holnap szerintem felfelé lesz megint... USA szép. plusz hó végi zárás....reménykedjünk egy határozott irányban.
holnap szerintem felfelé lesz megint... USA szép. plusz hó végi zárás....reménykedjünk egy határozott irányban.
Azért túlzásokba ne essünk! :) Miből jön ki az a 30e célár?
Én egyébként retúr jegyben gondolkozom. :)
Sosem késő felszállni a 30e bux felé tartó vonatra,csak vigyázni kell nehogy a visszaútra válts jegyet :D
alakulgat, tetszik :) PErsze múltheti kisebb longom nem stoppolták volna ki, akkor őszintébb a mosolyom...
Na így már jobban tetszik: 16194
Hamarabb kellett volna long üzemmódra váltanom. :)
15900 ig eshet,akkor maradunk még emelkedő csatiban..
fibo szintről fordult le, 50%os. 0 pozi :)
affene----16090 nél eladta nekem a papírjaimat...mert valamiért nem vonta vissza amit visszavontam...
ma senki sem Határidőzik ? :D
LEhet hogy tényleg SC -et akarnak a fiúk hó végére ? nem baj..ha megindult akkor legyen kövér...16500 legalább :-))
most jövök a boltból....tudjátok milyen ellenőr volt nálam ?
nem fogjátok elhinni....Bor Minőségi Ellenőr
nem hiszem el hogy ebben az országba még hányféle hivatalt ki nem találnak....Pffff
nem baj elment már...elkértem az igazolványát. törvényt stb....kiakasztottam picit....
de azért csak óvatosan. :)))
nem akarják most meg 16000 fölé engedni..vagy csak shortolgat valaki hmm
Köszi, de ez inkább a szűz kéz szerencséje volt és nem a tudásé! Azért próbálkozom majd még vele, de ma sztem nem!
Sok a duma,longolni tessenek :DD
Egyelőre én is kiszálltam a shortból, hogy majd feljebb újra nyissam.
Addig is longolok egy kicsit.
pfff :)):))
Jogos,én sem teszem ilyen kt mellett,mint ahogy múlt héten sem,de gondoltam adok támpontot hogyha vki óriási kényszert érez ez iránt :D
Kíváncsi leszek mikor áll helyre kamattartalom....