ja.
de most ajánlatot nem engedett bevinni ill módosítani.
amúgy ha nagy leöntés vagy kitépés készül akkor előtte való percben 2-5 percre elromlik, nem lehet belépni se :o) gondolom véletlenül.
ja.
de most ajánlatot nem engedett bevinni ill módosítani.
amúgy ha nagy leöntés vagy kitépés készül akkor előtte való percben 2-5 percre elromlik, nem lehet belépni se :o) gondolom véletlenül.
Nálad is mikor kicsit felpörögnek az események el kezd szakadozni???
jobbulást, sajnos a számlanyitás személyes téma, aláírások, miegymás
családban nincs valaki, aki nyitna neked a saját nevén?
Nem az összeggel van a gond, asszem ugyanennyi a pf-nál is, meg az ersténél (bár az majdnem ugyanaz), hanem hogy jelenleg nemigazán tudok egy bankfiókba sem bemenni számlát nyitni. Még egy pár hétig... :(
Amint tudok át is megyek a kbchez a pf-tól. Csak gondoltam addig is jó lenne valami használható cucc.
e van
szerveren tárol minden beállítást és mivel nem tudsz beloginolni, ezért mentés sincs
2400 pénz havonta a real
Szomorúan veszem tudomásul, de köszönöm a választ! :)
Ha ez lenne a mentés gomb, akkor az sajnos szürke... :(
Szerk: hopp, képet nem lehet beszúrni úgy látom, szóval bal felső sarok, második ikon.
Nincs számlám a kbc-nél, és így regisztrált PETIm sem. Csak "demo" módban fut, bejelentkezéskor a mégse gombra kattintva. Ez lehet az oka annak, hogy ha kilépek minden ablak, szűrő, és egyéb beállításom elvész? Vagy el kellene menteni valahogy, mint az Erste Pro-ban?
Meggalydult a PETI nálam,grafikonrajzolónál 15,30,60 perces időtávon más értékű gyertyákat rajzol,(pl 15percesenha frissitem néha jó,aztán újra bolond lesz,volt már vkinél ilyen tünet?
PDA-val csak a webbroker-t tudtam beizgatni, PETI-nek szerintem nincs Windows Mobile portja.
Hogyan tudom úgy paraméterezni a peti-t, hogy ne kérje be a jelszót?
Sziasztok!! lenne 1 kérdésem!! nekem is PETIM van,és szeretném használni PDA-val mobil nettel!!! Van e valakinek bárminemű tapasztalata,ezzel kapcsolatban!!! megy e egyáltalán?mivel a legjobb használni...stb...stb...előre is köszi!!!
papirinfo ablakokat nyiss. Ott vannak akonyvek. grafikont is tudsz többet. Ha a könyvbe kattintansz az ajánlatra (ellentétes oldalra amit csinálni akarsz) akkor is be tudod vinni....
biztos jó lesz a peti ha rájövök hogy müxik, de ebroker után
egyenlőre nagy falat:-)
a webbroker az jó az hasonló.
én szeretem látni a részvényeket egymás alatt vételi-eladási ajánlatokkal.
azt hiszed. A kerinfoba elég rákattintani a rv-nél a vételi és elaadási árakra. Kihozza a legjobb árakat, kiválaszthatod, hogy normal, dt, tdt. Közben látod az aktuális árat az ablakban és akkor okézol amikor jó. webbrokiban közben nem látod az árakat...
ja, és akkor ezt a havidíjas realt ki-be lehet kapcsolgatni?
(teszemazt 2 hónapig nem kereskedsz és nincs rá szükséged akkor előző hónap végén kikapcs és utána nem fizetsz amíg vissza nem kapcs?)