Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Berottyantás, hogy Wales…

#775113 Koffein

Berottyantás, hogy Wales 3-1 -re lealázta a Belgákat...

Szerintem a belgák elbízták magukat a 4-0 után, így jogosan beleszaladtak egy óriási pofonba. Wales szépen játszott, megérdemelt győzelem volt... a Belgák meg hozták a szokásos formát, hogy kapu fölé, mellé, kapus kezébe, ahogy eddig is tették a magyar meccs előtt...

Azt sem zárom ki, hogy Wilmots lemond a meccs után, hisz ez egy óriási pofon volt, egy döntetlen illett volna lehozni...

Re: nincs cím

#775088 banyaiz Előzmény: #775028

Horvátok ellen láttam először játszani akkor feltűnt ki ez a rasztahajú a középpályán, aztán leesett, hogy őt vette meg Bayern.

Jól focizott .

Ma vajon mit tud Wales összehozni belgákkal. Sok dobásuk nincs, de azért érdekes meccs lehet.

#775047 TrendMan Előzmény: #775044

Nekem igy pont jó volt, telitalálat a céges goltotóban:-)

Én is eddig minden lengyel meccs elejéről lemaradtam, arra értem haza, hogy már vezetnek.

De már csak védekeznek, semmit nem csinálnak.

Mégis a többség őket gondolta esélyesnek.

#775046 matgab Előzmény: #775044

én csak a második félidőre értem haza... jellemző. Mint ahogy a POR - Horvát meccset is csak a 115. percig néztem...

#775044 Koffein Előzmény: #775031

Az előző meccseken is brillírozott, ha nincs Pepe, akkor tovább se jutnak. Majdnem minden veszélyesebb kapura lövésnél ott volt és hárított. Érződik, hogy brazil vér csörgedezik ereiben... :)

Igen, a második félidő elég gyenge volt, az első félidőhöz képest, de így is voltak jó megindulások mindkét fél részéről, csak gólra nem tudták váltani az adott helyzetet...

#775031 TrendMan Előzmény: #775027

Pepe fantasztikus volt!

Az eddigi meccseken fel sem tünt, hogy a pályán van.

Ő meg a fiatal Renato Sanchez, akik behúzták Ronaldót a 4 közé.

A sportsajtóban nagyon szidják a meccset, de az első félidő kimagasló volt.

És Portugália mégis tud csapaterényeket csillogtatni.

Az olaszok már nyertek úgy vb-t, hogy az elején végig csak döntetlent játszottak.

Portugália a legjobb 4 k…

#775026 Fornit

Portugália a legjobb 4 között.

0 megnyert meccsel.

#775013 banyaiz Előzmény: #774902

Rooney egy évben összehoz úgy 15 -20 millió font között fizuban. Ennyit kap kb a 24 szöv. kap. együtt. Beárazta az edzőket. :)

Portugálok már a 4 között . Pörgősebb meccset vártam . Annyira látszik a lengyeleken a német stílus bundesliga. Néha mintha német válogatottat láttam volna rövid időre csak gyengébb kiadásban. Masszív csapat, de azért eb 4 az túlzás lett volna nekik. Előttünk járnak azért.

Portugáloknál ez a fiatal srác 18 éves ebből mekkora focista lesz horvátok ellen is nagyon jól focizott.

#774946 matgab Előzmény: #774929

Bobby Charltont megkérdezték, hogy a 66-os angol válogatott mit játszott volna ezzel a mai Izlanddal.

Nyertünk volna 1-0-ra -érkezett a válasz.

Csak 1-0-ra? Kérdezte a riporter?

- Igen, a csapat nagy része azért már mégiscsak 70 év felett van... :-)

#774902 Koffein Előzmény: #774855

szöv kapitány évente lejátszik kb 10 meccset, oszt herevere, addig rooney hetente megküzd a ringbe az ellenfelekkel... szóval... :-P

#774855 banyaiz Előzmény: #774815

Egy Rooney fizetése ha jól emlékszem legutóbb olyan 300-400 k között csikart ki / hét. Kb 1-2 hét alatt keres annyit mint a szöv kapitányok átlagban egy év alatt. :)