köszi, nem érzek nagy vágyat most az árfolyam esésre való játszásra.
nem nagyon hiszem, hogy sokat fognék vele.
köszi, nem érzek nagy vágyat most az árfolyam esésre való játszásra.
nem nagyon hiszem, hogy sokat fognék vele.
16150 es stoppal meg lehet próbálni shortot....
nagyon jó, gartulálok. Nekem is pénteken volt az első hati shortom, amit szerencsére zártam beszerzési alatt, de péntek estétől ma reggelig meg voltam gyözőve, hogy esnie kell ma reggelre, de nem esett, hanem elment, így szerencsére jó volt az a zárásom is pénteken..
természetesen a pakliban most benne van a felhúzás 17k-ra szerintem..
gratula :) Én csak mozi :)
Első hatis kereskedésem péntekről hétfőre 750-950 összejött. Pedig én sem bíztam benne:-)
nem tudom mi ez a nagy öröm.. 950ről shortolni akartam.. valamiért elindult a világ..
fél éves záró holnap este.. lehet hogy Bux0912 elviszik megint 17Kra, OTPt 3800ra, na és ott derül ki merre fordul.. Forint nagyon virgonc lett, megkaptuk a következő IMF hitelt, ilyenkor mindig erősítik a forintot
Most az Usákokat elnézve, meg a zárásunk utáni hirtelen forintgyengülést, könnyen lehet, hogy most történt a majomcsere.
oké :-))
azért a kis shortocskám a végére jó lesz...feljöttek értem 15779 -re is...majmok :D
ma sem tradeltem, csak ha látok vmi jó lehetőséget.Nincs szükségem most tradere:)
:)) sztm most semmit nem csinálok, kivárok, ha felmegy beleadok, ha le akkor is :)) még tervezés alatt a pozi, kicsit pihizek, minden héten aktvan tradelek, kis szünet kéne, legalább 2-3nap :)
nekem is. te mire számítasz? ( 15789 pontos short nyerődon kívül..) :))
most jut eszembe, hogy nem olvastam a reggeli elemzéseket sehol.
mindjárt pótolom..
továbbra is 0pozi... :)
mol-t jól visszarántották
na, vége a heti (hati) vergődésnek
relax :))