Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#772371 rbbj11 Előzmény: #772349

Rogán a Miniszterelnöki Kabinetirodán keresztül ezt a választ küldte:

„A KÉRDÉSEKBEN MEGFOGALMAZOTT ÖSSZES ÁLLÍTÁS HAZUGSÁG, HA EZEKET LEÍRJA, AZONNAL PERT INDÍTUNK ÖN ELLEN.

#772367 rbbj11 Előzmény: #772340

"Nem nehéz összefüggést találni..ez összeesküvéselmélet? Vagy felismerés? Nem hinném egyesével kijárnak a nagybanira hanem valami elosztás van a piacon."

Fogalmam sincs, bp-i piacok árusai honnan és milyen terméket szereznek be. Kötelezni kéne öket törvényileg, hogy ki kéne legyen akasztva östermelö és mvh reg.számuk, kifejleszteni egy egyszerü app-ot, amivel ellenörizni lehetne mvh adatbázisban a számot, és máris kiderülne ki termelö, ki nem.

#772361 rbbj11 Előzmény: #772340

Mindig, mindenhol van hamisítás. A magyar bio termékek hamisítási arányát a teljes mennyiségre vetítve 5%-ra teszik, ezzel nagyon jók vagyunk EU szinten is. Az más kérdés, h. arról nincs adatom, h. a Mo-n eladott bionak milyen a hamisítási aránya, mivel a bio termelésünk 95%-a exportra megy. Lehet, az itt maradt 5% valóshoz tesznek még 5% teljes termelésnyi hamisat, és máris az itthon eladott arány 50% hamisra ugrana...

Már ott kezdödik a hamisítás, hogy bionak csak azt lehet eladni, aminek bio tanúsítványa van. Minden kistermelö, aki ugyan biohoz hasonló vagy azonos körülményeket teremt, de nincs tanúsítványa, hamisít és nem kis büntetést kockáztat. Ha nagyban csinálja, hiába 70 éves bácsika, de súlyos büncselekményt követ el, ha tonna számra ráírja a barackjára hogy bio.

Minden fórumosnak: csak azon termékek ellenörzött biok, amin HU-ÖKO-01 vagy HU-ÖKO-02 címke szerepel és megfelelö ellenörzö szervezet logójával el van látva!!!!! Még ezek közt is vannak hamisítottak. Minden, amin ez nincs, nem bio!!!

#772349 Koffein Előzmény: #772345

anno én is követtem, öröm volt nézni, ahogy hullanak a fejek, ahogy valaki az ügy megoldásának közelébe került...

#772345 Ibiza Előzmény: #772335

összeesküvés elmélet :DD

igen, végigkövettem anno ezeket a zsugázásokat..érdekelt a működési modelljük :) aki megerősödik az mindenhova fizet.. már csak azért is mert nem 4évre tervezel..

interneten fenn vannak a lehallgatásos videók..párat belinkeltem anno.. már csak a nyelvezet miatt is érdekes..teljesen más dimenzió.. ezt nem fogják érteni a hörcsögök.

#772344 Ibiza Előzmény: #772328

"..Az ember arra hajlamos konteókat gyártani és azt misztifikálja, amit nem ért."

van aki meg amit nem ért azt kizárja..az nincs..ha ilyen van akkor sincs.. nem fér be valamelyik dobozábaba akkor az nem létezik..de kicsit piszkálja a csőrét mi lehet az.. kényelmetlenül érzi magát hiszen ilyen nem lehet.. nincs rend a világban?...alszik a Jóisten? ...nincs hozzá doboz?.. lehetetlen....de kap segítséget a médiából..hiteles emberektől politikusok nasa ők is megmondták..jaaa meg szellőpityu is.... csinál egy új dobozt.. "összeesküvés elméletek" boldog lesz mert már van hova berakni...boldogan nézi új szerzeményét..jó nagy doboz..belefér minden.... újra rend van...ennek örömére hörcsög úr elmajszol egy répakarikát kék ledvilágításos műanyag tava mellett..bekapcsolja a szorgalmasan összegyűjtött kis vackait.. hiper internet..1200Tv csatorna..tepsimobil..ezeket okoshitelre vette..minél többet költ annál többet spórol..utcákon utakon kamera hegyek.. arcfelismerő programok..bilderberg csoport. helymeghatározók.. mit neki nagytestvér..meg big data.. ezek már be vannak csomagolva az új dobozba..

#772342 Ibiza Előzmény: #772323

kicsit túltolod meg szájbarágós..olyan megmagyarázós humor..megizzadtál vele..de alakul..kisérletezz.

Tudsz ha akarsz..nem mindig csak a negatív hullámok :)

#772341 Ibiza Előzmény: #772327

nekem sincs időm, költözök, tervezek,pályázok, még 2hét nagyon húzós lesz.

#772340 Ibiza Előzmény: #772328

Nincs kétségem a bio kapcsán sokan tisztességesek, de a lánc végén a kereskedő van.

Pesten a piacokon a hitvány kukacos árut soxor bionak adják el.

Szeretem a piacokat, hétvégére általában én vásárolok van olyan 3-4 piacot végigjárok.

Nagycsarnok, Rákóczi csarnok, Hunyadi téri, Teleki téri, piacokat, de nyáron az újpesti piacot is megnézem..

Ritka az olyan termelő aki valóban a saját vagy a faluja terményeit árulja, őket ismerem és keresem.

Azt látom ha van pl a krumpli télen száraz aszott apró, akkor minden piacon ez van,"termelőknél is ez van, ha zellergumó hatalmas zöld nélküli akkor mindenütt ez van, ha kicsi de nagy zölddel akkor olyan.

Nem nehéz összefüggést találni..ez összeesküvéselmélet? Vagy felismerés? Nem hinném egyesével kijárnak a nagybanira hanem valami elosztás van a piacon.