Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Ejj, most hallom ezt a S…

#771842 Csusza

Ejj, most hallom ezt a Schiffer gyereket, hogy lemondott.

Belefáradt vajon, vagy elege lett a helyben totyorgásból, esetleg abból, hogy nem talált maga mellé hasonló képességű embereket?

Minden esetre nagy kár, én sajnálom, szorítottam neki, tisztességes, értelmes, egészséges lelkű és értékrendű fickónak ismertem.

Lehet, hogy túl normális volt, és ez nálunk már nem fér bele a polkorrektbe? :-)

A lehető legrosszabbkor hozta meg ezt a döntést, akkor amikor a ballib oldal saját magát emészti fel, ő meg talán kiemelkedhetett volna az ő romjaikon. Kár. :-/

Re: Schiffer és az erőtér

#771836 banyaiz Előzmény: #771826

Nézzünk egy egyszerű példát. Viktor kiválasztja a csatateret számára előnyös helyen és pozícióban mondjuk a banki ügyekben. Utána összehord hetet havat és bárki próbál szólni értelmeset kevésbé értelmeset az ügyben annyit válaszol a gonosz bankok oldalán az emberekkel szemben. :)

Ugyanez pl migránsügyben. Bárki valami értelmet próbálna belevinni a dolgokba, hogy azért mégse az elmegyógyintézetben vagyunk máris annyit mond a gonosz migránsokat akarja betelepíteni a magyar nép nyakára és Brüsszel kottájából játszik , vagy Soros kottájából játszik.

Így tovább .

Ezzel ami azért nem a bonyolultság netovábbja nem sikerült semmit szembeállítani. Na most ezek után általános nagy dolgokról elmélkedni hát nekem nem hiteles ha ezzel se sikerül megbirkózni szemmel láthatóan.

#771835 Ibiza Előzmény: #771826

egyik ellenzék sem normális.. "magas labdákat" csapkodnak..nem pedig alternativát nyújtanak.. minél rosszabb annál jobb gondolják..súlyos tévedés.

lopást csalást hazudozást kiáltoznak állandóan.. nem jön rá egyik maki sem.. magasabbra teszik az ingerköszöböt.. és ráadásul évek óta folyamatosan nyomják elég hiteltelen...nem beszélve arról lejáratják a méltóságokat.. nem az adott személyt aki betölti..hanem magát az egész intézményt..telesz..ják de oda ácsingózik.. egy amerikaitól nem hallod az elnök az geczi..vagy patkány..függetlenül attól egyetértesz vagy sem a politikájával.. mert tiszteled magát a posztot.

Ezt a mocskolódást az újliberális hazai erők (némi cionista fűszerezéssel) használják..minden fasiszta mocsok szemét ha nem az ő érdekük vagy emberük van hatalmon..a világ fájdalma amit égbe kell kiáltani ha nekik bármilyen juttatásuk vélt joguk 1mm-t csökken..ilyen nem lehet..ez csak másokra vonatkozhat..

mszp-s malacarcút kérdezték egy reggeli műsorban..miért nem nyújtja be inditványként a parlamentbe amiről beszél..azt mondta.."persze, hogy a fidesz lenyúlja" ezek megélhetési politikus bűnözők..nincsenek tisztában a demokratikus felépitményről.

#771832 banyaiz Előzmény: #771826

De mennyire hiteles dolog az, hogy miközben ilyen globalizmus elleni és egyéb harcokról beszél , napi szinten belekeveredik a retardáltakkal a szélmalomharcokba? :)

Viktor felkiált ott egy szélmalom megkezdi a harcot az ellenzék pedig partner ebben. Lemegy erre a szintre. Rutinjával úgyis legyőzi ott őket. :)

Ha ezt se sikerül kezelni akkor komoly dolgokat? Ez pedig nem erőterek kérdése. Ahelyett , hogy elküldené iratkozzon be újra az általános iskolába beszáll a játékba . Közben pedig a globalizmus elleni harcról beszél.

Hát nem tudom de elég szomorú.

#771831 Ibiza Előzmény: #771826

Német Miklós irta a könyvében van egy "urbánus zsidó értelmiségi réteg"..és ebből alakult az szdsz.

