5928 ért egy kisebb adag csípve
Igen, nincs semmi tragédia, ami az eldobálást indokolná.
Nemrég az 5870-80-as támasz nekem nagyon bejött, most is bízom benne. Persze lehet, hogy csak 5900 lesz.
Vagy 3600? :-D
Ez az 5900 nagyon vonzza.......nem tudunk még ettől elszakadni.......tartás szvsz
A kúúúrva kapkodás megint! :-/ Ha látom, hogy adják, miért veszek bele?
Válaszokat nem kérek, főleg a Főnök Úr tartsa meg, amit írt volna... :-)
:-D
Meg van biztosan!
Nekem meg 6001-en megvette a következő adagot. Felhőtlenül boldog még nem vagyok vele...
Rigó teljesen eltűnt,csak nem a titkárnőket náspángolja:)
én vettem 5930-5940között,egy biztonságosabb certit.
:-)
Nem baj, én azért gratulálok, mert tudom, hogy az mindig jól esik az embernek! :-D
Még mindig nem vettem, 6000 fölé álltam be. Tudom, ez így nem vagány megoldás, de ilyen nyuszi vagyok...
:)
igazából nincs mihez,mert a shortokat tarthattam volna,a longot meg kár volt nyitni:)
Mi az aktuális ár? Portfolio még csak 10:42-nél jár 10:50-kor. Hogy van ez?
Kocsog short...
Grat!
Én még nem bővítettem. Mintha menne ez még lefelé...
Sajna így jártam akkoriban. Az elején jól kerestem vele, aztán kiszálltam, de végül visszaléptem. Még jó, hogy csak olyan pénzzel játszottam, ami nem borította fel a háztartást. Azóta nem veszek a 4 nagyon kívül semmit.
nem szoktunk darabot irni..van aki 10db-okat vesz..van aki ezreket.. felesleges...egyiknek burzsuj leszel a másiknak kispálya...:)
nem akarok guruskodni de mi a fenének vesztek gagyi papirokat..olyat amiben nincs legalább 2-6 millió napi forgalom..
Én nem tudok olyan kispapirt ami nem lehúzásra alakult..
fotexes várszegi találta ki.. belekerül 100ba neked..kibocsátasz 200at.. utána kezded felvinni árát.. kezdik venni a lemaradástól félők..eladod a saját papirjaid..akik beragadtak azok "higitanak"..de csak arról van szó nem adják el mert akkor az már a kudarc beismerése lenne..olyan meg nem lehet.. amikor felére megy akkor veszel 2x annyit..stb stb..közben kiszivárogtatsz gagyi hireket..kecsegtetsz..
Ha 50% esély van a nyerésre az a rulett..
Kösz. Rám fért, még lesz pár év, mire kidolgozom az ENEFI-t . Legközelebb majdnem írok darabszámot. Biztos sokan játszanak nagyobb tételben.
na az összes repült.
meg egy kis long is nyilt.