áá kedves ember vagyok..kóstolgatott..oszt rájött az izemre..
ja orvos..mint a társkeresőkön mindenki jól kereső sokdiplomás adonisz.
a fogdokim reggel 7,30tól este 8ig dolgozik..és tanit.. nem fórumokon vakarózik.
áá kedves ember vagyok..kóstolgatott..oszt rájött az izemre..
ja orvos..mint a társkeresőkön mindenki jól kereső sokdiplomás adonisz.
a fogdokim reggel 7,30tól este 8ig dolgozik..és tanit.. nem fórumokon vakarózik.
Te milyen kis dög vagy.. :-)
Amúgy télleg orvos? Most (is) voltunk maszeknál, de részemről fórumosnál is hagyhatjuk a lóvét, ha profi..
http://www.origo.hu/gazdasag/20160527-a-hasban-felejtett-torlokendo-nem-orvosi-problema.html
ezt valami nyúlféle irhatta..
Meglehetősen nehéz a helyzet, ha egy ilyen fejü nő osztja az észt:
http://index.hu/belfold/2016/05/27/ensz-tisztviselo_fel_kell_hagyni_a_nemi_megkulonboztetessel/
De a tréfát félrtetéve:
Vajon az ENSZ milyen kezdeményezése biztositja majd azt, hogy a Közös Képviselők és az SZVB tagok között is 50 %-ban képviseltessék magukat a hölgyek?
Erre pl. nálunk most nagy szükség lenne.
Továbbá nincs elég gáz- és villanyszerelő.
Miért nem tanulnak a hölgyek gáz- és villanyszerelőnek?
Kell ide egy ENSZ kezdeményezés, mely megtolja a hölgyeket hátulról!
Tudom, aki visszakérdez, az már egy senkiházi.
Figyelj, majomkoma, itt a lehetöség hogy írj valami okosat, amit nem hallani bármely kocsma részeg bélájától.
Annyit kérdeztem, konkrét példát mondj unortodoxiára, ha már megnyilatkoztál okos majomnak mutatva magad a témában.
Azóta idöhiányra hivatkozva kerülöd ezt a néhány másodpercet igénylö választ, miközben féltucatnyi hsz-ben személyeskedsz indokolatlanul, hogy legyen mire hivatkozva kerülnöd a választ.
Mindenki, aki magyarázza milyen fsza Matolcsy csudája, ugyanígy tesz, amikor konkrétum kellene, akkor vagdalkozni kezd válasz nélkül.
Megy az egyszerü kérdésre egyszerü válasz, vagy megfutamodás közben büfizel ide még néhányat?
Igazán megkímélhetnéd fórumtársaidat az utóbbitól, tegnap például még ment neked, azóta úgy látszik kinötted...
A tréfát és a bunkó hülyéket félrerúgva,
Engem zavar, hogy 200 mrd lesz elköltve rákosista agymosásra iskolákban, a csapból is a sikeres unortodoxia és éltetése folyik (siker nem látszik, de mindegy) és eközben a legkisebb segédfogalmat sem találom, hogy akik ebben a kontextusban unortodoxiáról beszélnek, azok voltaképpen konkrétumok szintjén mire gondolnak??
Mit fognak nyomatni 200 mrd-ért? Ibiza féle általános bullshit szöveget minden konkrétum nélkül?
Teljesen fogalmatlanok vezetik az országot, vagy folyamatosan mellébeszélö cipollák? Nem mindegy.
A nyugdíj miatt sem, ugye :)
mi van nyúl nem áll fe a cerka :DDD agyadra ment a simics...bolond nyúlból bolond szél..
komolytalan p. vagy..lapítasz sunnyogsz.. visz a véred.. okoskodsz békétlenkedsz.. ilyen a fajtád.
egy ember egy vélemény..írj okosat..de az nem megy csak a baromság.. inkább igyál még egyet oszt fogd a nyuszira..teee teee nagyon sikeres menő orvos.. vagy eü-s tisztasági asszisztens?
sok a dolog nincs időm az ilyen senkiházikra..
És a te dolgod az lenne, hogy add a tapló hülyét kocsma helyett a neten? Mert ezt sejteted a hozzászólásnak álcázott büfikkel :)
Egyfajta virtuális bútordarabként szolgáltatod a hangulatot és miliöt?
