Szerintem jelezz nekik e-mail-ben vagy telefonon, hogy valami nem jó az E-ON kereskedéssel.
Sajnos én nem tudom kipróbálni, hogy megy-e az EON ajánlat adás vagy sem, mert nincs EUR a számlámon.
Szerintem jelezz nekik e-mail-ben vagy telefonon, hogy valami nem jó az E-ON kereskedéssel.
Sajnos én nem tudom kipróbálni, hogy megy-e az EON ajánlat adás vagy sem, mert nincs EUR a számlámon.
Szia!
Igen, normál német részvény. Reggel nyitás előtt adtam be a megbízást, azóta nem engedi sem törölni, sem módosítani.
Szia !
BÉTA-s papír vagy normál német részvény ?
Ha jól látom BÉTA-t adtál el ma szóval jó eséllyel normál német részvény.
A múlt héten egy USA részvénynél nekem is ugyanez volt a problémám, amiből venni szerettem volna.
Szóltam róla a Randomnak, és kiderült, hogy változott valamilyen azonosító a részvénynél, mert valamilyen átalakítás volt, amit nem húztak utána a rendszerükben, ezért nem lehetett vele kereskedni. Másnapra már megjavították a dolgot, és azóta lehet vele ismét kereskeni.
Nem teljesült egy eladási megbízásom, és nem engedi módosítani, és kitörölni sem. Azt irja a módosításnál " A megadott értékpapír használata nem engedélyezett"
Visszavonásnál pedig "Általános rendszer hiba"
Valakinél van ilyen probléma?
RC reggeli hírlevélből
"Még egyszer, de nem utoljára: aki küld egy jókívánságot a reggeli@randomcapital.huemailcímre és egyébként ügyfelünk vagy lesz ameddig az ajándékozás tart és fel is van iratkozva erre a hírlevélre, mindazok december 24. napjának éjféljéig teljesítve a feltételeket, jogosulttá válnak az ajándék BÉT 20 ársávos adatszolgáltatásra, január 2. napjától március utolsó napjáig ingyen! (A jókívánság emailba kérünk tisztelettel ügyfélszámot is!)"
nektek SMS belépés simán megy
külön eur bankszámlaszámra gondoltam, nem ilyen sima alszámlára. Az már van, csak lehet e ide eurot utalni?
http://www.randomcapital.hu/gyik.html#4_5
keress rá deviza
ok,de ott hol :)
igen, ott van a honlapon, illetve a személyes menüben, hogy hogy tudod EUR-ban tartani a számládon a pénzt.
lehet nyitni euros alszámlát, ha igen hol? :)
mennyi idő alatt váltják át a pénzt?
lementek mindent pdf.-ben. minima havonta. (bullzip.printer)