:-)
nemtom,majd kiderül.
első adagnak jo lesz,hogy a végén ezt dobjam nullában,mint lefelé a 6050es long:)
na én ma lezártam a 700alattiakat,700asakat,750eseket,800asokat,900asokat.
volt certi is.
maradt még egy adag 6050 környékéről,ezt hagytam,ha mennénk,de igazábol ha 5500on zárom bukoban már az sem érdekel.
1adag short nyilt,szinte napi csucson.
a számlámon vagy 10percig nem tudtam eladni,már majdnem földhöz vágtam a gépet,nem engedte a rendszer,venni igen.
de végül megoldodott magától.
Nincs bent stop. Minek? Felesleges. Ez otp. Csak felfelé tud menni.
:-D
Ha esetleg lekonyul a hangulat, akkor átgondolom a stopokat.
MKB-BB eladás részletei vsz nagyobb belföldi hatások mint esetleges adóemelés veszélye.
Az még a forradalom őrjöngő fázisában volt napirenden, most a romokon való építkezés fázisa lenne. Ez nehezebb ügy.
Kicsit gyanús már, hogy mindenhol és szinte mindenki a csodálatos magyarországról beszél. Ha túl jól megy az otpnek és a ricsinek, úgy is kapnak valami újabb adót. Tavaly év elején kellett volna ilyeneket írni, és nem kussolni, meg szidni a kormányt.
Majd a gyors jelentések fognak mutatni érdekes dolgokat, főleg ricsinél. A bevétel legalább 20 %-a rubel elszámolású, Cariprazin miatt pedig tudomásom szerint nem volt mérföldkő kifizetés Q4-ben. Otp gyj meg olyan lesz, amilyet akarnak.
:) hol a stoppod? :)
Nagyon jó, nem is számítottam ilyenre. Ha most marad 5900-6000 között, akkor megint hirtelen, váratlanul fog kirobbanni.
Szvsz... :-)
Persze az se baj, ha folyamatosan sunnyog felfelé, nekem tök mindegy...
6090, de nem akarok róla beszélni... :-)
A papper viszont most szépen tartja magát, tetszik.
egyébként van nekem is egy adag 6050 környékéről is:)
megnéztem, 6162 a beker ár... úgy emlékeztem 6200 feletti, de akkor hála istennek nem...Hú de megnyugodtam, így már jó is! :-))
nem olyen régen még a technikai guruk azt irogatták, ha áttöri a 6176-os szintet, akkor kitör felfele...
Áhhh, mondom óvatos vagyok törje át magabiztosan és majd akkor veszek.
Na vettem (szokásos napi csúcson) aztán azóta esett szokásos 10%-ot, most meg várok...
de TE meg mi a fáxt csinálsz?
ha....... legközelebb egy BP-i taxi és egy londoni repülőút között hivj fel,
6200 felett bekerár?:)))
Támogatom, volt benne 5 Mrd forgalom is. Nemsokára talán megtudok pár számot 2015-ről is.
Bár a negyedévek eredménye nem jelentett semmit. Volt, amikor jó eredmény után is esett az árfolyam jó pár %-ot.
Ez egy nagyon korrekt nap lett, gyönyörű zárással. Most végre mehetne tovább.
Még mehetnénk. 6100-on és 6270-en eladtam 1,5-2 hete, múlt héten 5720-5740-en visszavettem.
Végre nem a hullámokat lovagolom, mint Matgab, hanem a hullámvölgyeket;-)