Újabb siker, miután sikerült elüldözni az országból egy nagy adófizetőt, összerogy a vád ellene.
Újabb siker, miután sikerült elüldözni az országból egy nagy adófizetőt, összerogy a vád ellene.
ha nem érted akkor az hipergáz..de a te életed.. végül is az egysejtű lét is az élet egyik megjelenési formája.
éppen néztem már tucat cikket ezekről.
de most komolyan miért nem válogathatom meg milyen csatornákra vok kiváncsi.
ezt a kettőt pl tv-vel 1ütt dobnám kifelé,nem erőszakolnák rám alapcsomagban,ugyan még vagy 10et szintén.
igazából dühitő,mert nem nézek tv-t, hetente max 1órát véletlenül átlagban.
és még fizethetek is,mivel tuti emelnek ezek miatt.
Szolgáltatók helyében csinálnék külön csomagot nekik,hogy aki akarja nézni ezt a 2 igénytelen, népbutító hulladékot, az fizessen érte.
Meg sem tudom mondani,hogy mikor néztem utoljára ezt a 2 szemetet.
Számomra az a hihetetlen,hogy amikor 2016-ban a háztartások nagyobb részében van valamilyen kábel tv/műholdas tv tucatnyi csatornával, állítólag még mindig erre a kettőre kíváncsi a legtöbb ember.
Most olvasom fizetős lesz a két nagy reklámtévé.
Szinte tény, hogy ezt az előfizetőknek kell megfizetni, mert a szolgáltatók nem fogják benyelni.
Pedig megléphetnék, hogy a műsorszolgáltatók (UPC Digi és társaik) azt mondanák, hogy izéé.. nem, sőt ti fogtok fizetni nekünk előfizetőnként nem 150 de 1500 forintot, vagy nem sugárzunk benneteket jővő hónap elsjétől. Oszt lenne egy nagy büdös semmi logó a helyükön.
Sajnos ehhez gyíkok.
De akkor legalább külön csomagba tennék, hogy csak az fizessen érte plusszban, aki akar óránként 15-20 perc reklámot bámulni. (Sajna sok ilyen lenne)
Nem is egy konkret, kis hatasu piacbefolyasolast vitatott itt senki. Ha erre sem jottel ra, az gaz. Ha tetteted, az is gaz. Ha szamodra a lenti linkek infotartalma igazolja, hogy Soros a hatterhatalom resze es Magyarorszag nemzetbiztonsagi kockazata, az ultra gaz. Ha en 2d-ben elek akkor te 1d-ben.
gondoltam neked is bonyi.. túl sok mondat volt a linkben..
miközben pszaf megbüntette sorost az otp kapcsán..de ne zavarjanak a tények..
végül is lehet ezen a 2D-s szinteden is élni az életet..
Az a szomoru egy tozsdeforumon, hogy nem bohockodsz a temaban, hanem te ezt komolyan is gondolod....
csakis a soros, mások nem is lehetettek benne, majd 2010be jött a fidesz, és megmentett mindenkit, azóta elő sem mer bújni gyuri bácsi az arany pozija mögül, néha ki ki figyel, körülnéz, majd visszaballag a tömbök mögé és várja a visszatérést, hogy mikor gyengül meg viktor és stábja, hogy lecsaphasson a forintra, meg az otp-re... :)
Brilliáns logika... tehát azért nem tehette shortosgyuka a forint elleni támadást mert a chf-et sem ő.. de ha forintot igen akkor chf-et is...ön nyert.
"nyúlnak nem megy azt gondoltam."
Ez csak természetes :)
Ha érteném, meg is ijednék :)
Pedig ugye én cikkböl cakkba ugrok bármikor...
De a leckét fel tudom mondani, soros kövér shortja nemzetellenes,
Na de lézer meg az összes fidesz önkormányzat chf longja (forint short), az unortodox zsenialitás,
A görög csödben vagyunk, ja másnap mégse, a felmondunk mindent a Matávval, ja másnap mégse, az unortodox nemzetmentés.
Jó kis tankönyvek lesznek itt unortodoxiából, alig várom hogy megpukkadhassak :)
meg a svájci franknak is soros és baráti körei vertek oda, nem a piaci nyomás alatt roggyant össze... :)
csak a cikket kell elolvasni..de nincs jelentősége...a forintot is gyikemberek támadták meg amúgy is fasiszták meg antiszemiták és főleg összeesküvés elmélet..
nyúlnak nem megy azt gondoltam..
Emlékszem az esetre. Amikor 10-15%ot ment, akkor nem vizsgálódott senki sem. Érdekes, vesszen minden shortos... :)
soros dontotte be a tobbi piacot is, alibinek :)
nehogy felhomalyositsd a tozsdeforum spekulansat, aki epp shortolja a Dax-ot, hogy nem gonosz gyikemberek manipulaljak shortjaikkal a vilagot :)
szeretem mikor okoskodtok.. nehogy utánaolvassatok.
http://index.hu/gazdasag/tozsde/2009/03/26/soros_allt_az_otp_oktoberi_megtamadasa_mogott/
20-25%? akkoriban szakadt minden piac és max 15%-ot eshetett, ha 25%ot tudott volna esni, akkor nem 1200ról fordult volna, hanem kb 200ról...
nagyon téma ez mostanság, ez lesz a nyári ubi szezon slágere? :)
ne legyünk libacsekek..emlékezzünk.. anno betámadta a forintot és csinált egy nagy szivacsot az otp-vel.. sok kisbefi megszívta nem kicsit a napi 20-25% mozgással...(az mdf-es próbálkozása az külön ügy)
tehát ezeket vesd össze a nagyon segítő soros imédzsel.. ha cimborák vagyunk akkor tán nem teszünk ilyet..
szerintem annyira nem bonyi.. soros a liberális erőket támogatja.. azon belül is egy cionista vonalat.. tehetséges embereket pénzel, akikből talán lesz valaki és akkor majd ő is kér egy szivességet.
orbán is soros támogatással volt suliban de ne feledjük fidesz akkor még liberális volt.
Támogat és látrehoz egy erőt.. civil szervezeteknek a fedett irányítóközpontok. Nem véletlen amikor lázadás van azok valamiért mind ott vannak.