ez így nem ér... :-) melyik az? :-)
Ja igaz elírtam.., pont rázárt a trendre...Valószínűleg kioldalazik belőle..
Likviditás ? Ha megindul lesz benne elfogadhatóbb forgalom, meg amúgy se kell sokkal beleülni ilyen papírba :)
:D Addig nem veszek bele soha ilyen papírba amíg láthatóan el nem indul :) Vagy elbírom kapni az elején vagy nem...Én nem futkosok semmi után, fusson aki akar, én megvárom a következő vonatot vagy megállót. Viszont most fáj a fogam valamire, el kéne csípni egyet :)
Ám köszönöm !
szerintem nem kell azt károgni.
csak azt nem értem miért húzzák az időt....
szerintem napok alatt bezuhan majd 100 körülre/alá ahogy rájönnek a népek mi az ábra.
tulképp most is csak az tartja hogy szerintem mindenki akinek van az 500 felett szállt be már az első emelés körül.és amíg nincs konkrtét leírt csődhelyzet és nem borítja egy kiszálló nagy addig mindenki némán lubickol a nagy semmire várva.
ettől függetlenül én arra várom hogy beinduljon a pánik, mert az brutál hullámzó pilótázás lesz.ott érdemes lesz majd egy kisebb összeggel lottózni..:-)))
eső trendet töri inkább, nem?
Mindenesetre a múlt idő sztem nem állja meg még a helyét. Ha szignifikánsan törné, valóban érdekes lenne, de ott meg az illikviditás riaszt engem nagyon
Kitartás gazdi ! Közel már az a 250 időben is ! :) Ha azt eléri hova károgjuk ? 100 alá ? :D
Agyam eldobom..:D
Én Konzumot is figyelném azért fél szemmel..Régen volt már konzum rally és az jókat szokott szólni. Törte a csúcs óta tartó emelkedő trendjét :)
sziasztok!
szeretnék tanácsot adni a kezdőknek:-)
rényibácsi, aki a genesis napelemgyár elnöke, na ő azt mondta hogy nemsokára felépül a gyár és apapír minimum 20.000 Ft lesz.
igaz ezt évekkel ezelőtt mondta, de ami késik nem múlik!
szerintem vegyétek meg az összeset vagy 5000-ig.
az az első megálló..
bizony, elég jó a helyzet, ha még én is rászántam magam!! :DDDD Csak néhány 10000 van, na. :)
sztem eco, book letörésgyanús, humi felejtős, genesis pláne, rfv be fogja tölteni azt a rést, sztem elég hamar ráadásul. AAA-ban, tvk-ban látom még a legtöbb fantáziát, de ott sincsenek igazán arányban a kockázatok a nyereséggel. Ha már kis hulladék papír, sztem is a phylában van most a jo lehetőség.
nekem mind1 mi rallyzik, csak el tudjam kapni. leginkább persze az RFV-nek örülnék; ott már izgulnom sem kell amiatt, h kimaradok.
Én econet rallyban reménykedem nyáron...
nem hiszem...
látom a Humetet semlegesre tetted, pedig ránk férne egy olyan igazi Humet-féle rally. ilyesmire gondolok:
rfvben az a 20%os rés elég szerény :))
hetes charton már egész elemezhető, ne panaszkodj :D
Most őszintén mit elemezzek azon ?
Akkor már inkább a csepel...:D
Egy két jó papír nem lenne a chartok között akkor a cím is " Szeméttelep " lett volna..:D