Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#764466 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764247

Igazad volt a túlvettséggel!

https://www.erstemarket.hu/tartalom/26641/erste-fokusz-magyartelekom-160309

"A korrekció során akár a 415-417 közötti rés is visszatesztelésre kerülhet, ezért piaci áron short nyitását javasoljuk."

Pont azt a "hatalmas" rést kell betöltenie? Nóóórmális ez? Persze akár be is töltheti azt a tátongó rést ugye! Várom!

Mellesleg ki volt az a barom aki azt mondta Neked, hogy vegyél ebből a xarból? Nevet akarok!:-) Persze akárki is volt őt semmiképpen sem szabad okolni, ellenben Veled aki addig-addig elemezgetett amíg kiderült, hogy a rést feltétlenül be kellene tölteni!

Persze 448-nál nem jutott eszébe a nagyon képzett "elemzőnek" , hogy túlvetté vált! Mindig mennek az események után....jelentős késéssel.

#764374 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764359

Nem! De átfogja! Ma érdekesen mozgott a kicsike, valami készül.... lehetséges, hogy a végén nem lesz őszinte a mosolyunk!?:-) Persze a "visszatesztek" ellenére a papír emelkedésre van ítélve! Nincs mit tenni!

#764261 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764247

Csókolom! Kend csak most kezdett elemezgetni 44x-nél? Az előző években(kb 60?) mit tetszett csinálni? Ráadásul egy igazi telekomos hetes chartokkal nem foglalkozik! Itt évtizedekben gondolkozunk! Egyesek talán évszázadokban :-) Szóval akár még a nyugdíjas otthonba, vagy esetleg még utána is, gondolva a jövő nemzedékeire is ugye ! Bizonyítottan vuduresistant vagyok, ezért erősen javallott egyéb büntinek a kieszelése, de természetesen jó lesz ez a telkó! Valamire...

#764247 polgarmester Előzmény: #764241

Azé nem csak Grandpára hatyatkozom'...- kicsit elemeztem előtte, hetesen túlvett - korrekció érhet- kiülendő-de 460-65 felett már bizakodóbb lennék. Azé, nem hiszem, h együtt kacsázunk a nyugdíjas otthonban tékommal.

Bünti? Hát nemistom? Vuduzzalak meg?

#764241 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764209

Mennyin táraztál be grandma? Aggodalomra természetesen semmi okod, mert ha netán elindul lefelé akkor megveszem Tőled 420 környékén! Gondolom valahol azon a szinten dobnád pánikodban:-) Viszont milyen büntetést is szánna a Zisten az elvtársnak ha netán mégis bekövetkezne a "lehetetlen"?

#764197 matgab Előzmény: #764133

keress rá a random topikra! Amúgy korábban equitas néven futottak, csak azt megvette a KBC... De ugyanaz a csapat. Nem mókolnak, ügyfélközpontúak, nem saját számláznak... Felületet adnak amin kereskedhetsz jó áron.

#764154 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764133

Megbízom... már amennyire bármiben is meglehet bízni a mai világban. Szerintem az egyik "legnormálisabb cég" a piacon. Tudom, hogy nincs mögötti komoly banki háttér, de ennek ellenére is bizonyos ügyletekhez tökéletes. Különben is! Szeretem a kockázatot! :-) De mint mondtam nekem is van más számlám.

#764133 Ronin_ Előzmény: #764130

Pofánverésben már volt részem nekem is sokszor, de úgy látszik nem elégszer...

Vagy csak nem tanulok belőle.

Randomos számlám is van elvileg, de egy fillér sincs rajta:-D

Ja és te megbízol a Randomban? Miféle cég van mögötte?

#764130 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764128

KBC??? Miféle kutya az? :-) Randomnál lehetséges az biztos! Van más számlám is de az sem KBC-s vagy mi a fene :-) Sokáig én is csak a long irányt ismertem de aztán rájöttem(miután a piac pofán vert néhányszor:-), hogy sokszor kifizetődőbb az erő "sötét" oldalán IS tevékenykedni! Szerintem egy sikeres trédernek(itt természetesen nem magamra gondolok:-) mindkét irányban kell "kereskednie".

#764128 Ronin_ Előzmény: #764095

Az ki van zárva, mert nem ismerem:-) Szokatlan téma nekem, mert én egy örök optimista vagyok. Eszembe sem jut shortolni. KBC-nél lehet napon túl is?

#764107 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764093

Mamókám! Meg ne ijedjen ám attól a 400K dugótól! Ahogy megjön a én nyugdíjam is(max 1 óra) hipp-hopp "felzabálom"! :-)

#764095 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764094

Oszt mi lenne ha úgy várnál kedvező beszállóra, hogy közben shortolsz is!? Lassacskán érdemes lesz néhány papírnál az ellenkező irányba is spekulálni!

#764094 Ronin_ Előzmény: #764072

Be van állítva. Mind1 kinek:-)

Utána hátradőlök és 1-16 hét időtartamban ANY-MOL-OTP-TELEKOM-RICHTER kedvező beszállókra várok:-)

#764092 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #764091

Ez nem csak virágnyelven jelentgeti azt! De inkább "kicsit" feljebb vegyél mert innen még nincs kedvem shortolni! De az is igaz, hogy a 44x-en vett telkó minden darabja hasznot fog hozni Neked!