Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#760092 walex Előzmény: #760091

Nemzeti Alkoholbolt.

Elszaladt velük a ló. Inkább nagyon biztosak abban, hogy nyernek. Jobbikon kívül ellenzéket nagyítóval kell keresni. LMP is beállt a migránsvédő sorba, így szvsz következő választáson kihullanak. Kár értük, azt hittem, hogy a PMSZDSZ szárny távozása után folytatódik a normális irányvonal.

#760091 Ibiza Előzmény: #760089

trafik földek ingatlan.. szép merítés..utolsó kettőbe ömlenek az eus és állami pénzek..

mi lesz a következő?

nagyon megy a fideszes r…

#760089 Ibiza

nagyon megy a fideszes rablás..nem akarnak ezek semmi választást nyerni..vagy nagyon biztosak benne..

2015ben elkezdtek építőipari cégeket csinálni..olyanok is akiknek semmi közük nincs hozzá.. pl a nagyon jó képességű és nagyon mákos mészáros lőrinc és meglepő módon a endyvajna..vagy hogy is hívják mostanság..ő egyből kettő céget is..(részben figyelő..már megint és B.G.)

akkor amikor a meglévő építőipari cégek vegetálnak..megszűnnek..

oszt hirtelen benyomják a CsOK-ot..minő véletlen..

elöszőr van a 30 milliós határ..az új építésű lakás..meg összkomfort meg jó hőszigetelés.. oszt hirtelen ezeket eltörlik.. és az építési engedélyt sem kell kérni..

El lehet adni az offshorcéges üres házakat lakásokat Bp.en.. épülhetnek a vékonyfalas gyorsépítésű házak.. haverok előnyben..

A gyökér meg veszi..hiszen ingyé kap hitelt.. de a nyomi azt nem látja..annyival lett drágább az ingatlan amennyi hitelt kap...

a 20milliós 30 a 30 az 40 a 40 milliós lakás most 50be kerül..majd vissza lehet venni tőlük 30ért..az 50est ha nem megy a törlesztés..

#759845 Ibiza Előzmény: #759768

:)..igen, volt vidéki kisvárosban kellett valami mondtam eviszem a srácot.. nézem majd ki lyukasztja a padlót.. pedig tényleg nem cifráztam.

De volt olyan ők vittek el valahova.. 25el megyünk..minden autóba belenéz..ki kivel.. mondja..az állatorvos ezzel? nem is a felesége...majd nemsokára..ennek megint új kocsija van?..

Lassúbb az élet. Végül is jó lehet.

Volt olyan qrva sürgős volt a téma..helyi embernézegeti az órát.. 11óra múlt..mondom mi van? AZt mondja..menni kéne..mondom hova..nem sürgős? de de nagyon..de sietni kell mert a B menü a jobb és gyorsan elviszik. :) mondom menjél bmmeg..egyed kib..sztt B menüdet..repkedet. :)

#759768 Tapasz Előzmény: #759720

Én pesti vagyok, de éltem 2007-2014 között pesttől 50 km-re egy kisvárosban. Inkább nem írom le, hogyan vezetnek. Aki pesten nyomorékoskodik, az általában nem fővárosi

#759756 Ibiza Előzmény: #759720

nem ez, feljönnek a vidéki helyi menő csávók.. búgó zúgó kipufogóval oszt emberkednek ,)

mondom makinak.. azt értem nagyon búg de miért nem megy ?

sárgán már 210 el indult.. de én ismerem a lámpákat..a következő pirosnál füstöt húz úgy áll meg ..én meg elsuppanok mellette ismerem a lámpát.. bemegyek elé.. volt olyan 130al a kőrúton.. vagy úgy flikkflakkoltam maki már ne férjen be..verte a kormányt.. utána lemaradt..lehet kinyílt a légzsák..

néha egy kis pezsgés