mocorgás van?
Valaki elkezdte felvásárolni, majd 340.000 db-os forgalom volt.
Szokásos, Lopjuk ki a lóvét! téma... Jó lesz, ha valaki már megálljt parancsol nekik.
A mostani ár 50-60 szorosát nem tudod kiülni, nekem pl. ott van az átlagáram (NYESZ-em és hasonlók ezzel kinullázva), csak nemrég vettem még 2000-et 141-en, aztán eladtam 167-en.
Nem figyeltem.. mi volt?
Jobban jártam volna én is, ha maradok az ingatlanoknál. Igaz, h tartani kellett őket pár évig, de most mennek el szépen, ezeken még sosem buktam.. :-)
Jól tettem, hogy eladtam.
REMÉLEM, hogy a cég minden vezetője és fb-tagja egyszer a BÖRTÖNBEN FOG MEGROHADNI.
Én úgy érzem jól tettem, hogy eladtam a 2000 db-omat, aztán átnyergeltem a zótópére, 5550-en vettem, ma meg 6270-en eladtam 400 db-ot, azt is jól tettem, mert 6092-n zárt.
Itt azt hiszem 140-ért érdekelne még a dolog. van még közel 2000 db-om 5500-as átlagáron:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Csak poénból vettem anno, mert megígértem. :-) Most meg kipucoltam a számlám, kitőzsdéztem magam. Úgy érzem, az építőiparban jobbak a lehetőségek. :-)
Eladtam a pakkom, 145-öt adtak érte. Figyelmeztettek, h a brókerdíj 199 lesz, de benyelem a bukót. :-) 1700-ért vettem, ennyit kibírok. :-D
hová mész ha nem titok? ázsiai nyaralás, vagy börtön? hol nincs wifi manapság? :)
Most viszont eltunok egy bo honapra, wifizni nem tudok techn okokbol, mindenen stopp most kiveve Virtu, azt tartom :)
Oh, hat majd jovok gyakrabban a jovo honapban, a tavasszal meg majd visszasirja mindenki ezt az idoszakot :)))
Majdnem mindenki leült ezen a fórumon. Nem tudom mi az oka.
Lenthort látom pörögni DAX topikban, ennek örülök.
mi is ritkán látjuk, 2 bényét is kihagyott.
símacska lajos eplényben síel sóskanapéval? :)
Jól nyomják ezt az Eplényi pályát amúgy a fiúk! Néztem a híradóban szép a pálya itthoni színvonalhoz képest.
Ritkán látlak nagyon sajnos.
http://stockland.hu/forum/topic/3936/1/#post756571
:) Aki siel:)