, pedig simán 11-est kellett volna adnia a németeknek...

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20160708-dontse-el-a-nemet-francia-legkinzobb-kerdeset.html

vagy legalább szabadrúgást.

Úgy osztogatta a németeknek a sárgákat, mintha azoknak előfizetésük lett volna rá. Látszott és mondtam is már az első félidő derekán, hogy ez vagy ki fog pirosozni egy németet, vagy rúgat egy tizenegyest a franciákkal, ha meg a németek rúgtak volna gólt, akkor azt simán visszafújta volna, les miatt, vagy szabálytalanság miatt.

Aztán be is jött. Sajnos egy ilyen kiélezett helyzetben egy csapat, ha elkezd fejben a bíróval foglalkozni, akkor előbb utóbb elkövet még egy olyan profi csapat is hibát, mint a német, ők is csak emberek.

Egy ilyen bíráskodás rettentő demotiváló és idegesítő.

Kár volt egy olasz bírót kinevezni egy olasz-német után. Vagy a franciákat be kellett juttatni anyagi okok miatt a döntőbe??

#775480 matgab Előzmény: #775478

az egy dolog , hogy ezt a balféket egy tétmeccs után elküldték.

de ne felejtsük el, hogy előtte volt vagy 9 hónapja felkészíteni a csapatot, magát , taktikát az első tét meccsére.

A barátságos meccseken is kritikán alul játszott a csapat, pl. a finnek ellen lehoztuk a hazai meccset kapura lövés nélkül és a többin se mutatott fel a csapat semmi értékelhetőt.

Ezek után játszottunk otthon az egyik legkönnyebbnek tartott csoport ellenfelünkkel és vezető helyzetből sikerült vereséget szenvedni.

Szóval már a kinevezése is mindenkit megdöbbentett, utána a teljesítménye igazolta az előítéleteket és majdnem már az első meccsen elkaszálta a továbbjutási esélyeket.

Hogy a pennába nem kellett volna kirúgni??

#775478 banyaiz Előzmény: #775443

Hiába van abban igaza , hogy 1 meccs után leváltották és mi lett volna ha időt hagynak. Mert tényleg az nem szokványos azért 1 tétmeccs után elzavarják. Ez egy ilyen szakma pl Ranierit görögökkel felsült, PL-ben bajnok egy "kiscsapattal" Ilyen a foci, de azzal kísérletezni , hogy a kudarcot megmagyarázni reménytelen bármennyire is rosszul esik neki esetleg.

#775477 Euroman Előzmény: #775475

Mezőkövesdnek is faxa csapat lehet...ez a barom edzőnek, és tállai/nav maci a klubelnök....BUNKÓ FC...

#775475 banyaiz Előzmény: #775443

Ami nekem furcsa ha valaki ezen a szinten edző és nincs annyi sütnivalója a kudarcot nem lehet megmagyarázni, tehát nem is érdemes vele próbálkozni . Akkor hogyan tud kidolgozni taktikai finomságokat. Hogyan tud játékosokat motiválni, pszichésen felkészíteni stb.

Ezt nehéz elképzelnem alapjáraton. Mondjuk Dárdai előtt úgy voltam vele ezeknek teljesen mindegy ki az edző , de azóta ezt felül kellett bírálnom, még ezen a szinten is mekkora változás. Oké volt honnan változni azért is ilyen látványos.

#775474 Kiss Zoltán Előzmény: #775454

Én tudok pintérül:) csak ha hallom elkezdek pirulni!

#775454 Turkoglu Előzmény: #775453

És ugyanúgy tolmács kell hozzá mint Storck-hoz, mert olyan artikulálatlanul beszél, hogy azt megérteni nem lehet...

#775453 Euroman Előzmény: #775451

ez egy borzasztó ember lehetett....egyedül ő nem engedte, hogy a selejtezők alatt készülő filmben szerepeljen...volt szerencsém látni Győrben a kispad mellett....katasztrófa....és még neki áll följebb....ha nincs Dárdai és Storck, akkor semmi nem lett volna...