Az elején egy valóban segitő rendszerváltó erőnek látszottak...még Tölgyessy idején..a lopások patkánykodások leamortizálták az szdszt..ennek a helyére alakult az lmp.. igen egyetlen tisztességesnek látszó egyén volt..ki is piszkálják...kilóg a sorból.

#771829 Ibiza Előzmény: #771805

Igen anno mondtam egyetlen normális pasi az ellenzékben de látszott kiszoritják, az is látszott a háttérben mozognak a tuggyukkik.

#771826 TrendMan Előzmény: #771824

Vidéken szinte senki nem szavaz az LMP-re.

Esetleg a nagyobb városokban.

Vidéken más témák uralják a közbeszédet.

Hiába csap le bármilyen magas labdát, ha azt senki nem fogadja.

Másfelől hosszútávon csak az müködhet, ha valami mellett politizál, valamiért és nem valami ellen.

Ez egy rossz beidegződés a nagy pártok retorikájában, hogy mindig arra mennek rá, hogy a másikat leváltsák.

8/12 etc év után leváltják és utána ugyanazt a xart folytatják tovább.

#771824 banyaiz Előzmény: #771801

Annyit tudnék ehhez hozzászólni ha ezzel az egyszerűség politikával se tud megküzdeni, félkegyelmű dolgokkal akkor globalizáció egy kicsit nagy falat lesz.

Ezt a rengeteg magas labdát amit Orbánék feladtak nem sikerült lecsapni. Lássuk már be, hogy kb egy szellemi fogyatékos szintjén adják elő a dolgokat és ezen nem tud fogást találni? Akkor mit akar a globalizációval egyebekkel?

Először is ezt a konzekvenciát kellene levonnia vsz.

#771822 Sumér harcos Előzmény: #771801

nélküle megy a kukába ez a párt is.

kap majd egy 4%-ot,legközelebb,azután kuka.

"Távozik a politikából Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) alapítója és jelenlegi társelnöke – ezt maga a politikus jelentette be az Indexnek adott interjújában, amely kedden 0 óra 4 perckor jelent meg a portálon."

http://nol.hu/belfold/tavozik-a-politikabol-schiffer-andras-lemond-minden-tisztsegerol-1617581

#771820 TrendMan Előzmény: #771807

Én továbbra is az LMP-re szavazok majd.

Rövid távon úgy néz ki nem oszt és nem szoroz.

#771813 rbbj11 Előzmény: #771808

az indoklása tényleg helytálló, és hosszú távon valóban nem ér semmit LMP 5-7%-kal

#771812 rbbj11 Előzmény: #771810

Csak a további spekulációk miatt: megüresedik jó néhány alkotmánybírói hely, és úgy néz ki, az ellenzék jelöltje is bejuthatna a testületbe. Érdekelné ez a munka?

Túl azon, hogy én június 19-én töltöm csak be a 45. évemet, az ember legyen önazonos. Végig azt képviseltem az elmúlt években, hogy elfogadhatatlan, ha egy párt vezetéséből és főleg a parlamentből vagy az EP-ből akarnak valakit behekkelni akár saját párttársai, akár az ellenfelei az alkotmánybíróságba. Mindenben szeretném tartani magam ahhoz, amit törvényhozóként kezdeményeztem, tehát teljesen kizárt.

#771810 rbbj11 Előzmény: #771801

" itt vannak csávók, akik derekasan fölnyomnak korrupciós ügyeket, esetleg még tisztességesek is, ráadásul az ügynökaktákat is ki akarják nyitni, de van valami homályos zöld gazdasági izé, amit nem értünk. Holott amikor mi korrupcióról beszélünk, azt az egységes képet kellene felvázolnunk – és ebben van feladat –, hogy a politikai döntéshozatal az egész világon vagy nagy cégek zsebében van, mert a profit előzi az embert, a népeket, vagy a közös kasszát bizonyos nagy politikusok teszik zsebre, és azért nem jut oktatásra, egészségügyre, mert ellopják. "

#771808 TrendMan Előzmény: #771805

Tag maradt és ott marad a háttérben.

Lehet, hogy ez csak egy lépés vissza azért, hogy utána tudjanak lépni kettőt előre.

A hirnek én sem örültem, de az indoklása helytálló.