Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Re: nincs cím

#774490 banyaiz Előzmény: #774489

Portugál lengyel nagy meccs lesz. Elég jók a lengyelek , nem gondoltam elbírnak Svájccal.

Nem tudom ki ez a szakértő aki szünetben portugál másodvonalbeli edzőkről értekezett. Hát egy Fernando Santost másodvonalbeli edzőnek nevezni. Ennyi elég is volt a szakértésből arra a szünetre, nekem. :)

#774482 Ibiza Előzmény: #774084

azt gondolták szoktak dekázni valami teveszarral a sivatagban akkor már tudnak focizni...egyszer láttam őket..olyanok voltak mint a disznókonda..futkostak össze-vissza.

Továbbra sem tudom mi a f..at keresnek az eus fociban..

#774265 Euroman Előzmény: #774228

jah....Európa meg az EU nem ugyanaz....a szavazók is ilyen sötétek lehettek, mint ez a funkci.....amíg a Baku-i F1 Nagydíj neve Európa Nagydíj (kőkeményen Ázsiában van), addig nincs miről beszélni....

#774226 TrendMan Előzmény: #774221

És persze, akkor Walesnek és Észak-Irországnak is mennie kell!

Még szerencse, hogy a skótok nem jutottak ki.

Az irek is jobb, ha azonnal mennek, mert az EU-n kivüli területeken át veszélyes az út haza felé.

#774221 Koffein Előzmény: #774196

Egy magát meg nem nevezni akaró belső forrás szerint, a FIFA válságtanácskozást tart, hogy az angolokat azonnal kizárják az EB-ről, vagy csak az EB után tegyék ezt meg... :-P

Akkor az angol csapat mo…

#774196 TrendMan

Akkor az angol csapat most már nem játszik, ugye?

:-)

#774132 matgab Előzmény: #774092

Berbatov volt.

Na latod Zoli, lassan kezded kapisgalni, h mit akar itt mar evek ota Orban...

#774092 banyaiz Előzmény: #774085

Mikor fradi kevesli majd a Groupama arénát és abban gondolkodik lenne csak bérletesből 40-50 k polgár, dobjunk már össze egy 80 k -s férőhelyes stadiont. :) Elkezdik erre összerakni a forrásokat mennyi hitelt tudunk felvenni stb stb. Ki kellene gazdálkodjuk megéri ez a klubnak .

Valahol itt kezdődik a focinak a biznisz része.

#774091 banyaiz Előzmény: #774085

Mekkora biznisz a foci elég játékos árak alakulását megnézni.

Puskásék idejében , Nyilasiék idejében, és most. PL-t úgy 90-es évek vége felé kezdtem követni. Más nagyságrendek voltak akkor játékosok árai. Emlékszem mikor MU megvette a bolgár csatárt nem jut eszembe a neve 30 millióért mindenki el volt ájulva mekkora összeg. Most egy ígéretes tehetségért megadják lehet a dupláját is mindenféle záradékkal a szerződésben.

BAle realba 100 millió euró vagy mennyi is volt a végösszeg?

Majd ha magyar nb1-es csapat azon gondolkodik épít egy nagyobb stadiont mert kicsi a 20-30 k férőhely és mindezt saját lóvéból kigazdálkodja . Ide kellene eljutni. Eléggé az út elején vagyunk.