Regisztráció Elfelejtett jelszó

Certifikát

Re: nincs cím

#763436 banyaiz Előzmény: #763430

Hmm "alkalmazott spread-re kihatással van az alaptermék árfolyamváltozása, illetve volatilitása" olaj - csökken. :D

Érdekes olajban nem ritka a napi 10% ingadozás mostanában, spread csökken, dax talán 2 hónap alatt ingadozott annyit mint olaj sokszor 2 nap alatt ott spread nő.

Ebből csak arra tudnék következni minél nagyobb a vola annál kisebb a spread. :D

Alkotnak a mesterek .

#763434 TrendMan Előzmény: #763430

Belinkelnéd direkt az eredeti hirt?

Ksz

Próbálom értelmezni, de ez az infó még nem elég:-)

Spread változás 2016. má…

#763430 Interceptor

Spread változás 2016. március 1-től!

A certifikátok/turbo warrantok árjegyzése esetén alkalmazott spread-re kihatással van az alaptermék árfolyamváltozása, illetve volatilitása, így az egyes alaptermékek esetében alkalmazott spread-ek rendszeresen felülvizsgálatra kerülnek.

Legutóbbi felülvizsgálat alapján az Erste certifikátok és turbo warrantok spread-je mától az alábbiak szerint alakul:

Euro Bund -> Nő

DAX -> Nő

Arany -> Nő

Határidős földgáz (Henry Hub) -> Csökken

S&P -> Nő

Ezüst -> Csökken

Határidős olaj (WTI Oil) -> Csökken

Ha most kivezetik az akt…

#763420 TrendMan

Ha most kivezetik az aktuális USD/HUF long certit és nem vezetik egyből be, mivel fedezem magam???

Re: Volkswagen certi

#762043 Koffein Előzmény: #762042

van vw is, csak egyénileg aktiválni kell a kereskedéshez... jobb oldalt a megnevezésnél beírod, hogy vw és listázza is...

aapl-el az volt a bajom, hogy usd alatt egyet sem listázott, na jó diszkont certi alatt 1db-ot, azt is majdnem annyiért, mintha kivárnék és longolnám... kőkemény euróért nagyobb a kínálat... :)

#762040 Koffein Előzmény: #762037

óóó fene... kőkemény user error volt, én a börse frankfurt alatt nézelődtem... :-D

köszi!

#762030 TrendMan Előzmény: #762024

Ha a KBC-nek van tőzsdei alkalmazása, akkor talán azon keresztül is elérhető?

Kiértékeltem a tavalyi c…

#757233 TrendMan

Kiértékeltem a tavalyi certifikát forgalmamat.

A magyar részvény alapú certifikátok, a deviza és a Bund egyértelműen plusszos.

Azt hittem a Dax certik húzzák le, de legnagyobb meglepetésemre nem az, hanem az árupiaci certik húzták le.

Mi ebből a tanulság?

Ne láss ott fordulatot, ahol nincs.

A jól összeállitott port…

#754853 TrendMan

A jól összeállitott portfolió arról ismerszik meg, hogy egyszercsak minden zöldbe fordul:-)

#751734 Pyxis Előzmény: #750291

EBWTIOIL02 certiben szinte egész nap nem volt árjegyző. Megóvott egy korai long beszállótól.