Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#762532 prospero Előzmény: #762529

Tök jó ötlet! Fizessék vissza de úgy, hogy bontsák is le amit abból építettek, a síneket szedjék fel, az utakat, autópályát, közműveket bontsák vissza, stadionok helyét szórják be sóval, ipari parkokat szüntessék be, iskolafelújítást, kórházfejlesztést visszacsinálni, hiszen úgyis csak fideszközeliek nyertek pályázatokat, várbazárt bombázzák le, 4-es metrót temessék be, kecskeméti közművilágítás fejlesztést is vissza az eredeti állapotba. Az iskolákat adják vissza az önkormányzatoknak, akik folytatják a 2009-es terveket és majd bezárják őket önként.

#762529 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762523

Na ja! Betegnek fáj a lába, ****n@k sz@rakodjunk vele, vágjuk le őket oszt jó napot!(sőt a kezeit is!) Vagy ha már ez is túl sok macerával járna, akkor gyorsabb és olcsóbb megoldás ha lábai közé lövetünk! Szerintem pedig ezt a kontár-tolvaj-aljas kormányt kellene megszüntetni visszamenőleges hatállyal! és visszafizettetni velük azt a néhány ezer milliárd forintocskát ami eddig hozzátapadt a kis kezecskéikhez! Na! Szerinted jó ötlet?!? Neeeem?? Gondoltam....

#762526 Koffein Előzmény: #762523

egyetértek, annyira jól teljesítünk, hogy nem is kell az a hangyafingnyi plusz juttatás, ami maradt :D

#762523 prospero Előzmény: #762487

Meg kell szüntetni a cafeteria adókedvezményét. Legalább senki nem fog rinyálni miatta.

#762518 Ricsi Előzmény: #762513

Nem felejtem el, dehogy felejtem, hiszen perszehogy itt a legjobb, tehát ha ott nincs, akkor balekok, bénák, nem életrevalók, és szarabbul teljesítenek, tudom én.

#762511 Ricsi Előzmény: #762509

Ezen nincs kockázat, gondolom van raktáron. De memóriakártya biztosan van :)

#762510 Ricsi Előzmény: #762508

Kicsit lejjebb tekertek, és a magyaron is rákerestek, ugyanaz a Scandisk 32 Gbyte memóriakártya kint 11 Eur, itthon meg 7 989 HUF. Itt azért sok-sok ÁFA-nyi különbség elfér :D

#762509 Koffein Előzmény: #762507

dev.kockázat is bele van számolva... valószínű nem 280as €-al számolnak... :)

#762508 Ricsi Előzmény: #762507

Rájöttem, ott kint alig keresnek az eladók, nálunk meg agyonfizetjük őket, így sokkal nagyobb haszonkulccsal kell dolgozni.

#762507 Ricsi Előzmény: #762502

Ez kb 23-24%-al drágább, tehát mégegy teljes áfa elfér, ahogy számolom.

A jobban teljesítés igaz lehet, itt bőven van pénze az embereknek ilyet venni, míg kint el sem lehet adni, akkora a szegénység, én láttam a saját szememmel :)

Fornit, Anglia speciális eset, mert jobbkormányos, így nehezebb eladni :))

Komolyra fordítva, ott a teló és a laptop (mást nem nagyon néztem) Európában messze a legolcsóbb.

#762502 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762498

Nálunk talán egy kicsivel magasabb az ÁFA! Ez szinte biztos! :-) és arrafelé nagyobb tételben is rendelnek ezért olcsóbb! Ha ez sem elégíti ki a kíváncsiságodat akkor nemtom! :-) Vagy esetleg Magyarország jobban teljesít!? Igen! Ez lesz a megoldás!

#762501 Fornit Előzmény: #762498

Mobiltelefon téren ez mindig is így volt. Én majdnem a hazai ár feléért vettem az enyémet angliában anno. Persze a miértet én sem értem :)