Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#764101 Euroman Előzmény: #763981

erre tarlós papa azt mondta egy sajtótájékoztatón, hogy majd jobban szedik a lábukat az autósok a jegykiadó és az autójuk között....no comment....vicceskedő kis bugris...

#764070 Csusza Előzmény: #763981

De úgy is megbüntethet -ha éppen olyan kedve van-, hogy van érvényes cetlid, csak mondjuk "véletlenül" olvashatatlanul fényképezi le az üveg mögött.

Egyébként szerintem ez valami alapjogba is ütközik, legalábbis úgy érzem. Ilyen alapon bármiért megbüntethetnek, ha elveszik a lehetőségét, hogy igazolhassam az ártatlanságomat.

#763981 rbbj11 Előzmény: #763958

Hogy arról a nonszenszről már ne is beszéljünk, hogy így azokat is megbüntethetik, akik éppen leparkoltak, csak elmentek megvenni a parkolójegyüket.

Mintha a rendőr a közért pénztáránál sorban állókat tartóztatná le bolti lopásért.

http:// www.hollywoodre…

#763964 Ibiza

http:// www.hollywoodreporter.com/lists/brutally-honest-oscar-ballot-no-869487/item/best-foreign-language-film-brutally-86

I love foreign films — I've been on the committee [that chooses the shortlist] in the past — but there was one I didn't see this year: [Colombia's] Embrace of the Serpent. [Denmark's] A War and [Jordan's] Theeb were very good. I loved [France's] Mustang — it was so very, very original. But I'm sure that [Hungary] Son of Saul will win because there's a bunch of old Jewish people voting — I can say that because I'm an old Jew [laughs] — and because it's an extraordinarily well-made and haunting movie and it's important that people see it, which is why I'm voting for it.

#763937 tozsdenyul Előzmény: #763766

Mindent összevetve, a jelenség elég jó látlelete a jobban teljesítö NER -nek.

Ömlik a pénz a senkit nem érdeklö témára, úgy hogy még hazudni sem tudnak vállalható számokat, bár természetesen minden alkalommal megkísérlik becsülettel az átverést :)

megyek zöldségeshez.. gy…

#763930 Ibiza

megyek zöldségeshez.. gyönyörű krumpli.. szép rózsakrumpli.. mondom öregnek milyen szép. mondja francia.. egyből kiesik a kezemből a kolompér..mondom a f..m vesz mocsok francia krumplit..

Mondja öreg higgyem el a magyar krumpli aszott vagy fekete a belseje okosparaszt nem gondolkodik azt akarja eladni...

alma tózse..magyar alma kiszárad..ikrás.. osztrák almákat eszünk..persze ki van irva magyar.. spanyol eper.. afrikai paradicsom..legalább a paprika meg a parinak a fele magyar.. a magyar gyümölcsnek nincs párja.. a képzetlen embereket is munkával lehetne ellátni.. a parasztnak is változnia kell..mentálisan.. ne játsza az okosparasztot..a kukacos az mindjárt bio lesz.. most minden kolbász hirtelen mangalica..mondom neki ez mangaliva..mondja igen az..mondom én nem szeretem..mondja ..ja az a két szál nem az a belsők azok..anyád.

erre kellett volna a qrva sok pénzt költeni.. gyümölcs zöldség és gabonatárolókra.. nem tudom milyen a mezőgazdasági iskolák szinvonala..de oda is nyomni kellene valamit.

Haverék terveztek tejpasztörizálót..tejfeldolgozót..kifertőtleniti saját magát..osztrákok vették mint a cukrot..joghurtot is készit a gép meg be is dobozolja a cuccokat.. a helyi iskolákba boltokba szállitják.. nálunk miért nem? mondjuk osztrák paraszt kapott rá támogatást..

#763769 banyaiz Előzmény: #763763

Akkor marad a horgászat majd mindjárt előhozom a témát. Vedd fenyegetésnek:)

Trendman: áttettem a migránsosba a témát.

#763763 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #763760

Futólag olvastam a migráns totyikot is, és láttam valamiféle elmélkedést a káoszról, sőt a kvantumkáoszról, de mivel nekem túl magas volt ezért ignoráltam! Annyival egészíteném ki, hogy a pénz iránya valóban a zseb felé van meghatározva, csak az probléma, hogy nem a Te és az én zsebem felé! :-)