RFV Chart fent a blogokban a kispapírok között, szándékosan nem részletes, csak a lényeg behúzva !
RFV Chart fent a blogokban a kispapírok között, szándékosan nem részletes, csak a lényeg behúzva !
Mi ez az 1586 db elado 3000-en?
Valaki szeretne bevasarolni joarasitva?
:D Reméljük nem fekszik ki.
Én reálisan olyan 3800-4000 környékére várom (hamarosan --- 2-3hét?).
Bocs, hogy egy kicsit lehúztam a grafikont ma reggel a próbapakkommal, azért csak nem hal bele abba az 1 forintba. :)
Ti hova várjátok reálisan?
Nincs még semmi sem veszve.:) Technikai alapon jól néz ki még mindíg ! Mélyponttól tartó emelkedő trendünk 2750 forintnál van jelenleg, amíg fölötte van longos a papír ! Ha nem sikerül rövidesen megindulnia, akkor szűkülni fog 3000 körüli bázisárral valószínűleg.
Persze, túlzásként írtam :) (de azért bízom benne, most hogy benne ülök)
Amit Te írsz, az a reálisabb!
matgab-ról olvastam az írásokat, hogy inverz indikátor :) (amúgy én is ilyen vagyok... de végre valamikor nekünk is lehet(ne) már szerencsénk)
Szerintem ne túlozzunk..
4000 kőkemény ellenállás. 4000-5100 egy giga méretű rés nálam. Ha rendesen át bírná vinni a 3000-ret, akkor talán kezdene ezzel valamit. De egyenlőre nem bírja.
Továbbra is azt mondom hogy a spekáknak nem tett jót ez a múltheti kis manőver azzal a 200000-darabbal. Elérték vele hogy kifulladjon az emelkedés. Az időzítés rossz volt, mert egy kitörés félben lévő papírnak nem tett jót rövid távon, pedig ha nem teszik már 3300 fölött lenne. Ha akkor csinálják ezt/ jelentik be mikor halott a papír, na akkor jó hatása is lehetett volna rövid távon.
2 :
matgab elintézte, így kicsi az esélye annak hogy rally legyen.
Ez a nagy pakkos eladás valamilyen szinten jó, valamilyen szinten nem...
Jó, mert már alapkezelők is veszik, nő a közkéz.
Rövidtávon rossz azoknak akik árfolyamemelkedésre játszanak mert így el lett bizonytalanítva a piac. Most sokan meghátrálhattak a 3000 fölötti vételektől, mert ott van a para hogy jöhet még egy két-nagy pakk ami lezúgathatja, ha csak ideiglenesen is az árfolyamot.
Mozog rendesen, az biztos...
A jövő hetet megvárom mindenképpen.
(ha meg rossz döntés volt és beragadok, kiülöm...)
Én az energiaszektorban dolgozom és az egyre növekvő energiaárak miatt van jövője az ilyen cég(ek)nek! Ugye az árakat kompenzálni korszerűsítéssel, takarékoskodással tudják.
Szerk:
Dolgoztam üzletkötőként (pont energiamegtakarítás) és a leendő ügyfélnek a legjobban mindig az tetszett és úgy jött létre üzlet, amikor neki 0 befektetése volt, mi finanszíroztunk mindent és a hasznon (megtakarításon) osztoztunk.
hihetetlenul eros a reszveny a faktor alapjan...
A vetelemet koveto napon csak 7%-ot esett (a vetelaramhoz kepest)...
Igen, én is inkább csak olvasgatom, sokszor szapulják egymást...
Ezért is örülök ennek az oldalnak, itt értelmesen lehet beszélgetni (látszik ez a találkozó szervezésből is, hogy összeverődik a csapat), meg véleményt cserélni, kérdezni.
Én most érzek ebben a részvényben potenciált az írások és hírek alapján, azt hiszem tartom egy jó ideig!
Ott ritkán vagyok. Túl nagy állatkert az. :) Mondjuk nem az RFV fórum nem tűnik annak annyira.
Köszi, pont ezt néztem :)
Látom ott vagy azon a fórumon is, most már én is tulaj lettem, OTP-ből ki, ebbe be.
Meglátjuk!
20 percen belul kiderul, h. elk*rt kötés v. borítás. Én megkockáztattam, h. az előbbi.