köszi :)
segített
email cím, jelszó megfelelő? töröld a kesst, előzményt, hátha segít rajta...
Üdv.
Hogyan tudok az INVESTING- re belépni?
Ezt írja:
We've noticed you're using an ad blocker
We spend millions of dollars each year so you can access, for FREE, the highest quality real-time quotes and charts. This is made possible only thanks to the advertising on our site.
To continue using Investing.com, please allow this domain on your ad blocker.
Kilóra eladta asszonykáját a bulvársajtónak, most meg azt kéri, hogy ne zaklassák... vicces ez a petya gyerek....
Hú, vagy három nagy papírdoboz van tele mindenféle kazettákkal, persze egy részük részben gyűrött szalaggal, ahogy azt kell. :-)
Meg egy pár magnó, meg kamera, egyebek.
A fontos home videókat én már digitalizáltam, persze azután is észnél kell lenni, hogy tárolja az ember. A cd meg dvd a legszarabb megoldás.
Nem voltak azok rossz idők, cserélgettünk, másolgattunk, hangalámondásos karate filmeket néztünk kicsit berúgva hajnalban... :-)
http://www.portfolio.hu/short/orokre_elbucsuzhatun...
eltűnik a videomagno végleg,ugyan nem meglepetés,de...van történetem róla,hogyan találkoztam az elsővel 1987-ben.
nosztalgikus.
van még 2 videokazettám 1989,1992ből nagyon gyorsan digitalizáltatnom kellene már.
jól mondod én céges szinten láttam transferwise utalásokat olcsó és megbízható.
transferwise vagy mi, ha jól emlékszem
Tudtam én, hogy ez a nekem való ország:
http://index.hu/sport/sportgeza/2016/05/11/spanyol_homoszexualis_biro_comingout/
Külföldi (horvát) bankszámlára befizetésnek (utalás) mi a legolcsóbb módja, nem tudja valaki? Az adott banknak nincsen magyar fiókja, és pillanatnyilag sajnos nincsen eurós számlám sem. (forintos persze van)
Kur.va bankok zsebét nem szívesen tömném felesleges jutalékokkal...
IT segítségre van szükségem. Hátha valaki. Szóval EPSON nyomtató helyett Samsungot üzemeltem be. Működik, illesztőprogram minden ok nyomtatja a tesztoldalt is, régi nyomtató uninstall lefutott.
A gond az, hogy nem fogadja el alapértelmezettnek az újat dob egy ilyen üzenetet 0x00000749 hiba.
Nyomtatni lehet csak mindig ki kell választani a nyomtató listából. Viszont pdf fájloknál érdekes módon a nyomtató listában sem jelenik meg így nehéz kiválasztani. :) Ráadásul pdf fájloknál a nyomtató listában a régi nyomtató van ami uninstallálva van.
Valaki tud esetleg segíteni ne kíméljen.
Sziasztok.
Hővisszaverő fóliáztatnám az ablakokat.
Valaki csináltatott már ilyet? Mik a tapasztalatok?
Köszönöm.