ma már baromira nem így van
1500 eurot se éri el a doktori, itthon pedig kb 150.000 ft, de talán már magasabb. Tehát kb. 3x a difi, kevesebb, mint a béreknél, aminél átlag 4x a különbség
ma már baromira nem így van
1500 eurot se éri el a doktori, itthon pedig kb 150.000 ft, de talán már magasabb. Tehát kb. 3x a difi, kevesebb, mint a béreknél, aminél átlag 4x a különbség
ahazai lóphasz fizetésekből semmit sem lehet kifizetni....és a sokkal jobban fizető nyugaton sem kell pl. az ált. iskolai, középiskolai tanulmányokért fizetni....sőt az egyetem se drágább, különben nem lenne Bécs tele magyar egyetemistákkal....én a 90-es évek elején voltam doktorandusz előbb itthon, majd Ausztriában és Németországban....a magyar ösztöndíjam kevesebb volt, amit az MTA-TMB-től kaptam, mint amit előtte pár hónappal az egyetemtől kapott népköztársasági ösztöndíjam.....az osztrák ösztöndíjam, pedig pontosan a 20x-osa volt átszámítva a magyar doktoranduszi pénznek...
Miért takargatnám? Szép is lenne, ha nem utálnám a hazaáruló maffiát kiszolgáló propagandistákat.
Nem véleménykülönbségröl van szó veled kapcsolatban, kiscsillag. Pusztán érdeklödve nézem az erölködésedet, ahogy nemcsak mindenkinek de magadnak is hazudsz...
A defenesztráltak is csak akkor szoktak rácsodálkozni, amikor elhagyják az ablakpárkányt. Biztos szokták mondani, hogy "egy véleménykülönbség miatt? Hát ez sem engem minösít... "
Az a lényeg, hogy te jól érezd magad a börödben, ne is foglalkozz vele, mások minek gondolnak téged. Aki szerint a dolgok néha azok, aminek látszanak, az a hülye :)
Mondjuk egy dolgot nem értek. Miért jó az államnak, ha ilyen problémás területeket, mint oktatás és eü magára húz. Magánkézbe kéne adni az egészet, adót csökkenteni, utána szülő fáradhatna a kasszához, hogy a gatyáját is kifizesse oktatásra, meg eüre, a tanár meg lebizniszelhetné hogy hány órában tanítson piaci körülmények között (nem 25 órát fog egy héten az biztos) adminisztráció nélkül. Ilyen szempontból a ballibek sokkal előrébb jártak szándékban. És akkor elkövetkezhetett volna a "kis állam" korszaka, ahol az állam mossa kezeit, mindenki olyan oktatást eüt és nyugdíjat kapott volna, amilyet a piacon meg tud vásárolni, és senki nem hibáztathatja a mindenkori kormányt. Na kb.ez a ballibsi irány, amiben jó politikusnak lenni, lehet a privátszférára mutogatni, ha nem működik valami.
angolul se tud...úgy makig papírból, mint egy idióta....egyébként magyarul is....én nem vagyok büszke az angolomra, mert bár nagyon jó a kiejtésem, sajnos aktívan régen használtam....olvasáshoz, sky deutschland-on usa filmek eredetiben nézéséhez jó, de napi irodai tevékenységhez már kevés, elkopott....mondjuk a németem se érdekli a kutyát sem...
Eljönnek???? A régi dolgok? Mikor a főelvtárs jobban tudja? Ennyire hülye nem lehetsz pici-ezerszer írtam már-sziget.
Sóadó, cukoradó, csipszadó, menzaétrend, kötelező hittan, foci mint tantárgy, német nyelv előtérbe nyomása, mert a főelvtárs nem volt képes megtanulni az angol után, Paks, olimpia, új kotmány, avítt poroszos oktatási rendszer, trafikok, boltzár, egészségügy helyett stadionok. Jujj, csak nehogy visszajöjjenek a csúnya libsibolsik és szembe menjenek a népakarattal. :)
Óó... (Ő.ő) Azt hittem egy cukinyuszi gif. lesz.
Nyúl úr a 10mp-es csávó? Csak eldőlt a nőről. :( Utána biztos rágyújtott.
Ezek a nyuszik! Hááát...
