Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

elviteles kávé

#772999 TrendMan

Azt mondja meg valaki, miért akkor kérnek tőlem pénzt, ha elviteles kávé van a kezemben?

Ez igy meglehetősen kontra-produktiv.

Re: nincs cím

#772996 banyaiz Előzmény: #772984

Amit most olvasok azt is tudom ajánlani Clawell Tajpan . Hongkong hogyan jön létre. Hogyan lesz egy kopár szigetből kereskedelmi központ . Jó kis könyv.

#772995 banyaiz Előzmény: #772984

Csomó jó könyve van. Szinte azt mondhatnám amit olvastam tőle mind tetszett. Pl ez amit Ricsinek ajánlottam annyira érdekes könyv vsz. Az egésznek a hangulata.

Legutóbb amit olvastam tőle az is nagyon érdekes kis könyv volt nekem tetszett, Összeomlás . Nem legjobb könyve de el lehet olvasni.

#772994 banyaiz Előzmény: #772945

Bírom Zola könyveket .

Nem ateista könyv . persze vszínű az inkvizíció idején nem díjazták volna munkásságát amit ott tapasztalt. :)

#772956 Koffein Előzmény: #772938

szemeztem vele, de még nem olvastam, most önéletrajzi könyvekre vagyok rákattanva :)

Mostantól van az országn…

#772955 walex

Mostantól van az országnak vitorlázás és kisvasútügyi kormánybiztosa is.

Örülök,hogy ez a legnagyobb megoldandó probléma Magyarországon.

#772941 banyaiz Előzmény: #772876

Akkor ajánlok neked egy igen jó könyvet. Zola: Lourdes Ezt nem fogod tudni letenni, zseniális könyv , hogy ne fényezzem nagyon. :)

Aztán Róma , Párizs. Ha tetszett.

#772931 Koffein Előzmény: #772876

az emberek többsége a neten nem tudományos munkát olvas, hanem celeb híreket, meg facebook postokat.. ezek hol érnek fel egy könyvvel? sehol, sőt... én átlag havi egy könyvet olvasok, plusz a netes dolgok, hírek, különböző tanulmányok, ami érdekel...

#772919 KawaBazsy Előzmény: #772915

Én korábban nagy könyvfaló voltam, nem egyszer betelt a könytári kölcsönző kartoték, újat kellett nyitni.. De mióta net van, azóta könyvet kevesebbet, viszont monden nap lógok min 1-2 órát a hálón.