ahogy mondani tetszik :)
Október vége felé járunk. Nem ilyenkor illik betárazni? Kivéve, ha kitör III. VH. és mindenféle rakettákat lövöldözgetnek majd ide s oda egymás seg@ibe. De, akkor meg tökmindegy:(( Nirvána rulez!
Szépen csendben emelkedik a kicsike... lehet jól sikerült a Párizsi roadshow :-P
as me. Akkor kellett volna venni. 990.- Hát nem akar visszakorrekciózni ahogy eddig.hmmm.Egyik szemem sír, a másik...
Most 1075, sokkal jobban tetszik, mint az oszti utáni 990:-) Mondjuk akkor keveselltem, de sajna nem volt rá zsetonom, hogy vegyek még.
"Jól sikerült az ANY Biztonsági Nyomda legutóbbi negyedéve, hiszen minden főbb soron nagy növekedést ért el a társaság. A 12 havi gördülő EPS így 78 forintra emelkedett, ami az osztalékfizetés szempontjából kimondottan biztató. Az eredmények után megerősítjük 1190 forintos fair értékbecslésünket, amely 14 százalékra van a tegnapi záróárfolyamtól."
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. konszolidált árbevétele 2016 első félévében 13%-kal nőtt az elmúlt esztendő hasonló időszakához viszonyítva
...
"Stabilan növekszik a Nyomda forgalma, amelyhez a belföldi értékesítés mellett, az export is jelentősen hozzájárul. A növekvő forgalomhoz növekvő eredmény is párosul, amely bizonyítja termékeink és szolgáltatásaink hozzá adott értékét és versenyképességét mind a hazai, mind az export piacokon. Az elmúlt időszakban több százmillió Ft értékben ruháztunk be, amely a jövőben is biztosítja majd a technológiai versenyelőnyünket nem csak a hazai, hanem a régiós és az afrikai piacokon is." - fűzte hozzá a Társaság jelentéséhez Zsámboki Gábor, az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. vezérigazgatója.
Remélem felhúzzák még (eladjuk a készletet) - majd alacsonyabb áron veszünk.
Ez a terv. Ő.o Titkos.
Október 2-ára írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban a köztársasági elnök.
Ahogy tanult kollégánk mondaná: "lesz haszon télire"... ;)
Még lemerülhetne kicsit jobban.
Most nézem Q2-es adatokat augusztus 15-én tudhatjuk meg, az még másfél hónap. :)
Én sem lövöm el a puskaport egyelőre, már csak azért sem mert van már így is épp elég ÁNY-em, most ez a legnagyobb pozíció a portfóliómban. Egyben a legbiztosabb is.