igen ez nem egyszer előfordult már
Azt gondolom, hogy a hatiban felülreprezentáltak a TAs spekik és sokszor előfordul, hog az ellenállás/támasz előtt fordul az árfolyam mert mindenki egy kicsit előrébb akar állni mint a többiek...
hát nagy a nyüglődés az tuti...másfél órája néztem rá a gépre, és csak 20 pont volt a változás
Én úgy látom, hogy inkább az a régi jól bevált 300 lesz itt az ellenállás, semmint a 400.
De, figyelni!!!
Viszont az egész Bét csekélyebb forgalommal emelkedik, mint ahogy esett!!
de ha átmegy rajta az már nem korrekciós szint, hanem újból az altrend nem?
16400-on az ideális korrekciós szint ellenállás eddig 340-en volt max, de vár ránk a du-n
ok.
Betartom.
még egy kilövés várható (belefer felfelé) sztm...
részemről long....két kis pakk longot indítottam....nap végén lesz egy felhúzás reményeim szerint...
mindent kibírunk, de Én csak egy dolgot kértem, nem hiszem, hogy olyan terhes lenne oda írni... Neked is és mindenkinek jobb...
nekem nem kell bemutatni :) (9,6; 0,75; 0,19: nem mindegy.... :DD (
ma kihagyom a határidőt, mert álmos vagyok.
beleírni bele lehet, csak a kedvencek szolgáltatással van gond :) Szóval ez nem kifogás :)
gondolom, más magyarázatot nem tudok :)
vad résbetöltésbe kezdett hati :)
már rég 16500 on kéne lennünk.. ilyenkor valaki szándékosan sok kontraktus shortot indít ? fedezet céljából ?
Én a cég pénzével svájci frankra nem spekulálok, csak EUR-HUF. Iyen forint kamatszint mellett (majd négyszer annyi a kamatterhe) pedig nem nagyon akarnék milliárdos hitelekkel a forint oldalon ragadni.
de miért nem íroda adott topikba, vissza lehessen keresni, mert hasznos? itt meg elveszik...