Regisztráció Elfelejtett jelszó

StartUP fórum

Theranos

#1489538 TrendMan Előzmény: #1489536

Azért jót is el lehet mondani erről:

Ha hinni lehet a hallottaknak, senkit nem tettek el láb alól.

Theranos

#1488859 TrendMan Előzmény: #1488857

Ez a nő és ez a visszaélés a legékesebb bizonyítéka annak, hogy nem lehet úgy technikai-gazdasági forradalmat csinálni, hogy pénzzel öntjük el a gazdasági szereplőket.

Pusztán a pénz nem elég.

Ehhez kulturális-társadalmi értékekre is szükség van, szükség lenne.

Theranos

#772015 Koffein

A Theranos -ból se lett egy sikersztori. Egy év alatt 4,5milliárdról nullára értékelődött a leányzó (Elizabeth Holmes) ázsiója.

Itt ott olvastam a sztoriról, meg youtubon is belefutottam, hogy előadásokat tart a theranos alapítója. Elsőre Jobs jutott eszembe, csak női kiadásban, mert az esetek többségében fekete testhezálló ruhákban szónokolt... :)

http://www.forbes.com/sites/matthewherper/2016/06/01/from-4-5-billion-to-nothing-forbes-revises-estimated-net-worth-of-theranos-founder-elizabeth-holmes/#59c8e5a2f29a

a szerencsétlen mindensé…

#760757 Koffein

a szerencsétlen mindenségit.. az ilyennek a lottót is kerülni kell... :D

"A remek ötlet megvolt, de a sok munkához nem volt kedve. Élete legrosszabb döntése volt.

A 29 éves Chris Hill-Scott a tech világ egyik legszerencsétlenebb alakja lehet. A brit fickó még 2008-ban megalapította két barátjával, Jon Reynoldsszal és Ben Medlockkal a SwiftKey nevű startupot. A vállalkozás prediktív szövegbevitelű billentyűzeteket fejlesztett, ami akkor újdonságnak számított, de nem volt még nagy piaca.

Chris barátunk rengeteget melózott, amiből elege is lett hamar, állítólag a hosszú munkaidőtől és magát a sok munkától megcsömörlött,

ezért két hónap után eladta részesedését. Egy bicikliért.

Később viszont némi fordulat következett be a vállaltnál, ugyanis elképesztő ütemben kezdett fejlődni, főleg azután, hogy az Apple 2014-ben engedélyezte az iPhone-okra a nem saját gyártmányú billentyűzetek telepítését.

Főhősünk igazán komoly rossz szerencséje azonban ezen a héten csapta pofán: a két másik társalapító, Reynolds és Medlock bejelentették, hogy

a Microsoft megvette őket: 250 millió dollárért. Ez fejenként több mint 25 millió dollárt jelentett nekik, tisztán.

Hill-Scott, aki most a brit kormánynál webfejlesztő, a Twitteren annyit fűzött hozzá a történethez, hogy: “A legnagyobb hiba, amit valaha elkövettem”. Aztán privátra állította a fiókját."

http://player.hu/biznisz/bicikliert-adta-el-a-startupot-ma-250-millio-dollar/

Elkelt a USTREAM

#759174 Koffein

A Ustream az IBM egy új üzletágának a része lesz, amelyet Cloud Video Services-nek neveznek. Ez az üzletág fogja össze az IBM kutatás-fejlesztési laborjaiból és a stratégiai felvásárlásokból származó eszközeit. (Az üzletág egyesíti a Ustream eszközeit valamint a nemrégiben felvásárolt Clearleapet is.) Az egység Braxon Jarratt vezérigazgató irányításával működik majd.

Az IBM becslése szerint a felhőalapú videószolgáltatásban és szoftverekben 105 milliárd dollárnyi üzleti lehetőség rejlik.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/itt_a_bejelentes_megvettek_a_magyar_startupot.3.225850.html

azt a rohadt, digitális …

#755015 Koffein

azt a rohadt, digitális állampolgárság, digi aláírás + egy csomó finomság, amitől fényévekre vagyunk észtországtól...