#775451 TrendMan Előzmény: #775443

Szerintem nem is a gyenge edzői teljesitményért fizet, hanem az ordenáré stilusáért, amit még szöv. kap. ként nyújtott.

Ha a stilus, maga az ember, akkor ez az ember nincs is.

Re: nincs cím

#775438 banyaiz Előzmény: #775435

Másik Schweini mellett Götze, egész évben padozott. Igaz így legalább friss volt lehet ezért játszatták ennyit. Védelemben is Lahm nagyon hiányzik. Hummels is hiányzott nagyon ezen a meccsen.

De Schweinsteiger kezdő ez megmagyarázhatatlan a számomra. Egész évben egy meccsen se játszott jól , teljesen lelassult . Nem tudom mit látott benne Löw. Nála nem volt jobb opció .

Vagy Müller egész tornán formán kívül nem volt helyette vki .

Franciák köszönik szépen.

Re: nincs cím

#775437 banyaiz Előzmény: #775435

Taktikát nem is értettem mit akartak. Erőből lenyomni őket, hát azért nem a szlovák válogatott volt az ellenfél. Még így is majdnem sikerült. Ezzel a játékkal nem érdemelték volna meg a döntőt.

Ezen az EB-n a legjobb focit taktikai szempontból a portugálok, olaszok , és izlandiak mutatták be. Franciák nyerjék meg ezzel a focival? Nem hittem volna.

Hajrá portugálok.

#775436 banyaiz Előzmény: #775434

Ezért ejtették ki az igen jó olaszokat? Megették volna ezeket a franciákat ha középpályásaik visszajönnek eltiltásból . Zaza hibája az egész. :)

Sweinsteiger egy ilyen szezon után mit keres a német válogatottban , egész évben sérült volt árnyéka önmagának. Müller pedig olyan formát fogott ki szerintem a gólvonalról se tudta volna belőni ezen az eb-n.

Draxler és Kimmich viszont beférne MU-ba, és a magyar válogatottba is. :)

na a franciák nyertek 2-…

#775435 Koffein

na a franciák nyertek 2-0 -ra. hihetetlen, hogy ma ezek a németek mit össze nem szerencsétlenkedtek. :)

azt se tudtam, hogy götze pályán van, özil, müller tikitakizik, mintha nem merték volna magukra vállalni a kapura rúgást... pfff löw ezt eltaktikázta...

#775434 Kissherceg Előzmény: #775428

ez nem a németek napja volt, bárhogy nézzük a meccset

#775428 banyaiz Előzmény: #775417

Nem vitatom azt, hogy elég csúnyán bántak vele azzal első vesztes meccs után kuka. Viszont nem társadalmi munkában végezte, elég jól megfizették érte.

Lehet ha hagyják ő is kihozott volna valamit, lehet, hogy nem . De az nem fog menni , hogy a végén siker lesz az északírek elleni vereség. Vagy a kapitánykodása egy sikersztorivá változik. Kellemetlen de hát szakított vsz minimum 100 milliót ezen vagy többet. Több éves szerződése volt még mikor elküldték.

#775416 banyaiz Előzmény: #775375

11-esek érdekesebbek , nem láttuk volna Zazát se , vagy ezt az egész német olasz párbajt.

Mondjuk talán pénzfeldobásnál kevesebb csapat játszana rá ennyi előnye lehetne. 11-es is lutri de ott mégis úgy érezheti a csapaton múlik vmennyire majd jól rúgjuk .

#775401 Euroman Előzmény: #775398

ilyen is van :)))) ez a tantra szex :))

#775399 rbbj11 Előzmény: #775398

rosszul értelmezed

ält megy küzdelem a pälyän, nem värakozäs, csak merevek a frontok, erösek a védelmek, nem lehet ätrohanni a pälyän, mint régen