Portugália javára szolid 2-0, habár Baletől vártam volna egy gólt.
Portugália javára szolid 2-0, habár Baletől vártam volna egy gólt.
-Mi a különbség Bale és Messi között?
-???
- Bale tud lőni messziről, de Messi nem tud lőni bélről.
Bundesliga helyett grundeszliga....mehet a kibhaszov gábor-orosz paja féle fityesz pénzmosodába....
Ezen meglepődtem. Olyan jól focizott azt hittem Bundesliga összejön neki. Kádárral bal oldalon nagyon jól nyomták vsz. Erre a legjobb opciója hazajön a fradiba?
Megérkeztek az izlandi hősök.
Ilyesmi lehetett, amikor a vikingek támadtak a középkorban?
zaza jól kilőtte vettelt :D
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1005701742870853
Szalai vs Fellaini ügy lerendezve
http://inforadio.hu/sport/2016/07/05/belga-magyar_ket_jo_barat/
Kapusposzton elég gyengék vsz. Tegnap fejjel megverték őket párszor és a kapus olyan homály kijöveteleket csinált. 2 gólt legalább így kaptak. Na tegnap nem ezen múlott a dolog sokkal jobbak voltak franciák.
Azért így se kell szégyenkezzenek . Első EB a történelmükben és döntetlen portugálokkal, magyarokkal , megverték osztrákokat, angolokat , kikaptak franciáktól.
Mindezt úgy az összes meccsre ugyanazokkal a játékossokkal álltak ki. Minden meccsen lőttek gólt. Nem rossz kezdés.
Nagyon sima volt .
Ennyi gólt összesen nem kaptak az egész EB-n. Esett az eső azt hittem kedvez nekik, de nem látszott.
Rooneyék kifárasztották őket a franciáknak. :) Mondjuk az első gól amit kaptak az se a hagyományos játékuk volt feljebb tolták a védekezést és le is indították őket. Lehet azt akarták rúgnak egy gólt aztán visszaállnak. Csak a franciák számítottak erre 3 védekező középpályással álltak fel nem bízták a véletlenre. :)
Megnéztem volna ezt a meccset úgy Izlandiak is jobban rápihenhetnek. Sokkal szorosabb lett volna vsz. Viszont ami tetszett megint majdnem lőttek bedobásból gólt. osztrák, angol, majdnem franciáknak is. Nagy mókamesterek ezek az izlandiak.
Egyrészt fáradtság (inkább dekoncentrációs), másrészt meg Izlandnak az a játék egyáltalán nem fekszik, ha a másik csapat kerül előnybe és nekik kell támadni.
Az ő játékuk a beton védekezésre alapul amit kőkeményen tartanak az esélyesebb csapat ellen és az idő múlásával az esélyes csapat egyre jobban kinyílik és akkor kell egy kontra támadásból gólt szerezni.
Ha az ellenfél vezetni kezd, akkor Izland gondba kerül. Ha egy góllal vezet az ellenfél akkor a játék még majdnem változatlan (mert az esélyesebb csapat akar rúgni még egyet, hogy biztos legyen a győzelem (esetleg elbízzák magukat) így Izland ott még tudja ugyanezt a bunker focit játszani). Viszont 2 gólos hátrányban Izlandnak is fel kell vállalnia a nyílt sisakos játékot és akkor kegyetlenül kivégzik őket a jobb képességű csapatok.
Ennyit tudnak és ezt fel is vállalják. Ez a különbség Izland és a többi kis csapat között. Alázat.
Izlandiakon kijött a fáradtság . Mindig ugyanaz a kezdő 5 meccs 2 hét alatt , csere nélkül szinte, komoly meccsek.
Ma nagyon fásultak voltak.
Nem, még ne.
3:1-et tippeltem a céges góltotóban, még a 4:2 jó lehet nekem 3 pontra!
Hajrá Izland!
itt a 4ik gól a franciáktól... ezt itt le kéne fújni, mert már megsemmisítették az izlandiakat... :))
Na ennek a mecsnek annyi!Megyek ágyba,ELALSON!:)