Kicsit alatta, én is. Bár ezt is illene még faricskálni lefelé kitsit.
Kicsit alatta, én is. Bár ezt is illene még faricskálni lefelé kitsit.
"amelyre ne lehetett volna következtetni az előző gyorsjelentéseinkből. "
melyik előző évi gyorsjelentés szólt a következő évi gyorsjelentésről még plusz külön "magyarázattal"?
(ezt úgy magától tanulta? vagy csak látta valakitől?)
Erik bácsi az árfolyam beszakadásról:
- Az árfolyammozgást soha nem kommentáljuk. Ám egyetlen olyan információt sem közöltem, amelyet korábban ne jeleztünk volna előre, és amelyre ne lehetett volna következtetni az előző gyorsjelentéseinkből. Számunkra most az volt a fontos, hogy elmagyarázzuk a sajtónak, aztán a telekonferencián az elemzőknek, részvényeseinknek, majd az azt követő két napon Londonban a számunkra legfontosabb befektetőinknek, miért lett jobb a 2015-ös eredmény, és miért lehet rosszabb a 2016-os.
Felvásárlási pletykákról:
- A szabályozói környezet, köztük a minket terhelő adók, valamint a K+F-kedvezmények rendszere kétségtelenül stabil, ez mind része volt a megállapodásnak. Mint ahogy az is, hogy az állam a Richter-részvényre cserélhető kötvényét 2019-ig meghosszabbította. A 25 százalék feletti állami részesedés számunkra azért fontos, mert megvéd egy esetleges ellenséges felvásárlástól.
http://www.vg.hu/vallalatok/egeszsegugy/tervszeruen-halad-a-richter-465924
egyértelmű, hogy sokan vagyunk outsiderek, mert minden infónk eddig mást mutatott és még mindig nem tudjuk a frankót hogy miért?
Én is vettem volna, de nem vettem, mert kevés a pénzem, azért:-)
Amikor Rigó mondta októberben, h buy, akkor még ilyen 4500 körül volt emlékeim szerint, s utána télleg ment. Csak most meg vissza..
ha a héten 4800 (200napos) elesik, akkor az sincs kizárva :)
Haccá'-nál vennék.
inkább aberdeen... tudtommal a norvég alap nem adhat el...
itt valami eszetlen alap adogathat.
Aberdeen vagy a norvégok?
4805 - 4825 között veszem, egy pakk már teljesült. Ha itt lent ragad ma, akkor lehet holnap benéz 4800 alá. Aztán talán feléled :)
most olcsóbb
valakinek támasztani kell