Profin forgatod ki az emberek szavait minden körülmények között. :-)! Bevallom kicsit irigylem ezt az érvelési technikát, mert zseniális.
Az mindenesetre nem, ha utálsz. Az "emberek utálnak" kifejezéssel takargatod itt magad, miért nem vállaltad fel?
Tőlem aztán.
Bár köztudott, hogy az utálat árt az egészségnek. Vigyázz magadra azért. Ne szívd mellre az utálatot, nem lenne jó, ha ilyen "hülyeség" miatt, mint véleménykülönbség - bajod lenne.
Szóval csak nyugisan a továbbiakban. Én is igyekszem ehhez tartani magam.
Világos, téged semmi sem minösít :)
Kémkedés gyanúja miatt tartóztattak le két férfit Magyarországon
Az sok mindent elárul arról, aki azért utál valakit látatlanban, mert más a véleménye - egy fórumon. Ez nem engem minősít. Nem is szeretnék erre a szintre eljutni.
A jó gazdasági eredményeket meg propagandának veszi. Ez se engem minősít.
Nyugodj meg,ne idegeskedj,nem maradsz le semmiröl
http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/02/24/rtl-en_jon_eloszor_a_saul_fia/
:))
A népszavazási törvény gyakorlatilag megszüntette az ellenzéki eredményes népszavazás lehetöségét.
Az ilyen hozzászólásaid után te miért csodálkozol, hogy a kormánnyal egy szinten utálnak téged is (vagy rosszabb, a kormányt legalább értjük, lopni akar)
?
Jó kérdések. Ex fideszes polgármester most miben nyomul, ha összeveszett a Fidesszel?
Nem lehet tudni mi történt, ki mozgatta itt a szálakat, de a kormánynak - nincs rá indítéka, hogy ilyen botrány legyen. Spade-val értek egyet - ha ez nem ciki neki. A kopaszok voltak ott először, és ott volt náluk a néni kérdése is. Nyakó volt a kettes számú befutó. A kopaszok meg előre engedték a nénit. Nyakóé mindenképp a kettes számú sorszám, pláne úgy, hogy telefonálgat közben - mondjuk minek siessen, ha az 1. számot már lenyúlták - úgyhogy miben is volt akadályoztatva?
Vagy csak akkor van demokrácia, ha az MSZP kérdésére szavazhatunk, addig nincs?
A ballibek még egy népszavazási kezdeményezésért is képtelenek időben megjelenni ellenben kormányozni akarnak. Nem kicsi ellentmondás alkalmasságot nézve.
szociknak nem a beadás..hanem a nem engedték beadni kellett..
Amúgy olyanok mint a hüjegyerek.. nem lehet az emberek ellenében dolgozni..de ez úgy látszik eus divat lett..még hatalmak ennyire nem mentek szembe a zemberekkel.. lásd merkel..
Előjönnek a régi dolgok amikor a főelvtársak jobban tudják mi kell a népeknek mint ők maguk..egyfajta népnevelés célzatával.
végre betöltötték ezt az égetően kinzó űrt...megszűnhet fájdalmas kétségek közti bolyongásom. Naponta ezzel keltem feküdtem..mi lehetett a bolgár zsidókkal anno...már boldogan halok.
Az egészből sugárzó sötétség a legszörnyűbb.
ha már ilyen technikai trükkökkel kell megakadályozni egy kezdeményezést, akkor nem lehetne olyan ismeretlenekkel lebonyolítani konszolidáltabb módon akik nem köthetők párthoz? :)
Annak végtelen primitívségéről már nem is szólva miért kell így megakadályozni.
De tételezzük fel így kell megakadályozni ezzel az eszközzel. Akkor ez a munka milyen minőséget képvisel? Párthoz köthető arcok, biztonsági emberek stb. Silány ostoba munka, jó mit várjunk ennyi hülyétől az is igaz.
A többinek sem lesz értelme! :-) Amúgy meg baxódjanak meg! Ennyit tudnak:
http://kepfeltoltes.hu/view/150413/tumblr_nmez2rjteD1tlb56zo1_250__7__www.kepfeltoltes.hu_.gif
Kellemes húsvéti ünnepeket! :-)