:-DDD
Itt egy videó, zaza gyakorlás közben:
http://twitter.com/br_uk/status/749368333821173761?ref_src=twsrc^tfw
lehet, hogy ahogy a Panenka-zás egy örök fogalom lett, úgy a Zaza-zás is az lesz...:))))
zaza 11es rúgása beleégett a zagyamba, utolsó percbe becserélte conte, hogy frissen berúgja 11est, oszt olyan trükkös táncot lejtett és rúgást mutatott be, hogy föld körüli pályára állt a laszti oszt azóta is ott kering a zürbe... :D
és tényleg :D
http://pbs.twimg.com/media/CmZALDUWcAAQML3.jpg:large
+ még egy :)))
Zaza tizenegyese számomra örökre szóló élmény marad.
A legnagyobb bénázás, melyet tizenegyes párbaj során láttam.
Az egy tó pontosabban 2. :) Na de komoly dolgokra fordítva szegény olaszok. kulturált futballt mutattak pedig . Legjobb lett volna ha Neuer mikor eltalálta Kassait visszapattan a kapuba, legnagyobb gól mindörökké.
Tiziknél vsz a kapusokra paráztak rá , milyen lövések voltak ilyet se láttam még.
ez a 11es párbaj meredek volt
Most látom csak, hogy az avatarod milyen jól passzol a megfogalmazásaidhoz!
Egy végtelen folyam, amely a horizontról tart a végtelenbe!
Nagyon jó!
Ha védekezés meg kell nézni belga olaszt, vagy spanyol olasz meccset. Hány nagy helyzete volt a belgáknak és a spanyoloknak. Szerintem a 0 hoz közelít . Ha a németek se bírnak velük nem tudom ki . :)
Ha pedig németek továbbmennek másik ágról portugál vagy wales megállítaná őket az nem vszínű vsz. Franciákban nem látom azt a nagy focit eb-t tudjanak nyerni. Nekik se volt eddig olyan hű de komoly ellenfelük legalábbis eb-re esélyes ellenfelük és szenvedtek . Izland titkos favorit de azért ha azon az ágon a döntőbe mennek akkor az csoda. :)
Azért ez a Wales is jobb mint amit legalábbis én gondoltam róluk. Össze van rakva a csapat, mellette néhány nagyon jó focistájuk is van. Nem lehet leírni őket.
Ha verik belgákat és portugálokat akkor megérdemlik a döntőt. De ha onnan érkezik egy német/olasz csapat nem adnék nekik semmi esélyt.
Juventus védelem eddig a legjobb az EB-n. Németek pedig még nem voltak tesztelve komoly csapat ellen. Legutóbb a szlovákok ellen is focizgattak egyet.
Kár azért a belga meccsért nem játszottuk meg az egyetlen esélyünket.
Igazán ilyen védelemmel amit belgák most mutattak . Sok sérült volt oké de hát ez nem fér bele még egy Wales ellen se. 2. gól amit kaptak a grundon van ilyen. :)
Belgiumnak nem volt védelme.
Ilyen az, ha egy csapatnak nincs védelme.
Nekünk sem volt védelmünk Belgium ellen, ilyen az, ha egy csapatnak nincs védelme.
Langot ugye nem nevezhetjük védelemnek.
Wales jól tömörült, Belgium meg nem védekezett.
Az elődöntőben sima Portugál továbbjutást várok.
Wales - Portugália elődöntő. Nem semmi.
Hát látva nagyjából most már minden csapatot én azt mondom a német-olasz meccs az egy döntővel felér.
Franciák védelme vsz nem jó. Azért egy Izland jó jó de csak nem nyer egy eb-t bár minden csapatnak komoly ellenfél.
Ezt a Walest akármilyen szervezetten jól fociztak egy német/olasz csapat félgőzzel veri vsz.
Még talán a portugálok trükkös ellenfelek de az ő védelmüket se érzem olyannak egy eb-t nyerjenek.
Azért egy Izland Wales döntőt megnéznék. :)
ja, ez mutatja, hogy tényleg minden csapat annyira játszik amennyire hagyják.
Meg az, hogy a magyarok a belgák ellen teljesen szét voltak esve, semennyire nem védekeztünk (illetve csak annyira, amennyire régen is szoktunk.)
Wales leiskolázta őket. Ezt nem hittem volna. Minden csapatrészben verték őket. Hazardon is egyszerre 2 ember legalább nem tudott mit kezdeni. Egész más meccsre gondoltam .
Arra számítottam belgák beszorítják őket meccs 80%-ban. Nagyon jól védekeztek walesiek , de mellette játszottak is uralták meccset.
Nem gondoltam ezek így tudnak focizni. :) Mondjuk belga védelem az nagyon szét volt esve, 2. walesi gól . :)