Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci EB

Re: odd

#773719 TrendMan Előzmény: #773715

Szerintem mi nem akarunk olyan nagyon csoportelsők lenni.

Tartalékolni fog a nyolcaddöntőre főleg, ha ma már biztos lesz a továbbjutásunk.

Re: nincs cím

#773718 Csusza Előzmény: #773711

Kösz, igen, közben olvasgatok, tényleg kicsinek látszik az esély, hogy ne jussunk tovább.

#773711 TrendMan Előzmény: #773709

Jók az esélyeink.

Kb. 5 dolognak kell egyszerre félresiklania ahhoz, hogy ne sikerüljön.

Ez persze a magyar történelmet ismerve nem kizárt, de azért nem is valószinü.

Most akkor mi a túró van…

#773709 Csusza

Most akkor mi a túró van a továbbjutásunkkal? Ha jól értem, még nem tuti, mert ezek a kretén angolok képtelenek voltak egy nyomorult gólt lőni? (rég láttam ilyen töketlenül játszani egy "nagy" csapatot)

Vagy akkor hogy állunk, mekkorák az esélyeink?

:) lazíccsá cicamica.. l…

#773692 Ibiza

:) lazíccsá cicamica.. látom beletrafáltam.

#773691 rbbj11 Előzmény: #773687

nekem semmi szükségem a netes fotelinfóidra, ahogy eddig sem volt semmi értelme a guglizgatós tudásodnak, úgy ezentúl sem lesz, hiába erőlködsz úgy, mint akinek egy hetes székrekedése van

#773689 rbbj11 Előzmény: #773686

Csak könyörgök ne neten keresztüli emberismereti képességeidre alapozd az életed, mert akkor nagyon hamar ki fog siklani. :)

#773686 Ibiza Előzmény: #773665

aha..kicsit kidugtad az orrod és már mindenhez értesz.. mesüge.

Azéé megnéztelek volna mint szurkolót..erre a célra vett farmer..de azért zakó gojzervarrott fényes cipő... arcodon gondosan megtervezett környezet- és bőrbarát nemzeti csíkok.. persze milliméterrre egyformák.. hurkapálcás nemzeti szászlócska..:DDD.. egy papírlapra gondosan felírt rigmusok.. ria ria Hungarya..szőröstalpú xxx.. füfyfüfyfügy anyátok.. Titkárnő jól előkészítette..gondolom a többiek néztek amikor fötyfütyfüty-öt skandálod..

Majd ittál egy sört jól elhelyezkedve csányi mellé..akkor az alkohol felszállt gondosan rendezett szerény mennyiségű agytekervényed? vagy inkább vonalzóval tervezett agycsíkjaidba?.. és akkor kiszabadultak a sok évtizedes rabságukból rugós ördögök..kis démonok..frusztrált kis manócskák.

:) tipicsnij..amikor a gyógyegér bele akar szagolni az életbe.. erre fogsz hivatkozni még 100évig.

Azé örülök kicsit kimozdultál megnézni a sűrűt amiről beszéltem.

#773684 Ibiza Előzmény: #773666

hüjébb vagy mint a sokéves átlag..Én írtam nem spontán vonulnak az ultrák..

a példa a Fradi szorkolók voltak..

Te max csapódtál..nem a mikiegerekkel szoktak egyeztetni.. azt is egyeztetik nehogy két csapat egymás közelébe kerüljön...

de tényleg szánalmas vagy...magas neked mint kacsának az eperfa.

#773670 banyaiz Előzmény: #773668

Annyira 0 esély van csoportból kiessünk , hogy ez is aggasztó valahol, nehogy beüssön.

Ehhez egy rakás meccsnek kedvezőtlenül kell alakulnia + portugáloktól nagyon ki kapnunk + Izlandnak le kell győznie osztrákokat.

Megnyugtató lenne mire jön a csoportunk már biztos továbbjutók lennénk. Mert portugáloknak nem jó az x se ellenünk, nagyon fognak küzdeni. Izland pedig képes lehet megverni Ausztriát.

#773669 banyaiz Előzmény: #773668

Csoportelsők vagyunk akkor az olasz , belga, svéd, ír csoport 2. helyezettjével játszunk.

Itt ugye olaszok tuti elsők 6 pontjukkal mert verték a belgákat akiknek 3 pontjuk. íreknek svédeknek 1 pontja van.

Innen ami vszínű belga 2. hely. De svédek hátha megtréfálják őket akkor még bejöhetnek 2. helyre. Ír 2. helyhez verniük kell az olaszokat és a belgáknak ki kell kapnia és utána gólarány svédekkel. Még ez is lehet.

"Álomsorsolás" svéd vagy ír ellenfél ehhez hoznunk kell a csoport első helyet amihez legalább x kell a portugálokkal. Hű de jó lenne ez. :)

Belgák nagyon sötét ló nagyon jó játékosok de eddig olyan extrát nem mutattak. Egyenes kiesés azért más sztori.