Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Ez a Virtu nem hozza a v…

#770414 Fornit

Ez a Virtu nem hozza a várakkozásaimat. Az utóbbi két hétben odaverték nagyon. Azért léptem be, hogy kiszórjam, mert 20% felettivé nőtt a minusz, aztán helyette rátripláztam a pakkomra, és kicsivel lejjebb beraktam egy stoppot az egészre.

Re: Staples-Office Depot

#770322 rbbj11 Előzmény: #770307

ez brutál

Viszont itt böviteni lehet hosszu tävra tényleg nem hülyeség

Re: Staples-Office Depot

#770307 Janicroft Előzmény: #719829

Na hát azt hiszem ez a kereskedési ötletem az egyik legrosszabb lett, egyszerűen nem tudtam menedzselni az egészet, fogalmam sem volt hova tegyek STOP-ot, stb, a felvásárlást nem hagyta jóvá a versenyfelügyelet, ODP esett 40%-ot tegnap, a SPLS 20-at, szóval most itt állok a 9,64-es bekerárral rendelkező csomagommal amit most 3,63-ért lehet adni-venni. Remek.....

Re: nincs cím

#769388 rbbj11 Előzmény: #769380

nincs mit

igen, tudok az akvízicíóról, alcatel azért nem 2 hónapos menet volt

Jól sikerült a reorganizáció, annyi látszik

#769380 Koffein Előzmény: #769375

Köszi!

Félszemmel figyelem és érdekes dolgokat csinál, Alcatel deal, surranó pályán VR témában is konkrét lépéseket tette (ha minden igaz Disneyt VR kamerákkal látja el), legújabban Withings felvásárlásával kacérkodik... ez csak az utóbbi hetek, hónapok hírei, ennél jobban még nem ástam bele magam :)

#769375 rbbj11 Előzmény: #769360

Jo

De csak 4 euroert tartom érdekes vételnek. Másrészt az átalakított tevékenységhez semennyire nem értek és a szektort sem ismerem, konkurenseket sem, mindent egybe véve nem gondolom, h. alapos döntést tudnék hozni, ezért nem hiszem, h. én még veszek belöle valaha

funda alapján a nokiáról…

#769360 Koffein

funda alapján a nokiáról mi a véleményed?

#768972 Koffein Előzmény: #768967

jó jó, csak túlértékelt, és nincs benne folytonosság, mint az fb grafikonján, akkora rést hagy maga után, negyedévről negyedévre, hogy ihaj :)

Jé, a JNJ ma csinálta me…

#767184 Fornit

Jé, a JNJ ma csinálta meg a 110-et. Két éve volt 100 először.

#767181 rbbj11 Előzmény: #767053

végig favoritom volt, de az állandó esésben kb legalján csak kistopoltak belöle...azota sem vettem vissza és kisebb idegroham elfog, amikor ránézek...átok verte sz.r...

yahooval kapcsolatban mi…

#767053 Koffein

yahooval kapcsolatban mi a meglátásod? eléggé ráugrottak a darabkáira... :)

#766966 rbbj11 Előzmény: #766961

nem tudom TA alapján, de funda alapján nagyon király, és az ára is oké jelenleg

#766961 Bendeguz Előzmény: #766951

na most ez a szokásos kilapulás, felpattanás, vagy egy trenderősítő szimm. háromszög és megy a pincébe? :(