Ha lesz idöd majd írd be, az alapokon nem akarok vitatkozni, mert elözö unortodoxia éltetö hozzászólásodat azzal kezdted, hogy az a jó doxia, ahol nincs válság, azaz nincs business cycle. Ezekután alapokat veled nem vitatnék, ha akarod löjjél íjjal a napra, hülyékre különösen nagy szükség van a piacokon, mert legyen aki bukja a pénzét.
Viszont az ország jegybankelnöke/minisztere a fövezér max támogatását élvezve, sokat beszél banán alakú internacionális fordítótengelyekröl, meg hogy jó lenne ha minden magyar fenekén lenne piros pötty.
Unortodoxiára hivatkozva sikerült a leggyengébb uniós növekedést produkálni, Eu -ból érkezö Marshall -segély mellett, miközben szétlopta az országot.
Így aztán próbálnám kicsit megérteni a hülyeség mértékét, mégiscsak az én pénzemet költi...
A hülyéket a hülyék értik jobban, ez világos, tehát ha már kéretlenül is megszólítottál, számítok a segítségedre, alapokon nem fogunk egyetérteni, felesleges a káoszt idehoznod, sokkal egyszerübb a feladat és a kérdés, amit kerülsz állandóan :
Konkrétan mi volt unortodox lépés, amit megtanítunk a világ szerencsétlenebb felének?
Bullshit nem kell, csak a nagy csoda egy konkrét példája.
Elöre is köszönöm, ha miközben itt vakaróznál nekünk (magadból indulsz ki, helyes, de esetleg túl sok információ adott esetben) , erre is szánnál idöt.
Abból kiindulva, hogy bárki másnál 10x annyi idöt töltesz itt vakarózva, nem múló bajnak tünik, börgyógyász segíthet rajta
Nagy vonalakban minden olyan lépés aminek értelme gazdaságilag 0, de politikailag alkalmas lehet parasztvakításra.
Illetve az még a jó eset ha az értelme gazdaságilag 0.
Van néhány ilyen különadók, kp felvétel ingyenes havi 2 alkalommal és társai.
Még egy jellemzőjük van miközben a "magyar útként" hivatkoznak rá elsődleges kimondott ki nem mondott cél minél előbb kitakarítani őket.
:) próbálkozol nyominyúl.. bertam párszor de már az alapokat nem érted.. ha lesz időm és türelmem a gyp-sekre akkor beírom neked...immáron 2000.x
te nem egy roppant értékes orvos vagy? ezt szoktad sejtetni.. akkor nem a dolgodat kellene tenni az esküdhöz méltóan? ismerek valódi orvosokat meg sem állnak minden percükben dolgoznak..te meg itt vakarod a tkd.
Szerintem sz álruhás AT vagy.. sok a hasonló eszmefuttatás..a stílus.. ő is nyomott valamit..pörögsz mint a duracell nyúl.
egyre lejjebb nyomod.. nem ilyen voltál.
sistereg a gyűlöleted..félelmetes..
unorthodox seg*nyalás= lentner csaba. hyper super deluxe csontig hatoló seg*nyalás....lehet, hogy már le is pippantotta phasztolcsyt....és az agyára ment a kuszaszemű ősgec*ije.
nyuszi mit nem értesz ezen?
ortodox a görög
unortodox a magyar
ennyi :-D
Többször kérdeztem már (mégiscsak tözsdefórum volna), hogy konkrétan milyen lépés egy unortodox lépés?
Hivatkoznak rá sokan, hogy ortodox az szaar, unortodox zseniális.
Én meg gyenge képességeimmel soha nem találom, hogy konkrétan mit jelent a bullshiten túl.
Valaki?
http://mandiner.hu/cikk/20160527_oszod_10_ha_unja_gyurcsanyt_itt_a_megoldas
Feri helyett cicásan...:)) (muhááá)
Nagyon megnyugtató, hogy ilyen "remek szakemberek" kezében van a költségvetés tervezése IS. Rengeteg haszna van, hogy már nyáron elfogadják a következő évi költségvetést(ami csak egy fecni)
http://index.hu/gazdasag/2016/05/27/400_milliardot_varial_at_a_kormany/
"kap 91 milliárd forint pluszpénzt a Klik, ami talán a legdurvább tervezési hiba mind között. Tekintve, hogy korábban is lehetett tudni, hogy egyszerűen alultervezték a
Klik költségeit, most így csak a tavalyi szintre hozzák. Kapnak még 17,7 milliárdot a Klikből kivett szakképző központok is."
Magyar sarkot csinálni plusz a sajátmárkás termékek magyarok lehettek volna..országimázs stb stb..